FMUSER 100Watt FM Transmitter kanggo Stasiun Siaran Radio FM FSN-100B

Fitur

  • Rega (USD): 869
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 869
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

 

FMUSER saiki nampilake versi anyar pemancar FM 100w kanthi sasis sing digawe apik lan pengerjaan sing apik. Nduwe swara stereo profesional kanthi pamisahan sing apik, distorsi cilik lan rasio Sinyal / Noise sing apik. Suhu majeng lan mode proteksi SWR njaga pemancar kanthi aman sajrone operasi.

Wis fitur apik ing ngisor iki:

1. Para penggemar kacepetan dhuwur, efek ventilasi sing luwih apik. Pembuatan muter kanthi kacepetan sing kurang nalika piranti bisa digunakake, yen suhu dadi dhuwur, para penggemar muter luwih cepet. Yen penggemar mandheg muter, dheweke kudu diganti.

 

2. Pre-emphasis luwes dening 0us-50us-75us, kompatibel karo kabeh standar donya

 

3. Tampilan volume ditambah, tegese kosong -30db, kothak 1 kurang saka lengkap yaiku 0db (padha karo output mixer), kothak lengkap yaiku + 3db.

 

4. Output volume Default punika 0db, iku luwes saka -9db kanggo 9db kanggo kabeh mixers nggunakake.

 

5. Kabeh penyesuaian kenop kasebut sepi, ora ana rame maneh.

 

6. Sasis 1U standar, katon luwih alus.

 

7. Kabeh operasi bakal ditindakake liwat pemancar, gampang lan cepet!

 

8. Kajaba saka kabeh, transmitter iki bisa digunakake minangka eksklusif kanggo penguat daya tinggi.

 

  • 1 * FMUSER FSN-100B 100 Watt FM Broadcast Transmitter

Kanggo FMUSER FSN-100B 100 Watt FM Transmitter:

 

Bagian RF
frekuensi 87.5 ~ ​​108 MHz
Nilai langkah frekuensi 100 kHz
modulasi FM
Penyimpangan puncak  ± 75 kHz
Stabilitas frekuensi <± 100Hz
Metode stabilisasi frekuensi PLL frekuensi synthesizer
Daya output RF 0 ~ 100W
Harmoni sing luwih dhuwur <- 65 dB
Parasit AM <- 79 dB
Impedansi output RF 50 Ω
Konektor output RF N Tipe Wanita

Bagean Audio
Konektor input audio BNC, RCA
Konektor input SCA lan RDS BNC wadon
Tanggapan frekuensi
80 ~ 15,000 Hz
Pra-penekanan 0 US, 50 US, 75 US (bisa dipilih pangguna)
Rasio S / N mono >70 dB (20 nganti 20 kHz)
Stereo rasio S / N >65 dB (20 nganti 15 kHz)
Pemisahan Stereo -50dB
Distorsi audio
modulasi 15%
Tingkat input -15 dBV

Bagian Umum
Range voltase sumber daya 110V ~ 240V
Range suhu operasi -10 ~ 45 ℃
Mode kerja  Kerja terus-terusan
Size 48.5cm * 29.5cm * 4.5cm
Bobot net 4.3kg

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak