10KW RF Dummy Load RF Load 10KW RF Terminasi 10000 Watt Attenuator for Sale

Fitur

  • Rega (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pengiriman (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Total (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

FMUSER 10KW RF Dummy Load Bisa Ing:

  • Stasiun radio FM profesional ing tingkat provinsi, kotamadya, lan kotamadya
  • Stasiun radio FM medium lan gedhe kanthi jangkoan ultra-sudhut
  • Stasiun radio FM profesional kanthi jutaan pamirsa
  • Operator radio sing pengin tuku pemancar radio FM profesional gedhe kanthi rega murah

 

Ngendi Aku Bisa Tuku Beban Dummy Paling Apik?

 

"Sampeyan bisa uga nemokake sawetara barang sing apik saka FMUSER. Padha nutupi kabeh kisaran daya kanggo beban goblok RF, beban goblok RF daya dhuwur sing paling apik, lan beban RF daya ultra-dhuwur sing bisa didol, daya antara 1kw nganti 5kw, 10kw nganti 200kw"

----- James, anggota setia FMUSER

 

Kajaba beban dummy 10000 watt, kita uga duwe beban RF sing kasedhiya kanggo didol: 1000 watt, 1200 watt, 2000 watt, 2500 watt, 3000 watt, 4000 watt, 1kw, 1.2kw, 2.5kw, 3kw, 4kw, 5kw, 1000kw 1200W, 2500W, 3000W, 4000W, 5000W, XNUMXW.

 

Iki minangka jinis beban goblok RF sing paling umum katon, uga dadi beban goblok sing paling populer ing antarane para pelanggan, yen sampeyan nggoleki beban goblok rf daya dhuwur sing didol, priksa manawa sampeyan nemokake FMUSER, kita adol siaran peralatan kualitas apik tenan ing biaya budget.

 

Kajaba iku, kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem beban RF, kita uga nyedhiyakake beban RF daya ultra dhuwur kanggo didol: 15000 watt, 20000 watt, 50000 watt, 75000 watt, 100000 watt, 200000 watt, 10kw, 15kw, 20kw, 50kw 75kw, 100kw, 10000W, 15000W, 20000W, 50000W, 75000W, 100000W, 200000W, Beban dummy RF iki, sing dirancang khusus kanggo stasiun radio FM medium lan gedhe, saiki wis entuk akeh nikmat saka para pelanggan sing melu ing area teknis RF baris pertama. 

  

FMUSER uga minangka salah sawijining pemasok lan produsen peralatan siaran FM paling apik ing negara lan wilayah ing ngisor iki: Afghanistan, Albania, Aljazair, Andorra, Angola, Antigua lan Barbuda, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgia, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnia lan Herzegovina, Botswana , Brazil, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Cabo Verde, Kamboja, Kamerun, Kanada, Republik Afrika Tengah, Chad, Chili, China, Kolombia, Komoro, Kongo, Republik Demokratik, Kongo, Republik, Kosta Rika , Pantai Gading, Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Leste (Timor-Leste), Ekuador, Mesir, El Salvador, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Estonia, Eswatini, Ethiopia, Fiji, Finlandia, Prancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Yunani, Grenada, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Honduras, Hongaria, Islandia, India, Indonesia, Iran, Irak, Irlandia, Israel , Italia, Jamaika, Jepang, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea Utara, Korea Selatan, Kosovo, Kuwait,Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Lebanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagascar, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mali, Malta, Marshall Islands, Mauritania, Mauritius, Mexico, Micronesia, Federated States of, Moldova, Monako , Mongolia, Montenegro, Maroko, Mozambik, Myanmar (Burma), Namibia, Nauru, Nepal, Walanda, Selandia Baru, Nikaragua, Niger, Nigeria, Makedonia Utara, Norwegia, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Papua Nugini, Paraguay, Peru, Filipina, Polandia, Portugal, Qatar, Rumania, Rusia, Rwanda, Saint Kitts lan Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent lan Grenadines, Samoa, San Marino, Sao Tome lan Principe, Arab Saudi, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapura, Slovakia, Slovenia, Kepulauan Solomon, Somalia, Afrika Selatan, Spanyol, Sri Lanka, Sudan, Sudan, Kidul, Suriname, Swedia, Swiss, Suriah, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tonga, Trinidad lan Tobago , Tunisia, Turki, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraina, United Arab E mirates, United Kingdom, United States, Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Vatican City, Venezuela, Vietnam, Yaman, Zambia, Zimbabwe

 

Apa Saran babagan Nggunakake Dummy Load karo Pemancar?

 

"Apa sampeyan teknisi RF profesional utawa penggemar radio, umume diakoni yen: Yen sampeyan pengin nindakake tes RF pemancar radio FM tanpa nggunakake antena siaran FM, banjur gunakake beban dummy RF."

-----Ray Chan, karyawan teknis saka FMUSER

 

Enteni, pemancar apa sing bisa digunakake nganggo beban goblok? Oke, rahasia iki ora bisa diucapake kanthi gampang, nanging bisa uga migunani kanggo sampeyan: Yen kekuwatan beban goblok lan pemancar FM padha, daya sing luwih gedhe beban goblok, luwih akeh pemancar saka macem-macem kekuwatan sing bisa digunakake, ing cara, iku tegese yen sampeyan duwe beban goblok 10kw, sampeyan bisa nggunakake pemancar karo daya ngisor 5kw (50 watt, 500 watt, 600 watt, 1kw, 2kw, 2.5kw, 3kw, 4kw, 5kw, etc); yen sampeyan duwe beban goblok sing dayane nganti 200KW, sampeyan bisa nggunakake puluhan pemancar FM saka kabeh jinis daya jarak.

 

Mesthi, sampeyan bisa nggunakake beban goblok bebarengan karo meh kabeh pemancar siaran FM saka kabeh rentang daya, kita kelakon nggawe jinis pemancar radio FM sing kasedhiya ing ngisor iki: 500W, 600W, 700W, 1000W, 1200W, 1500W, 2000W, 2500W, 3000W, 3500W, 5000W, 6000W, 7000W, 10000W, 15000W, 20000W, 30000W, 40000W, 50000W, 60000W, 70000W, 80000W, 1000 watt, 1200 watt, 1500 watt, 2000 watt, 2500 watt, 3000 watt, 3500 watt, 5000 Watt, 6000 Watt, 7000 Watt, 10000 Watt, 15000 Watt, 20000 Watt, 30000 Watt, 40000 Watt, 50000 Watt, 60000 Watt, 70000 Watt, 80000 Watt, 1kw, 2KW3.5, KW5. kW, 4KW, 5.3KW, 5.4KW, 8KW, 10KW, 15kW, 18KW, 20KW, 22.5KW, 25KW, 30KW, 35KW, 40KW, 45KW, 46.4KW, 50KW, 50.7KW, 55KW, 65KW, 75kw, 80KW, 100kw130, 150kw, 230KW, 250kw274 , 300kw, 500kw, 700kw, 748kw, 1000kw, 2000kw, XNUMXkw, lan akeh jinis pemancar FM sing luwih dhuwur. 

 

Napa Pilih 10KW RF Dummy Load kanggo Stasiun Radio FM?

 

Sampeyan Mbutuhake Beban Dummy RF 10kW sing Apik

Saliyane ngidini sampeyan nyetel paramèter pemancar lan panrima kanthi akurat, beban goblok uga bisa nyegah karusakan ing piranti sing disebabake misoperation. Insinyur RF profesional kabeh ngerti manawa beban goblok minangka alat kanggo ngemot beban peralatan kanggo nyoba ing amplifier utawa sistem RF.

 

Yen sampeyan nggunakake antena langsung tinimbang mbukak apa wae sajrone tes, sampeyan ora mung bisa nyetel kanthi sampurna, panas sing diasilake dening daya RF bakal langsung ngrusak pemancar utawa panrima. Beban goblok bisa disimulasikan antena sing disetel kanthi sampurna sing disambungake menyang amplifier bisa ngindhari setelan parameter sing ora bener utawa karusakan saka peralatan RF.

 

Mula, disaranake sampeyan milih beban goblok sing dipercaya lan gunakake pas wektune lan kanthi bener nalika nyoba peralatan RF kanggo ngindhari kerugian sing ora perlu.

  

Sampeyan bisa kanthi yakin ing 10KW RF Dummy Load iki, kaya sampeyan percaya ing FMUSER.

 

Kepiye Cara Terminasi RF FMUSER 10KW?

Ing proses tes sistem RF, beban dummy 10kw (uga dikenal minangka antena dummy 10000w) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 10kw biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

 

Beban dummy 10000 watt digunakake kanggo ngilangi daya RF. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

  • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar tv
  • discharge mbukak saka Filter RF
  • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 

 

Catetan: Konektor ekspor kanggo seri produk iki bisa diganti saka konektor cepet tipe n menyang model liyane kanthi gampang.

 

Apa Sampeyan Perlu Ngerti

Nalika beban diuripake, copot bolongan ventilasi ing katup ambegan. Kanggo ngilangi, amarga kenaikan suhu beban goblok, ruang beban, ekspansi hawa sing digawe panas. Yen udhara digawe panas ora dibusak ing wektu, tekanan ing kamar bakal nambah, supaya tekanan ing gasket dhuwur banget, lan bocor lenga ing stopkontak loading bakal disebabake. Ruang sing cukup (paling ora 12 inci ing saubengé lan ndhuwur) ngubengi beban kanggo ngidini sirkulasi udara lan luwih gampang ngilangi panas kanggo beban goblok.

Mangga Hubungi Kita kanggo informasi liyane

Apa Sampeyan Perlu Ngerti

Catetan: Biaya pengiriman kira-kira diwilang, hubungi kita babagan pengiriman sadurunge nggawe pesenan. 

 

  • Majelis Fan saka 10KW RF Dummy Load

Nalika ninggalake pabrik, kabel komponen penggemar wis diinstal, lan kabel khusus ora dibutuhake. Kipas angin kudu dioperasikake kanthi manual kajaba komponen kasebut disambungake karo operasi otomatis ing pabrik. Yen penggemar ora diwiwiti, daya sing ditambahake ing beban palsu ora kudu luwih dhuwur tinimbang 1250W (cocog kanggo beban 5kW lan 10kW kanthi pendinginan udara).

 

  • Interlock Transmitter saka 10KW RF Dummy Load

Ana interlock antarane 1 lan 2 pin saka telung sockets inti, sing biasane ditutup saklar sensitif panas (cksd301 250V 10A 60 ℃) disambungake karo pemancar. Yen suhu cooling saka mbukak palsu dhuwur banget, mbukak palsu bakal rusak, ngalih iki bakal nguripake lan mateni pemancar.

 

  • Pangopènan 10KW RF Dummy Load

Meh ora perlu pangopènan, nanging perlu kanggo njaga mesin resik lan bledug-bukti. Penggantian resistor lapangan ora dianjurake. Nanging, yen perlu, kencengake tutup ambegan lan selehake mesin kanthi vertikal kanthi konektor RF madhep munggah.

 

Copot sekrup sirah soket saka 8 komponen RF tetep. Kasebut kanthi teliti lan cepet angkat perakitan supaya keluwihan lenga wis lemes bali menyang radiator. Bukak klip ing mburi tutup lan copot 6 sekrup sirah tapered. Kasebut kanthi teliti, narik tutup saka resistor. Kanggo nginstal resistor anyar, tindakake langkah ngelawan, nanging priksa manawa resistor mathuk sampurna karo peralatan aman.

 

Priksa O-ring ing antarane radiator lan perakitan RF. Yen ana retak utawa rusak, kudu langsung diganti. Sawise nemtokake manawa perakitan ana ing radiator, bali menyang posisi horisontal lan mriksa bocor coolant.

 

  • Saran kanggo Cooling 10KW RF Dummy Load

Ing pabrik, beban palsu disuntikake ing suhu normal, kanthi coolant non-beracun lan non-konduktif khusus, lan tekan bidang normal. Mirsani coolant kanggo bocor. Kebocoran sing sithik ora bakal mengaruhi karya kasebut, nanging kebocoran kasebut gedhe, sing bakal duwe efek sing ala. Yen ora ana kondisi, aja ngganti coolant, gunakake coolant sing diwenehake dening pabrik asli. Karakteristik suhu listrik lan pancet khusus saka coolant penting banget kanggo resistor kerja sing terus-terusan lan normal.

 

Indeks Listrik FMUSER 10KW Dummy Load (Referensi Mung)

  • Seri: FMUSER High Power RF Dummy Load
  • Jeneng barang: 10KW RF Dummy Load
  • Ukuran: 241x830x920 mm
  • Kisaran suhu: -10 ÷ +50 °C
  • Bobot: 87 KG
  • Frek. Range: DC ÷ 862 MHz
  • Daya Input Maks: 10000W (CW)
  • Mundhut bali: > 26 dB
  • Impedansi Input: 50 Ohm
  • Konektor: 1+5/8″ – 3+1/8″

    PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak