FMUSER FSN-1000T 1kW FM Transmitter for Sale Best 1000 Watts FM Transmitter Kanggo Stasiun Radio

Fitur

  • Rega (USD): 3,169
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 3,169
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

 

Minangka salah sawijining pemancar FM 1kW sing paling apik, FMUSER FSN-1000T dirancang khusus kanggo stasiun radio ukuran medium.

 

Kanthi antarmuka operasi layar tutul definisi dhuwur lan efek stereo kualitas CD, FMUSER FSN-1000T dikenal kanthi kinerja siaran sing stabil lan dipercaya, sing ndadekake FSN-1000T disenengi dening akeh grup / individu siaran FM.

 

Luwih saka iku, pemancar FSN-1000T 1kW FM saiki mboko sithik nuduhake ciri-ciri kualitase ing jagad, utamane ing pasar peralatan stasiun radio. 

 

  • 1 * FMUSER FSN-1000T 1000 Watts FM Transmitter

Kanggo FMUSER FSN-1500T 1kW FM Radio Transmitter:

 

Bagian RF
frekuensi 87.5 ~ ​​108 MHz
Nilai langkah frekuensi 10 kHz
modulasi FM
Penyimpangan puncak  ± 75 kHz
Stabilitas frekuensi <± 100Hz
Metode stabilisasi frekuensi PLL frekuensi synthesizer
Daya output RF 0 ~ 1000 watt ± 0.5 dB
Sisa gelombang <-70 dB
Harmoni sing luwih dhuwur <- 65 dB
Parasit AM <- 50 dB
Impedansi output RF 50 Ω
Konektor output RF L29 wadon

Bagean Audio
Konektor input audio XLR wadon
konektor input AUX BNC wadon
Pra-penekanan 0 us, 50 us, 75 us (setelan pangguna)
Rasio S / N mono >70 dB (20 nganti 20 kHz)
Stereo rasio S / N >65 dB (20 nganti 15 kHz)
Résolusi stereo -50 dB
Tanggepan frekuensi audio 30 ~ 15,000 Hz
Distorsi audio
Gawe tingkat audio -12 dB ~ 12 dB langkah 3 dB
Input audio -19 dB ~ 5 dB

Bagian Umum
Sandi gawan
000008
Range voltase sumber daya 110V ~ 260V
Range suhu operasi -10 ~ 45 ℃
Mode kerja  Kerja terus-terusan
cara cooling  cooling Air
Efisiensi pendinginan
Ketinggian Kerja <4500 M
konsumsi daya 1500 VA
dimensi (W) 483 x (H) 320 x (D) 88 mm tanpa gagang lan tonjolan
Size 19" 2U rak standar.
bobot 12 kg

 

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak