Keuntungan Produk

Apa sing didol - Peralatan stasiun radio FMUSER sing disenengi operator stasiun lan integrator saiki akeh digunakake ing macem-macem skala penyiaran radio, contone, siaran teater drive-in, siaran gereja drive-in, siaran test drive-through, siaran kampus, siaran komunitas, siaran pertambangan. , lan penyiaran wisata, lsp. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake peralatan stasiun radio TV

Sinau Luwih >>

Keuntungan Produk

Titik paling laris - Kabeh pemancar siaran FM duwe kualitas audio sing apik lan transmisi sinyal audio sing stabil. Papan kontrol dumadi saka amplifikasi daya tataran kanggo njamin efek output kualitas swara stereo; Desain struktur kompak kanthi drift frekuensi 0. Bahan paduan aluminium berkualitas tinggi kanthi kipas pendingin sing dibangun, sing njamin stabilitas operasi peralatan sing terus-terusan; tampilan frekuensi kerja panel LCD intuisi kanthi pangaturan identifikasi hardware sing trep.

Sinau Luwih >>

Keuntungan Produk

Napa Pilih FMUSER - Minangka panyedhiya pakar lan pabrikan pasokan peralatan siaran radio, kita uga nyedhiyakake solusi khusus kanggo saben kabutuhan siaran khusus kanthi anggaran optimal, kalebu paket peralatan lengkap kanthi pilihan optimal lan dhukungan teknis nyata-nyata saka instalasi nganti layanan sawise-sales.

Sinau Luwih >>

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak