FMUSER FSN-350T 350 Watt FM Radio Transmitter for Sale Stasiun Radio 350W FM paling apik

Fitur

  • Rega (USD): 1,499
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 1,499
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Kabeh babagan FMUSER FSN-350T FM Broadcast Transmtiter

 

FMUSER kanthi iki ngenalake pemancar FM layar tutul FSN-350T 350W paling anyar kanggo stasiun radio kanggo kabeh penggemar FM. Dibandhingake karo produk pemancar 350W liyane ing pasar siaran FM, pemancar 350W FM FMUSER luwih menehi perhatian marang pengalaman pangguna: desain tampilan produk anyar lan sistem operasi layar tutul siji-tutul sing gampang nggawe desain produk luwih manusiawi; transistor RF dibangun ing majeng bisa efektif nyuda nilai mundhut daya kanggo minimal nalika mesthekake stabilitas lan efisiensi FSN-350T, kang arang banget ing dhuwur-daya FM Transmitter Market.

 

Kajaba iku, karakteristik jangkauan transmisi sinyal RF sing amba, kasetyan sing dhuwur, lan output sing cedhak karo kualitas treble CD uga dadi sebab kenapa FSN-350T mboko sithik entuk pijakan ing pasar peralatan transmisi siaran FM sing berkualitas tinggi.

 

Kinerja biaya ultra-dhuwur lan jangkoan lebar nggawe FSN-350T digunakake akeh ing macem-macem skenario aplikasi siaran FM profesional / amatir lan cilik, kayata siaran Radio profesional, siaran teater drive-in, siaran gereja drive-in, nukleik drive-through. siaran deteksi asam, penyiaran kampus, penyiaran komunitas, penyiaran industri lan pertambangan, penyiaran atraksi wisata, utamane ing solusi aplikasi modulasi frekuensi daya dhuwur ing pengaruh epidemi ing 2020, sing disenengi para penggemar peralatan penyiaran profesional / amatir.

 

Kepiye Gunakake FMUSER FSN-350T Layar Tutul FM Transmitter?

 

 

Napa Sampeyan Perlu Pemancar Siaran FMUSER FSN-350T FM?

 

  • Dibangun ing overheating paling anyar lan mekanisme pangayoman SWR. Sawise nilai SWR utawa suhu operasi internal luwih dhuwur tinimbang kisaran normal, pemancar bakal weker lan kanthi otomatis ngalih menyang mode proteksi.
  • Sistem pencocokan pemancar lan antena sing efisien banget bisa njamin integritas transmisi sinyal RF kanthi SWR paling murah.
  • Opsi output RF sing bisa dikontrol ngidini mixer bisa ngowahi output audio sing paling apik kanggo kabutuhan nalika disambungake liwat antarmuka input audio seimbang XLR.
  • Kanthi layar siji-tutul Ultra-sensitif, kabeh informasi bisa ditampilake sabenere ing layar, sampeyan bisa ngontrol lan ngatur kabeh paramèter RF ing perlu.
  • Pemancar nyedhiyakake pilihan pra-penekanan sing fleksibel 0US / 50US / 75U lan sistem output sinyal RF sing bisa diatur kanthi multi-mode manungsa.

 

  • 1 * 350W Layar Tutul FM Transmitter

Kanggo FMUSER FSN-350T 350 Watt FM Radio Transmitter:

 

Bagian RF
frekuensi 87.5 ~ ​​108 MHz
Nilai langkah frekuensi 10 kHz
modulasi FM
Penyimpangan puncak  ± 75 kHz
Stabilitas frekuensi <± 100Hz
Metode stabilisasi frekuensi PLL frekuensi synthesizer
Daya output RF 0 ~ 350 watt ± 0.5 dB
Sisa gelombang <-70 dB
Harmoni sing luwih dhuwur <- 65 dB
Parasit AM <- 50 dB
Impedansi output RF 50 Ω
Konektor output RF N wadon

Bagean Audio
Konektor input audio XLR wadon
konektor input AUX BNC wadon
Pra-penekanan 0 us, 50 us, 75 us (setelan pangguna)
Rasio S / N mono >70 dB (20 nganti 20 kHz)
Stereo rasio S / N >65 dB (20 nganti 15 kHz)
Résolusi stereo -50 dB
Tanggepan frekuensi audio 30 ~ 15,000 Hz
Distorsi audio
Gawe tingkat audio -12 dB ~ 12 dB langkah 3 dB
Input audio -19 dB ~ 5 dB

Bagian Umum
Sandi gawan
000008
Range voltase sumber daya 110V ~ 260V
Range suhu operasi -10 ~ 45 ℃
Mode kerja  Kerja terus-terusan
cara cooling  cooling Air
Efisiensi pendinginan
Ketinggian Kerja <4500 M
konsumsi daya 1500 VA
dimensi (W) 483 x (H) 320 x (D) 88 mm tanpa gagang lan tonjolan
Size 19" 2U rak standar.
bobot 12 kg

 

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak