FMUSER FU-1000C 1KW FM Transmitter Biaya Murah Stasiun Radio 1KW FM

Fitur

  • Rega (USD): 1840
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 1840
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Penawaran Khusus kanggo FU-1000C

DISKON 19%, MUNG WAKTU LIMITED

1.jpg

Pratinjau saka FMUSER FU-1000C 1KW FM Transmitter

Apa karakteristik pemancar radio kilowatt FM berkualitas tinggi? rega budget? merek misuwur? Utawa efek pendengaran kaya CD? Yen sampeyan kudu tuku pemancar tingkat kilowatt sing kalebu ciri kasebut, FMUSER kanthi iki nyaranake pemancar iki: Pemancar siaran radio FU-1000C 1000W FM.

 

FU-1000C FM pemancar ngarep lan panel mburi comparison

 

Yen sampeyan pengin milih pemancar siaran FM tingkat kilowatt sing paling apik, pilih FU-1000C, sampeyan bakal nambah piranti hardware siaran sing kuat menyang stasiun radio kanthi rega sing cukup.

 

Iki uga minangka pilihan sing paling apik kanggo umume operator stasiun radio FM ukuran medium. Bayangna yen sampeyan manggon ing negara utawa wilayah pesisir (kayata Filipina, Indonesia, Thailand, Vietnam, lan sapiturute), sampeyan kudu ngadhepi suhu lan kelembapan sing ora bisa diprediksi, udan, sinar srengenge, lan faktor sing ora bisa dikendhaleni.

 

Ora ketompo carane ayu pemancar utawa carane misuwur merek, mung mung siji faktor, contone, over-lembab online, apa pemancar larang iku bisa numpes? Ora preduli pemancar iki diimpor saka Italia utawa Amerika Serikat, faktor sing ora bisa dikendhaleni bakal nyuda umur pemancar kasebut. Dadi, kenapa ora milih pemancar siaran FM sing luwih murah?

 

FMUSER FU-1000C minangka Pemancar Siaran FM 1KW sing Paling Dipilih

Elinga yen nilai pemancar audio FU-1000C FM luwih akeh tinimbang paramèter ing ndhuwur. Pemancar FM siaran FU-1000C minangka pemancar FM 1000W sing dilengkapi antarmuka USB. Nanging kemampuan siaran FM profesional bisa nggawe sampeyan kaget amarga efisiensi siaran kasebut.

 

Pemancar FM FU-1000C 1000 watt wis nggabungake pirang-pirang fungsi RF ing panel ngarep kanggo para pelanggan

 

Antarmuka USB sing ditempelake pancen nyadari fungsi interaksi pemancar manungsa, mung sawetara langkah ing sawetara menit: copot USB sampeyan, pasang menyang pemancar, gunakake jog dial, lan sing isih ana yaiku muter musik. !

 

Cukup gampang, bener? Sing bener, kanthi pemancar siaran 1000 W FM iki, sampeyan bisa entuk kesenengan audio khusus sing digawa dening FMUSER FU-1000C

 

FU-1000C minangka pemancar FM siaran 1000W sing dilengkapi antarmuka input RDS, sing ngidini sampeyan njelajah luwih akeh babagan kapadhetan siaran (input RCA uga didhukung).

 

Sampeyan bisa komunikasi karo pamirsa kanthi informasi kanthi tembung saliyane sinyal audio supaya pamirsa bisa entuk informasi luwih akeh babagan siaran radio sampeyan!

 

Pemancar FU-1000C 1000W FM dilengkapi input dial jog ngarep, sing setya ngrancang kanggo pengalaman pangguna sing apik.

 

Sanajan peralatan siaran iki rumit babagan operasi lan struktur, iki minangka Injil kanggo sapa wae, utamane kanggo pangguna sing duwe antipati sing kuat marang peralatan siaran sing angel digunakake, jog dial isih nggawe operasi peralatan dadi luwih trep. .

 

Ing babagan proteksi, pemancar siaran stereo FU-1000C FM bisa kanthi efisien supaya ora kena pengaruh masalah eksternal lan internal, umpamane, ing aspek suhu sing luwih panas, iki minangka pemancar siaran FM tradisional: suhu kerja bakal entuk. luwih dhuwur lan luwih dhuwur lan ora bakal mandheg nganti pemancar murub.

 

Pemancar FU-1000C 1kw FM wis nggabungake macem-macem fungsi RF ing panel mburi kanggo para pelanggan

 

Nanging, pemancar radio FU-1000C FM bakal kanthi otomatis dilindhungi ing suhu sing luwih panas, lan uga, proteksi diri isih aktif nalika rasio gelombang ngadeg saya mundhak amarga sambungan antena siaran FM sing ora cocog.

 

Dadi milih FU-1000C kanggo stasiun radio tegese ngirit biaya wektu lan ningkatake efisiensi kerja. Pemancar siaran stereo FU-1000C FM nduweni karakteristik daya tahan lan kepraktisan, sing bisa kanthi efektif ngluwihi umur layanan stasiun radio sampeyan lan bisa mbantu sampeyan mbangun jaringan jangkoan sinyal radio sing komprehensif ing wilayah sing akeh.

 

FMUSER FU-1000C minangka Stasiun Radio 1KW FM sing paling murah

Yen sampeyan pengin nggawe siaran FM jarak menengah sing stabil ing skenario ing ngisor iki, mula Fu-1000C mesthi dadi pembantu sampeyan! Minangka pemancar 1000W FM paling laris kanggo siaran radio, FU-1000C wis kabukten bisa digunakake ing macem-macem skenario, kalebu Gereja drive-in, parkir gereja, gereja drive-in, film drive-in. , lsp.

Drive Daya Sedheng ing Pickup Pemancar FM

Yen sampeyan manajer radio sing ngatur kutha cilik kanthi akeh gereja drive-in lan bioskop drive-in, pemancar siaran FU-1000C FM sing dipercaya bisa mbantu sampeyan ngatur urusan siaran kanthi luwih apik lan nggawe kesempatan bisnis tanpa watesan kanggo sampeyan lan kutha sampeyan.

 

Yen sampeyan wis mbukak gereja drive-in utawa film drive-in utawa sampeyan pengin nyoba layanan drive-in anyar, pemancar radio FM sing dipercaya dibutuhake kanggo ngiringi sampeyan.

 

Bayangake kepiye maknane: nyedhiyakake hiburan kulawarga sing anget, sregep lan aman kanggo kulawarga sing ora kaetung ing wabah 2021. "Sawise wabah virus, bojoku Sally lan aku ngenteni akhir minggu sing apik banget ing bioskop mobil sing adoh saka omah, lan akeh kulawarga liyane sing kaya kita, ngrangkul kulawargane, nonton film ing ndhuwur mobil utawa ing njero mobil. .

 

"Ora bisa ngenteni kanggo miwiti rencana liyane ing akhir minggu sabanjure!"

--- Aaron, Ilocos Sur, Candon, Filipina

 Pemancar FU-1000C 1kw FM nduweni desain streamline profesional kanthi tampilan abu-abu jero

 

Dadi Pemancar Pro FM Ora Mung ing Desain

Pemancar siaran FM sing apik ora mung kanthi kinerja sing kuat, penampilan sing menarik nanging sing luwih penting yaiku kanthi rega sing cukup. FU-1000C, pemancar FM kompak desain perak-ireng, sing nggabungake karakteristik sing ora ana pemancar sing paling umum, wis dipercaya dening akeh operator stasiun radio FM.

 

FU-1000C minangka pemancar FM paling apik kanggo gereja drive-in lan teater drive-in, rega sing cukup lan kinerja sing apik minangka alasan dhasar kenapa dheweke milih pemancar siaran radio FU-1000C FM.

 

  • Yen sampeyan nggoleki pemancar 1000W FM paling apik kanggo siaran radio, pilih FU-1000C.
  • Yen sampeyan nggoleki pemancar 1000W FM paling apik kanggo film drive-in, pilih FU-1000C.
  • Yen sampeyan nggoleki pemancar 1000W FM paling apik kanggo siaran gereja, pilih FU-1000C.
  • Yen sampeyan nggoleki pemancar 1000W FM paling apik kanggo parkir gereja, pilih FU-1000C.

 

FMUSER FU-1000C gampang banget digunakake, kadhangkala sampeyan mung kudu masang USB karo file MP3 menyang antarmuka lan nyambungake menyang sumber daya. Sampeyan ora perlu nglampahi wektu ekstra sinau manual pangguna utawa mbayar manungsa waé kanggo operasi manual tedious, pemancar bisa aman lan normal.

 

Sampeyan mung kudu fokus ing ndedonga utawa muter film kanthi aman lan FU-1000C sing dipercaya bakal ngurus liyane. FMUSER uga bakal nyedhiyani video operasi instalasi prasaja ing YouTube supaya sampeyan ngerti liyane babagan FU-1000C ing wektu cendhak banget.

 tampilan ndhuwur saka ndhuwur FU-1000C 1kw FM pemancar karo panel mburi

 

Kualitas Siaran Luar Biasa Nggawe Kabeh Bisa

FU-1000C nggambarake kualitas siaran dhuwur kilowatt nyata saben stasiun radio FM ukuran medium ing donya. Saliyane rega sing cukup lan kinerja sing kuat, kepraktisan uga minangka salah sawijining ciri paling gedhe saka FU-1000C.

 

Kanthi kualitas siaran FM sing nggumunake, FU-1000C wis sukses entuk efisiensi lan popularitas sing dhuwur ing antarane perusahaan penyiaran lan disenengi para penyayang radio FM profesional / amatir lan akeh klompok penyiaran FM liyane.

 

Sawetara individu bakal nggunakake aplikasi kasebut kanggo miwiti pesta radio khusus ing sawijining pulo.

 

"Aku ketemu Kathy sing ditresnani, kita mutusake kanggo nganakake pesta ing sawijining pulo cilik ing cedhak kutha, lan amarga aku dadi Engineer RF lan aku mutusake duwe pesta radio sing ora bisa dilalekake kanggo dheweke. Kanggo nyiyapake papan siaran radio sing sampurna, aku nggawe stasiun radio FM ukuran medium kanggo nyiarake pesta pernikahan kanggo sedulur lan kanca sing ora bisa teka, kanthi frekuensi siaran 87.7mhz. Rungokake musik sing cetha lan ora bising metu saka radio, kanthi berkah kabeh, kita rangkul kanthi erat"

-- Ahmad, Jakarta, Indonesia

 

Ing tembung, pemancar siaran radio FU-1000C FM saka FMUSER bisa nyiarake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

 

tampilan langsung saka FU-1000C 1000 watt pemancar FM karo panel ngarep biru

 

Pemancar FM 1KW Sing Pancen Nyukupi Kebutuhan Penyiaran Utama Sampeyan

Apa sampeyan wis keganggu karo masalah kasebut sadurunge tuku pemancar siaran FM tingkat kilowatt:

 

  • Nalika tuku pemancar stereo FM tingkat kilowatt, unsur apa sing kudu digatekake?
  • Napa ora milih pemancar 1500W FM utawa pemancar 3000W FM, nanging milih pemancar siaran FMUSER 1000W FM?
  • Apa informasi sing bisa dakpikolehi babagan tuku pemancar siaran radio FM? Apa sing kudu dingerteni sadurunge miwiti rencana tuku pemancar siaran FM kanggo siaran radio?

 

Umume wong bakal nganggep merek kasebut dhisik, banjur regane. Nyatane, saliyane informasi sing kasebut ing ndhuwur, sawetara paramèter pemancar siaran FM uga minangka syarat referensi sing penting kanggo tuku.

 

FMUSER kanthi iki njupuk FU-1000C minangka conto ing konten ing ngisor iki kanggo ngenalake sawetara paramèter penting sing kudu ditimbang sadurunge tuku pemancar FM stereo.

 tampilan langsung saka pemancar FU-1000C 1000W FM karo panel mburi

 

Gangguan Audio 

Pisanan, sampeyan kudu nimbang distorsi pemancar siaran FM. Kaya sing sampeyan ngerteni, ora kabeh sinyal sing sampeyan input menyang pemancar FM stereo bisa ditularake kanthi lengkap saka posisi sing padha, distorsi sinyal ora bisa dihindari.

 

Amplifier sawetara pemancar audio FM nduweni fungsi amplifikasi sinyal, sing uga bakal nyebabake distorsi sinyal audio.

 

Insinyur RF FMSUER nuduhake sawetara data sing apik tenan: tHasil tes distorsi pemancar audio FU-1000C FM kurang saka 30 Hz - 15000 Hz 0.02%, adoh saka 0.02% pemancar FM siaran umum!

 

Iki minangka berkah kanggo wong-wong sing ngupayakake kualitas audio sing sampurna saka pemancar radio FM!

 

Pemisahan Stereo 

Iki minangka akal sehat sing diakoni: pemisahan stereo bisa dadi faktor sing mengaruhi pangertèn stereo. Pemisahan stereo sing luwih kabur, pangertèn stereo sing luwih lemah. Apa sampeyan ngerti nilai pamisah stereo sing bisa ditindakake dening pemancar siaran radio FM?

 

tampilan langsung saka pemancar FU-1000C 1000 W FM kanthi perbandingan panel ngarep lan mburi

 

Ya, luwih saka utawa padha karo 40 dB ing 500 Hz.

 

Indeks iki uga ditetepake dening Komisi Elektroteknik Internasional. Nanging, untunge, pemancar FM stereo FU-1000C saka FMUSER bisa entuk luwih saka 60 dB!

 

Isih kaya pilihan sing paling apik kanggo stasiun radio sampeyan, ta? Ayo nggawe pengalaman nampa swara stereo sing luwih gedhe kanggo para pandherek stasiun radio!

 

Pangolahan Audio 

Cara njaga pamirsa stasiun radio sing ana lan narik kawigaten para pamirsa sing luwih anyar yaiku topik diskusi sing langgeng kanggo operator stasiun radio. Nanging mesthi ora ana sing gelem ngrungokake program radio sing kebak rame.

 

Dadi pitakonan, kepiye sampeyan bisa ngirim sinyal radio kanthi kasetyan dhuwur menyang pamirsa? Aja kuwatir, FU-1000C bisa ngrampungake masalah iki kanthi sampurna.

 

Minangka pemancar stereo FM kanthi rasio sinyal-kanggo-noise dhuwur ( 70dB), tambahake pemancar radio FU-1000C FM menyang stasiun radio sampeyan, sampeyan ora perlu kuwatir maneh babagan macem-macem gangguan siaran sing ngganggu!

 

Mesthi, sampeyan bisa nggunakake data akurat sing dipikolehi dening tim uji FMUSER sawise nyoba pemancar radio FM FU-1000C minangka referensi kanggo milih pemancar stereo FM liyane, nanging FMUSER kanthi tulus ngarep-arep sampeyan bisa entuk manfaat saka pilihan sampeyan.

Bagian RF
modulasi Modulasi Frekuensi
Metode Stabilisasi Frekuensi PLL Phase-locked loop
Frekuensi Transmisi Nominal 87 MHz - 108 MHz (frekuensi liyane bisa disesuaikan)
Penyimpangan Frekuensi ± 75 Hz
Nilai Langkah Frekuensi 50 kHz
Impedansi Output 50 Ω
Penyambung Keluaran RF L29-K utawa konektor tartamtu liyane
Daya RF Output 0 -1000 W terus-terusan luwes
Penyimpangan Daya Output ± 10 W
Efisiensi RF
> 75%
Penyimpangan Frekuensi Pilot
± 0.1 Hz
Panyegahan Radiasi Harmonik
<-70 dB
Radiasi Gelombang Sisa Internal
<-70 dB
Radiasi Harmonik Temporal Dhuwur
<-65 dB
Noise Modulasi Parasit
<-50 dB

Bagean Audio
Antarmuka Input Audio XLR / USB / RCA
Tingkat Input Audio <15 dBV
Tandha Rasio Noise ≥ 70 dB (1 kHz, 100% modulasi)
Pemisahan Stereo ≥ 60 dB (L → R, R → L)
Distorsi ≤ 0.02% (30 Hz - 15000 Hz, 100% modulasi)
Frekuensi Response 50 - 15000 Hz
Audio Preload 0 μs / 50 μs / 75 μs opsional
Bentenipun Level Channel Ngiwa Lan Kanan ≤0.05 dB (100% modulasi)

Bagian Umum
Ukuran sasis 2U (dawa 530 mm × jembaré 340 mm × dhuwur 100 mm)
Ukuran sasis 2U (dawa 20.8 inci × jembaré 13.3 inci × dhuwur 4 inci)
Bobot Machine 10 kg
Bobot Machine lbs 22
Disipasi Panas Mode: Pendinginan udara
Standar Sasis 19 inci
Antarmuka Kontrol njaba
RS232
Mode Proteksi suhu dhuwur lan pangayoman VSWR dhuwur didhukung
Asor Relatif
<95%
Dhuwur Dhuwur
<4500 M
Tegangan Sumber Daya
100 VAC - 240 VAC / 50 Hz
Run Suhu Sekitar
-10 ° C - + 45 ° C
Daya Maksimal
Konsumsi: 1500 W

Sorotan Utama Pemancar FM FU-1000C 1kW

 

  • Desain Tipe Rak Kabeh-ing-siji: dilengkapi pengalaman siaran sing apik uga operasi "gampang mati", pemancar radio 1000W FM iki minangka salah sawijining pilihan stasiun radio siaran FM ukuran medium sing paling murah.
  • Desain USB praktis: antarmuka input audio bisa mbantu sampeyan ngimpor kanthi cepet lan kanthi otomatis ngenali sinyal audio MP3 saka kabeh jinis konten khusus, sampeyan bisa ngganti konten audio sing beda kapan wae.
  • Desain Mode Audio sing luar biasa: diuripake single / mode audio stereo opsional kanggo sampeyan meed perlu puter maneh audio khusus
  • Input Subcarrier SCA / RDS: didhukung kanggo nggunakake gabungan sinyal siaran teks lan sinyal siaran audio, sing nambah interaksi manungsa-mesin-manungsa lan ngembangake keragaman siaran tradisional
  • XLR / RCA / Input USB:  sinyal audio stereo didhukung kanggo nyetel ukuran fungsi gain audio kanthi sewenang-wenang, sing ndadekake siaran radio luwih nyenengake.
  • 1KW TPO: bisa disetel nganti 1000W lan fungsi siji-tombol on/off didhukung
  • Proteksi SWR Inovatif: mesthekake yen masalah sing disebabake dening SWR ora normal ora mengaruhi operasi pemancar, yen ora ana antena sing nyambungake pemancar, utawa nalika antena ora cocog karo pemancar, fungsi kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis lan nglindhungi pemancar.
  • Perlindhungan Aksesori Lengkap: Nalika suhu fuselage dhuwur banget, pemancar bakal kanthi otomatis mlebu ing negara proteksi, sing bisa kanthi efektif ngindhari sawetara dampak serius saka suhu internal pemancar.
  • Solusi Pangolahan Mikro: njamin daya tahan lan efisiensi pemancar radio FM
  • Teknologi Remote Control RS232: bisa nyambung menyang komputer kanggo remot kontrol supaya sampeyan bisa ngleksanakake operasi cepet tanpa pasuryan-kanggo-pasuryan operasi pemancar
  • Kontrol transmisi sinyal: iku wis bener ngrambah industri-leading Ultra-low-emisi daya lan frekuensi standar deviasi

 

Deloken sisan

 

  • Layar OLED standar 153 x 50 mm diadopsi supaya bisa menehi tampilan data wektu nyata sing luwih lancar lan luwih cetha.
  • Nelpon jog bisa nyederhanakake operasi lan kanthi efektif ningkatake efisiensi operasional, sing bisa nyuda biaya wektu
  • Teknologi proteksi sandhi menu sing dibangun bisa ngindhari kesalahan lan nglindhungi isi file rahasia sing dhuwur
  • Pemindaian rasio gelombang standing band lengkap antena didhukung kanthi otomatis ndeteksi rentang frekuensi sing paling cocog kanggo antena sampeyan.
  • Perekam log sing nguwatirake sing dibangun kanthi weker proteksi otomatis lan fungsi rekaman log siap digunakake.
  • Teknologi ngawasi data wektu nyata nyedhiyakake pemantauan sinyal audio layar utama sing lengkap
  • Sasis standar 19-inch kanthi dhuwur 2U bisa nyukupi kabutuhan sampeyan
  • 1 * FMUSER 1000W Pemancar FM

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak