Pambuka: Antena Panel TV UHF | FMUSER BROADCAST

 

Antena panel TV UHF minangka salah sawijining antena transmisi TV sing paling umum digunakake ing frekuensi UHF. Yen sampeyan arep mbangun stasiun radio TV, sampeyan ora bisa kantun! Ayo ngerteni dhasar antena panel TV UHF kanthi ngetutake kaca iki.

 

Nuduhake iku Ngrawat!

 

Content

 

Kabeh babagan Antena Panel TV UHF

 

Kita ngerti manawa antena siaran TV bisa nambah sinyal TV kanthi signifikan. Nanging kenapa antena panel TV populer banget ing transmisi TV? Ayo duwe introduksi singkat kanggo antena panel TV UHF.

Definition

Antena panel TV UHF minangka jinis antena pemancar TV sing digunakake ing TV liwat udara. Iki digunakake ing rentang frekuensi UHF, yaiku 470 nganti 890 MHz, yaiku rentang frekuensi saluran UHF 14 nganti 83. Kanthi serangkaian sarana teknis, penyiar TV bisa nyedhiyakake layanan siaran TV UHF kanggo masyarakat. 

aplikasi

Antena panel TV UHF bisa digunakake ing siaran TV UHF lan transmisi point-to-point. Contone, yen penyiar kudu ngirim program sing direkam menyang stasiun pemancar TV, kudu ngirimake kanthi nggunakake sistem link pemancar studio. Banjur penyiar bisa nggunakake antena panel TV UHF minangka antena pemancar TV uga antena TV panampa.

Volume lan Bobot

Antena panel TV UHF nduweni volume cilik. Nerangake karo kaluwihan sing gampang diangkut lan entheng, sing bisa ngirit biaya transportasi. Kajaba iku, nduweni kemampuan tahan angin sing apik kanthi nyuda beban angin kanthi signifikan. 

  

 

Paket Antena Panel TV UHF FMUSER FTA-2 High Gain Dual-Pol Miring

instalasi

Amarga struktur sing prasaja, bisa gampang dipasang lan dicopot. Sing paling penting, bisa digabungake kanthi gampang minangka susunan antena panel TV UHF sing lengkap kanggo nyukupi kabutuhan siaran sing beda.

Gain lan Bandwidth 

Minangka Antena Panel TV UHF minangka antena arah, gain luwih apik tinimbang antena pemancar TV omnidirectional. Kajaba iku, yen sampeyan nggabungake array antena TV omnidirectional karo antena panel TV UHF, bandwidth sing luwih akeh sampeyan bisa nyebarake program TV liyane.

Urip layanan

Minangka wis rampung ditutup dirancang, iku bisa èfèktif nyuda tresno saka angin lan lembab online. Nerangake karo umur layanan dawa saka antena panel TV UHF.

 

Pitakonan Paling Sering

1. P: Apa UHF TV Panel Antena Polarisasi Vertikal utawa Horizontal Polarisasi?

A: Iku gumantung ing kabutuhan!

 

Antena panel TV UHF bisa dadi polarisasi vertikal lan polarisasi horisontal adhedhasar kabutuhan sampeyan.

2. P: Apa Antena Panel TV UHF Digunakake ing Siaran TV Digital?

A: Mesthi bisa!

 

Antena panel TV UHF bisa digunakake ing siaran TV analog utawa siaran TV digital. Nduwe bandwidth sing amba sing bisa nyukupi syarat penyiaran TV digital.

3. P: Apa aku bisa nggunakake Antena Panel TV UHF kanggo siaran TV omnidirectional?

A: Jawabane ya.

 

Nanging sampeyan kudu nyathet yen sampeyan bakal nyiapake paling sethithik 4 antena panel TV UHF sing madhep arah sing beda.

4. P: Apa Antena Panel TV UHF Gampang Rusak?

A: Ora, wis umur layanan dawa bener.

 

Antena Panel TV UHF dirancang kanthi tutup, sing bisa nyegah karat amarga udan utawa hawa lembab. Kajaba iku, komponen sing ana ing njero antena kasebut didadekake listrik sing menehi perlindungan sing apik marang bledheg.

 

kesimpulan

 

Kita ngerti apa antena panel TV UHF lan fitur liwat kaca iki. Apa sampeyan pengin nggawe stasiun TV dhewe? FMUSER bisa nyedhiyakake paket peralatan siaran TV lengkap, kalebu pemancar siaran TV, lan sistem antena siaran TV lengkap karo paket antena panel TV UHF. Yen sampeyan butuh luwih akeh babagan solusi siaran TV, mangga hubungi kita saiki!

  

 

Uga Read

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak