Kantor

Supplier Peralatan Stasiun Radio paling apik saka China

Welcome kanggo Siaran FMUSER, kancaku, sampeyan nggoleki iki?

  • Produsen Peralatan Stasiun Radio - Siaran FMUSER minangka salah sawijining produsen pemancar siaran FM sing paling apik kanggo bisnis radio global sing nyedhiyakake operator stasiun radio. peralatan stasiun radio for sale kanggo layanan penyiaran tanpa kontak ing wabah COVID-19. Sawetara solusi siaran agama bisa digunakake kanthi akeh ing layanan siaran pandemi kayata teater drive-through lan siaran gereja drive-in.

 

  • Supplier Peralatan Live Streaming - Kajaba iku, FMUSER Broadcast uga dadi pemasok peralatan streaming langsung sing dipercaya. Ing peralatan live streaming for sale khusus dibangun kanggo IPTV integrators sistem isine saka IPTV hardware encoders kanggo sistem IPTV lengkap, kang bisa digunakake kanggo macem-macem audio lan video transmisi skenario aplikasi.

 

  • Kasedhiya Dhukungan Online - Rega pabrik, kualitas apik lan kinerja dhuwur minangka telung faktor utama kanggo FMUSER entuk pijakan ing pasar sing kompetitif. FMUSER uga nyedhiyakake profesional FAQ online, peralatan pedoman tuku, disesuaikan solusi siaran, lan akeh banget sumber blog free kanggo mbantu sampeyan tuku peralatan stasiun radio lan peralatan streaming langsung kanthi kualitas paling apik

Kita Nyedhiyakake Peralatan Siaran menyang Pasar Donya!

Siaran FMUSER minangka supplier peralatan stasiun radio pakar saka China. Kanthi eceran lan grosir peralatan stasiun radio sawetara bisnis saka sistem frekuensi radio menyang pemancar siaran FM/TV solid-state. Entuk kutipan paling anyar? Ayo ngobrol kanggo para ahli RF!

 

Apa FMUSER Broadcast Supplies:

  • Peralatan Stasiun Radio kanggo Didol - Peralatan link pemancar studio kanggo ngawasi keamanan, transmisi video lan lapangan liyane. Kit pemancar siaran FM kanggo stasiun radio FM mbentuk 0.1W nganti 10kW+. Kit pemancar TV UHF/VHF digital lan analog kanggo stasiun Siaran TV. Antena Siaran FM / UHF / VHF (kalebu antena lan alat uji RF) kanggo nambah panrima lan transmisi sinyal RF. Filter RF daya dhuwur lan RF combiner kalebu starpoint combiner lan branched combiners kanggo stasiun radio. Mangerteni liyane>> 

 

  • Paket Radio Lengkap Dijual - Kabeh ing siji solusi kalebu pemancar siaran FM, antena siaran FM, kabel koaksial RF, konektor RF, prosesor audio, mixer multi-saluran, mikropon lan braket, speaker tutup BOP, headphone, lsp. Mangerteni liyane>> 

 

  • Dijual Peralatan Live Streaming lan Solusi IPTV - Nganti 16 saluran IPTV encoder lan transkoder hardware (1 saluran lan 4 saluran opsional) lan peralatan headend IPTV liyane sing digunakake kanggo streaming langsung, pendidikan online jarak jauh, sinau jarak jauh, rapat online remot, lsp. Solusi IPTV lengkap kanggo hotel, restoran, hopitality lan rumah sakit, lsp. Mangerteni liyane>> 

 

Uga kalebu:

Manajemen operasi lan dhukungan pangopènan, kalebu pesenan cepet produk lan layanan sawise-sales produk kalebu: Produk bali lan panggantos, support technical pangopènan produk, babar pisan produk.

Paket Studio Lengkap Dijual

Paket Studio Radio FM Lengkap

Drive ing Siaran Gereja

Drive liwat Broadcasting Teater

Peralatan Live Streaming kanggo Didol

Mitra saka Kabeh ndonya

Mitra saka Kabeh ndonya

Mitra saka Kabeh ndonya

Peralatan Stasiun Radio didol

Antena Siaran FM for Sale

Solusi Sistem IPTV Hospitality

Fokus Luwih ing Kualitas tinimbang Rega

 

FMUSER Broadcast fokus ing manufaktur peralatan RF lan komponen RF kanthi kinerja dhuwur lan biaya murah. Kita nyedhiyakake kabeh peralatan transmisi audio lan video sing dibutuhake kanggo stasiun radio pemerintah lan swasta sing paling populer, situs transmisi lan studio radio ing saindenging jagad, lan unik. solusi siaran khusus lan layanan instalasi ing situs kasedhiya.

 

Thanks kanggo kita pabrik pabrik, kapasitas R&D lan kapasitas produksi peralatan kita unik. Kita duwe biaya tuku sing paling murah tinimbang akeh manufaktur peralatan stasiun radio lokal lan integrator sistem transmisi radio. Sampeyan bisa tuku peralatan siaran kaping pindho utawa luwih dhuwur kanthi rega sing padha Siaran FMUSER. Thanks kanggo tim ahli teknologi lan tim sales, ewu pelanggan global wis entuk solusi lengkap eksklusif, kalebu sing paling apik peralatan hardware RF saka studio turnkey menyang situs transmisi, pemancar siaran high-end menyang peralatan link studio, tanpa istiméwa, biaya kurang lan kinerja dhuwur minangka tansah.

Service OEM

Sumber Daya Digawe Mung kanggo Pengalaman Panganggo Paling Apik

Audio and Video Broadcasting Transmission Solutions
Audio and Video Broadcasting Transmission Solutions

Welasan solusi khusus kanggo siaran langsung lan siaran radio kanthi biaya murah lan kualitas dhuwur, mung dirancang kanggo pengalaman pangguna sing paling apik

Info liyane +
FM/TV Broadcasting Technology
FM/TV Broadcasting Technology

Peralatan staton radio sing didol kanthi teknologi siaran paling anyar ngoptimalake kombinasi peralatan lan biaya tuku kanggo operator radio ing saindenging jagad.

Info liyane +
Most Competitive Prices
Most Competitive Prices

Sumber daya gratis tanpa wates kayata dhukungan sawise adol sing sampurna lan tuntunan tuku lengkap diwenehake supaya bisa ngerteni FMUSER sing luwih apik kanggo saben pakar radio utawa amatir.

Info liyane +
Technical Support
Technical Support

Thanks kanggo tim blog pakar kita, mayuta-yuta milyar blog teknis eksklusif sing menarik lan praktis lan warta paling anyar ing industri penyiaran bakal diarepake bisa mbantu sampeyan ngatasi "Apa, Kenapa, Kepiye lan Ing Endi"

Info liyane +

Solusi lan layanan transmisi siaran audio lan video siji-mandeg diakoni ing saindenging jagad. Nganti saiki, kita wis disesuaikan luwih saka ewonan solusi siaran radio lan solusi streaming urip, lan kasil nggawe kemitraan jangka panjang karo individu lan integretor stasiun radio saka luwih saka 200 negara lan wilayah. Yen sampeyan butuh peralatan stasiun radio sing bisa didol, priksa manawa hubungi kita, KITA KABEH KULING. Komitmen kanggo nyampurnakake solusi transmisi siaran audio lan video kanggo skenario siaran apa wae, kita Siaran FMUSER.

We Njamin Saben Detail

  • FMUSER-USPTO Certified Trademark
  • Grand of Equipment Authorization-FCC Certified
  • Magicoder-Certification Mark of USPTO
 
 

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak