Link Pemancar Studio (Link STL) | Apa iku lan Cara Kerjane


Link pemancar studio STL (link STL) minangka teknologi transmisi audio nirkabel unik ing penyiaran radio sing bisa dipérang dadi pranala pemancar Studio digital lan pranala pemancar studio analog.

 

Kanthi studio lengkap kanggo peralatan link pemancar, penyiar bisa nggunakake pemancar STL, panrima, lan antena STL Link kanggo nyiarake konten radio saka umur dawa.

 

Ing kaca iki, sampeyan bakal nemokake link pemancar studio paling murah saka FMUSER, lan sinau kabeh sing perlu kanggo sinau babagan jinis link pemancar studio, rega, lsp.

 

Ayo wiwiti!

Kaya Iku? Share Iku!

Content

 

 

Apa Link Transmitter STL Studio?

 

Link studio menyang pemancar nuduhake link transmisi sinyal audio/video utawa link gelombang mikro point-to-point kanggo ngirim program TV digital (format ASI utawa IP).

 

studio fmuser kanggo tes peralatan link pemancar kanthi jarak 10km saka loro-lorone

 

Minangka link point-to-point sing bisa nyambungake studio karo pemancar radio liyane utawa pemancar TV saka stasiun siaran, studio menyang link pemancar wis digunakake ing akeh stasiun radio pro FM.

 

Penyiar nggunakake studio kanggo ngirim peralatan link kayata pemancar STL lan link studio pemancar (TSL) kanggo ngasilake informasi telemetri.

 

Kepiye Link Transmitter Studio Bisa Persis?

 

Sinyal audio lan video saka stasiun radio utawa stasiun TV pisanan direkam dening peralatan ing studio radio lan banjur bakal dikirim dening pemancar siaran radio.

 

Umume, sinyal audio lan video iki bakal nyadari fungsi transmisi studio menyang link pemancar liwat 3 cara ing ngisor iki:

 

  • Panggunaan link gelombang mikro terrestrial
  • Gunakake serat optik
  • Gunakake sambungan telekomunikasi (biasane ing situs pemancar)

 

Jinis Link Transmitter Studio - Apa Sing Persis?

 

Studio Transmitter Link bisa dipérang dadi 3 jinis utama miturut cara kerjane, yaiku:

  1. Analog studio Transmitter Link
  2. Tautan Pemancar Studio Digital
  3. Link Transmitter Studio Sato

 

Yen sampeyan pengin ngirim sinyal audio berkualitas kanthi jarak sing cendhak, sampeyan kudu sinau sawetara jinis link pemancar studio kasebut.

 

Mangkene tampilan cepet jinis tautan pemancar studio sing kasebut:

 

# 1 Analog Studio Transmitter Link

 

Dibandhingake karo Digital Studio Transmitter Link, analog Studio Transmitter Link nduweni fungsi anti-gangguan lan anti-noise sing luwih kuat.

 

Tips: peralatan radio kualitas dhuwur asring katon ing wangun paket.

 

Pemancar FMUSER STL10 STL, rega paling apik, kualitas paling apik - Mangerteni liyane

 

Kanggo link pemancar studio analog, pemancar STL, panrima STL, antena STL, lan sawetara aksesoris penting.

 

Sampeyan bisa nemokake lengkap dhaptar analog kasebut studio kanggo link pemancar peralatan ing:

 

  • Stasiun radio utawa televisi skala gedhe: contone, stasiun radio provinsi lan uplink, stasiun radio lan televisi, etc.
  • Studio siaran radio normal: utamane kanggo transmisi sinyal audio lan video njero ruangan ruangan lan ruangan

 

# 2 Link Pemancar Digital Studio

 

Digital studio to transmitter link (DSTL) minangka cara kanggo milih mode transmisi jaringan kanggo transmisi sinyal audio lan video point-to-point.

 

Iki minangka dhaptar peralatan link pemancar studio digital utama:

 

  1. Audio & Video IPTV Encoders
  2. IPTV Transcoder
  3. Studio Transmitter Link Bridges
  4. aksesoris

 

Sing digital link pemancar studio biasane duwe toleransi sinyal sing luwih apik lan mundhut sinyal sing luwih murah ing transmisi sinyal audio lan video point-to-point.

 

Ing wektu sing padha, uga nduweni karakteristik jarak transmisi sinyal ultra-murah lan ultra-dawa.

 

Sampeyan bisa nemokake lengkap dhaftar saka digital studio kanggo link pemancar peralatan ing:

 

  • Stasiun siaran radio
  • Stasiun TV
  • Situs siaran liyane kudu nyiyapake lan nggunakake antena PTP FM / TV kanggo transmisi jarak adoh.

 

Kanggo mbantu sampeyan sinau studio tanpa lisensi menyang tautan pemancar, iki FMUSER ADSTL digital peralatan link pemancar studio 10KM tes jarak siaran:

 

Studio kanggo peralatan pemancar dites ing pemandangan nyata

Sinau luwih lengkap saka tautan FMUSER STL.

  

# 3 Link Transmitter Studio Sato

 

Sejatine, link pemancar studio hibrida bisa dipérang dadi 2 jinis utama, yaiku:

 

  1. Sistem Link Transmitter Studio Microwave
  2. Analog & Digital Studio Transmitter Link System

 

Mangkene carane sampeyan bisa nemokake bedane:

 

Link STL jinis gelombang mikro

 

Sistem link gelombang mikro tradisional disenengi dening akeh operator stasiun radio utawa televisi gedhe amarga nduweni kapasitas transmisi sinyal sing stabil banget. Sistem link gelombang mikro tradisional umum kasusun saka rong Antena Paraboloid, pemancar STL lan panrima STL, lan sawetara feeder. Piranti penyiaran sing katon prasaja iki bisa gampang dingerteni transmisi sinyal audio stabil kanggo 50 mil (80 kilometer).

 

Tipe Campuran Paling Apik saka STL | Link FMUSER STL

 

Iki uga dikenal minangka FMUSER STL, diakoni minangka link pemancar studio non-tradisional saka FMUSER. Keajaiban sistem tautan iki yaiku: ora perlu nglamar lisensi RF utawa kuwatir babagan radiasi RF.

 

Kajaba iku, miturut tim RF Broadcast FMUSER, sistem link iki dilengkapi teknologi transmisi audio generasi kaping lima bisa nyadari transmisi sinyal audio titik-kanggo-titik ultra jarak adoh saka nganti 3000km, lan bisa gampang nyabrang gunung utawa bangunan lan alangan liyane kanggo ngirim sinyal ing proses transmisi. Klik kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

 

Link pemancar FMUSER Studio Intro Peralatan | Bab Sampeyan Kudu Ngerti

 

Umumé, bandwidth broadcast Studio Transmitter Link bandwidth diukur ing GHz, yaiku, jumlah program sing dikirim bisa gedhe, lan kualitas audio lan video uga apik banget.

 

Mulane link Studio Transmitter Link uga disebut radio link UHF.

 

Lengkap Studio kanggo Dhaptar Peralatan Link Transmitter saka FMUSER

 

Studio lengkap kanggo dhaptar peralatan link pemancar bakal ngemot telung bagean sing dibutuhake:

 

  • antena STL
  • pemancar STL
  • panrima STL

 

Link STL ngirimake sinyal audio lan video saka studio radio (operator ngirim biasane pemancar STL) menyang lokasi liyane kayata studio radio / stasiun radio / stasiun TV utawa fasilitas uplink liyane (operator panampa biasane panrima STL).

 

#1 STL Yagi Antena

 

Antena STL biasane minangka bagean penting saka peralatan link pemancar studio sing digunakake kanggo ngirim sinyal audio lan video saka studio.

 

Antena Studio Transmitter Link minangka solusi sing cocog kanggo njamin transmisi terus-terusan ing antarane studio lan pusat transmisi, biasane digawe saka aluminium.

 

Antena link iki nutupi seri frekuensi VHF lan UHF. Frekuensi jangkoan umum yaiku 170-240 MHz, 230-470 MHz, 300-360 MHz, 400 / 512 MHz, 530 MHz, 790-9610 MHz, 2.4 GHz, lsp. 

 

Tips: Dasar Antena STL | Antena Yagi Kab

 

Umume, antena STL bisa digunakake kanggo polarisasi vertikal lan horisontal.

 

Minangka antena bermutu lan murah, antena Yagi biasane digawe saka clamp stainless steel lan menehi directivity sing apik kanggo siaran jarak jauh.

 

Antena Yagi sing apik banget nduweni karakteristik radio sing gampang digunakake, gain dhuwur, entheng, lan tahan cuaca sing dhuwur.

 

antena yagi

 

Antena Yagi Kab. Sumber: Wikipedia

 

# 2 STL Transmitter lan Penerima STL

 

Umume peralatan sistem STL sing sampeyan deleng ing pasar saiki kalebu pemancar, panrima, lan antena.

 

Pemancar lan panrima asring didol ing kit, lan pemancar lan panrima iki biasane duwe tampilan lan ukuran sing padha lan bakal dipasang ing lemari sing padha.

 

Yen sampeyan ora bisa ngadili apa iku meets kabutuhan liwat gambaran saka supplier sistem STL, banjur rega bakal mung kritéria.

 

Untunge, miturut riset kita babagan pasar link STL saiki, rega rega link pemancar studio paling dhuwur bakal sekitar 3,500 USD nganti luwih saka 10,000 USD, rega beda-beda gumantung saka jinis lan wilayah, kanggo tautan pemancar studio analog, rega mesthi luwih dhuwur tinimbang sing digital, regane kurang saka 4,000 USD kanggo njaluk link STL digital paling apik kanggo stasiun radio.

 

Inggih, ayo mriksa informasi luwih lengkap saka dhaptar rega peralatan link pemancar studio ing ngisor iki:

 

Jinis Sinyal analog digital

Kategori Root

Link Radio RF Audio Audio + Video
Kategori Produk Microwave STL Link Link STL STL Link (wireless network bridge based)

 Link Audio Mobile

(Based Jaringan Seluler 3-5G)

Sample 

Grafik

Tingkat daya Dhuwur banget Sedheng
(UHF) Band 8GHz - 24GHz 200 / 300 / 400MHz 4.8GHz - 6.1GHz
  • 1880-1900 MHz
  • 2320-2370 MHz
  • 2575-2635 MHz
  • 2300-2320 MHz
  • 2555-2575 MHz
  • 2370-2390 MHz
  • 2635-2655 MHz
price ≈1.3W USD 3.5K - 8K USD 3.5K USD <1K USD / taun (2 stasiun)
Saluran transmisi Sinyal Sinyal Multi-saluran saluran macem-macem
Struktur Produk
  • pemancar STL
  • Penerima STL
  • Antena STL Kab
  • pemancar STL
  • Penerima STL
  • Antena STL Kab
  • Jembatan STL
  • Encoder
  • Decoder
  • Adaptor Audio Digital
  • Kabel Audio Splitter Kab
  • antarmuka audio
output Audio / Video Audio / Video Audio / Video Audio
Paling Katon Ing Stasiun radio utawa televisi skala gedhe (kayata stasiun radio provinsi lan uplink, stasiun radio lan televisi, lsp.) studio radio lan TV normal ing njero ruangan ruangan lan audio lan transmisi sinyal video Stasiun radio utawa stasiun TV sing kudu nyiyapake lan nggunakake antena PTP FM/TV kanggo transmisi jarak adoh Ing bidang penyiaran radio, perlu ngolah audio analog lan digital, modulasi uplink operator lan nindakake pangolahan ngelawan ing downlink.
Produsen khas Rohde & Schwarz Siaran OMB FMUSER Siaran DB
Kaluwihan
  • Kapadhetan informasi sing luwih dhuwur.
  • Résolusi sing luwih tepat.
  • Njlèntrèhaké minangka cedhak karo nilai nyata saka jumlah fisik ing alam.
  • Pangolahan sinyal analog luwih gampang tinimbang pangolahan sinyal digital.
  • Rega murah, biaya moderat, cocok kanggo budget murah nganti medium.
  • Kemampuan anti-gangguan sing kuat, ora ana akumulasi swara.
  • Utamané cocog kanggo transmisi kualitas dhuwur jarak adoh.
  • Gampang kanggo encrypt pangolahan, keamanan kuwat, lan rahasia dhuwur.
  • Gampang kanggo nyimpen, proses, lan ijol-ijolan.
  • Peralatan kasebut luwih miniatur, gampang digabungake.
  • Nduweni pita frekuensi saluran sing luwih amba.
cacat
  • Regane dhuwur banget, mula produke larang banget.
  • Kemampuan difraksi sinyal banget miskin lan gampang diblokir dening terrain.
  • Iku rentan kanggo gangguan, lan efek dadi luwih pinunjul karo nambah jarak.
  • Efek swara bakal nggawe sinyal ilang lan angel dibalekake, lan gangguan bakal saya tambah.
  • Nambah kerumitan sistem mbutuhake antarmuka analog lan sistem digital sing luwih rumit.
  • Jangkoan frekuensi aplikasi diwatesi, utamane amarga watesan frekuensi sampling konversi A / D.
  • Konsumsi daya sistem relatif gedhe. Sistem pangolahan sinyal digital nggabungake atusan ewu utawa luwih transistor, dene sistem pangolahan sinyal analog nggunakake piranti pasif sing akeh kayata resistor, kapasitor, lan induktor. Kontradiksi iki bakal dadi luwih penting amarga kerumitan sistem mundhak.

 

Tegese ing saben kahanan sing mbutuhake pesawat kualitas dhuwur saka link radio STL, sampeyan bisa nemokake siji ing Amazon utawa ing situs liyane, nanging sampeyan bakal mbayar akèh dhuwit kanggo sing. 

 

Dadi carane njaluk stasiun radio link pemancar studio paling murah? Mangkene sawetara tautan STL sing paling apik sing bisa didol, jinis opsional saka gelombang mikro nganti digital, priksa pilihan anggaran iki SAIKI:

 

Tawaran khusus: FMUSER ADSTL

Link pemancar studio opsional saka jinis digital menyang jinis analog:

 

4 kanggo 1 5.8G Digital STL Link
DSTL-10-4 HDMI-4P1S

More

Point to Point 5.8G Digital STL Link

DSTL-10-4 AES-EBU 

More

Point to Point 5.8G Digital STL Link

DSTL-10-4 AV-CVBS

More

Point to Point 5.8G Digital STL Link

DSTL-10-8 HDMI

More

Point to Point 5.8G Digital STL 

DSTL-10-1 AV HDMI

More

Point to Point 5.8G Digital STL Link

DSTL-10-4 HDMI

More

Paket STL-10

STL Transmitter & STL Receiver & STL Antena

More

Paket STL-10

STL Transmitter & STL Receiver

More

 

Apa Rentang Frekuensi Link Transmitter Studio?

 

Link pemancar studio analog kayata tautan pemancar studio gelombang mikro lan tautan pemancar studio biasa, sing Studio Transmitter Link Frekuensi Range punika:

 

  • 8GHz - 24GHz lan 200/300 / 400MHz, mungguh.

 

Lan pranala pemancar studio digital kayata Tautan Pemancar Studio Digital lan Link Audio Mobile, sing Studio Range Frekuensi Link Transmitter punika:

 

  • 4.8GHz - 6.1GHz
  • 1880-1900 MHz
  • 2320-2370 MHz
  • 2575-2635 MHz
  • 2300-2320 MHz
  • 2555-2575 MHz
  • 2370-2390 MHz
  • 2635-2655 MHZ

 

Mesthi, rega sing cocog kanggo simulasi Studio Transmitter Link iku expansive, nanging yen ana budget cekap, simulasi Studio Transmitter Link pilihan uga-pantes.

 

Pitakonan Paling Sering

 

P: Apa studio kanggo sistem link pemancar sah utawa ora?

 

Ya, ing umume negara, link Studio Transmitter Link sah. Ing sawetara negara, sawetara hukum wis mbatesi tautan Studio Transmitter Link, nanging ing pirang-pirang negara, sampeyan bebas nggunakake studio kasebut kanggo nyambungake peralatan link pemancar.

  

Negara sing bisa tuku studio kita kanggo peralatan link pemancar

Afghanistan, Albania, Aljazair, Andorra, Angola, Antigua lan Barbuda, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgia, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnia lan Herzegovina, Botswana , Brazil, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Cabo Verde, Kamboja, Kamerun, Kanada, Republik Afrika Tengah, Chad, Chili, China, Kolombia, Komoro, Kongo, Republik Demokratik, Kongo, Republik, Kosta Rika , Pantai Gading, Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Leste (Timor-Leste), Ekuador, Mesir, El Salvador, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Estonia, Eswatini, Ethiopia, Fiji, Finlandia, Prancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Yunani, Grenada, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Honduras, Hongaria, Islandia, India, Indonesia, Iran, Irak, Irlandia, Israel , Italia, Jamaika, Jepang, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea Utara, Korea Selatan, Kosovo, Kuwait,Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Lebanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagascar, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mali, Malta, Marshall Islands, Mauritania, Mauritius, Mexico, Micronesia, Federated States of, Moldova, Monako , Mongolia, Montenegro, Maroko, Mozambik, Myanmar (Burma), Namibia, Nauru, Nepal, Walanda, Selandia Baru, Nikaragua, Niger, Nigeria, Makedonia Utara, Norwegia, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Papua Nugini, Paraguay, Peru, Filipina, Polandia, Portugal, Qatar, Rumania, Rusia, Rwanda, Saint Kitts lan Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent lan Grenadines, Samoa, San Marino, Sao Tome lan Principe, Arab Saudi, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapura, Slovakia, Slovenia, Kepulauan Solomon, Somalia, Afrika Selatan, Spanyol, Sri Lanka, Sudan, Sudan, Kidul, Suriname, Swedia, Swiss, Suriah, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tonga, Trinidad lan Tobago , Tunisia, Turki, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraina, United Arab E mirates, Inggris, Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Vatikan City, Venezuela, Vietnam, Yaman, Zambia, Zimbabwe.

 

P: Kepiye penyiar nyambungake studio menyang pemancar?

 

Ya, dheweke nyambungake studio karo pemancar liwat sistem tautan Link Transmitter Studio kabeh. Sawise penyiar tuku lan nginstal studio kanggo peralatan link pemancar, dheweke ngirim sinyal audio lan video saka stasiun siaran utawa stasiun TV (biasane sinyal sing dikirimake dening pemancar Link Transmitter Studio lan antena Yagi Studio Transmitter Link minangka operator) menyang siaran. pemancar utawa pemancar TV (biasane ditampa dening panrima Studio Transmitter Link) ing lokasi liya (biasane stasiun radio utawa TV liyane). 

 

P: Kepiye cara nyilih sistem link pemancar studio?

 

FMUSER nyedhiyakake informasi paling anyar babagan studio menyang sistem link pemancar (kalebu gambar lan video uga katrangan), lan informasi iki kabeh GRATIS. Sampeyan uga bisa ninggalake komentar ing ngisor iki, kita bakal mbales sampeyan ASAP.

 

P: Apa rega studio kanggo link pemancar?

 

Rega saka studio kanggo link pemancar saben Produsèn Link Transmitter Link Studio lan pabrik beda. Yen sampeyan duwe anggaran sing cukup lan pengin ngirim sinyal audio lan video sing berkualitas, sampeyan bisa tuku saka Rohde & Schwarz. Rega kira-kira 1.3W USD. Yen sampeyan ora duwe budget cukup, nanging pengin ngirim sinyal audio lan video kualitas dhuwur, sampeyan bisa nimbang studio digital FMUSER kanggo link pemancar, regane mung bab 3K USD.

 

P: Pita gelombang mikro berlisensi apa sing biasane digunakake?

 

Ndhuwur 40GHz diijini ing AS. Miturut FCC - klik kanggo ngunjungi, teknologi awal mbatesi operasi sistem kasebut ing spektrum radio ing kisaran 1 GHz; nanging amarga dandan ing teknologi solid-state, sistem komersial ngirim ing sawetara nganti 90 GHz. Ing pangenalan saka owah-owahan iki, Komisi diadopsi aturan ngidini nggunakake spektrum ndhuwur 40 GHz (Waca Millimeter Wave 70-80-90 GHz). 

 

Spektrum iki nawakake macem-macem kemungkinan, kayata panggunaan ing, antarane liyane, jarak cendhak, sistem nirkabel kapasitas dhuwur sing ndhukung aplikasi pendidikan lan medis, akses nirkabel menyang perpustakaan, utawa database informasi liyane. 

 

Nanging, ora saben negara ngetutake prinsip iki, FMUSER nyaranake sampeyan mriksa pita spektrum radio sing dilisensi ing negara sampeyan yen ana siaran sing ora sah.

 

 

Ningkatake Bisnis Siaran Radio Saiki

 

Ing bagean iki, kita sinau kanthi jelas apa link pemancar studio lan cara kerjane, ditambah karo macem-macem jinis tautan STL lan studio sing gegandhengan karo peralatan link pemancar.

 

Nanging, nemokake link pemancar studio paling murah kanggo stasiun radio ora gampang, maksudku, sing asli kanthi kualitas dhuwur.

 

Untunge, minangka salah sawijining produsen peralatan stasiun radio siji-mandeg sing paling apik, FMUSER bisa nyedhiyakake kabeh jinis peralatan link pemancar studio, hubungi pakar kita, lan entuk solusi turnkey radio sing dibutuhake.

 

Related Posts

 

 

seneng? Nuduhake!

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak