Paket Solid State 3kw FM Transmitter Kanthi 6 Bay FM Dipole Antena

Fitur

  • Rega (USD): 14,765
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pengiriman (USD): Mangga takon kita
  • Total (USD): Mangga takon kita
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih FU-618F Solid State 3KW FM Transmitter kanggo Stasiun Radio FM?

  1. Yen sampeyan operator stasiun radio profesional, utawa sampeyan siyap mbangun stasiun radio FM profesional, lan sampeyan nggoleki pemancar siaran FM solid-state sing bisa dipercaya kanggo stasiun radio sampeyan, mula sampeyan butuh stasiun radio lengkap iki saka Fmuser: FU618F 3KW Solid State FM Transmitter.
  2. Iki mesthine minangka pemancar FM negara padhet kanthi kinerja sing luar biasa, sing menehi warisan karakter saka rega anggaran sing ana ing seri pemancar siaran FMUSER FM sajrone meh sepuluh taun sing konsisten, lan uga duwe kaluwihan dadi kualitas dhuwur, sing bisa dibandhingake karo pemancar FM daya dhuwur Rohde & Schwarz nanging mung setengah utawa seperlima (malah kurang) biaya sing padha karo pemancar Rohde & Schwarz. 
  3. Apa babagan kinerja siaran utawa urip layanan, kita bisa njamin sampeyan lan para pelanggan pengalaman siaran FM sing paling apik saliyane iki, kita uga bakal menehi dhukungan teknis online kanggo nglindhungi stasiun radio FM saka sirah nganti driji sikil, nemokake potensial stasiun sampeyan, lan muter kemampuan sing paling apik saka pemancar FM 3KW FM sing padhet iki. 
  4. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh, kita uga nawakake macem-macem solusi stasiun radio kanggo referensi lan priksa manawa saben kemajuan manufaktur, proses pangolahan maneh, kemajuan transportasi kanthi jaminan kualitas.

Sampeyan bisa percaya kanthi lengkap ing pemancar Siaran FU618F 3KW FM, kaya sampeyan percaya karo FMUSER.

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • Krungu padha karo CD 
  • 3 pcs 1KW RF modul daya. Total daya output banget stabil thanks kanggo AGC (Otomatis Gain Control).
  • 3-cara efisiensi dhuwur daya combiner karo teknologi paten.
  • Digital 100W exciters (DSP+DDS).
  • Input sinyal audio analog lan digital (AES / EBU) langsung.
  • LCD Warna 8-inci kanthi panel tutul nampilake kabeh paramèter ing wektu nyata.
  • Fungsi pangayoman cerdas dening modul kontrol tengah, kaya liwat PF, liwat SWR, liwat Suhu, Tegangan, Saiki
  • lRS232/RS485 Antarmuka komunikasi siap kanggo sistem remot.

Ngendi Sampeyan Bisa Nemokake FU-618F Solid State 3KW FM Transmitter Migunani

  • Stasiun radio FM profesional ing tingkat provinsi, kotamadya, lan kotamadya
  • Stasiun radio FM medium lan gedhe kanthi jangkoan ultra-sudhut
  • Stasiun radio FM profesional kanthi jutaan pamirsa
  • Operator radio sing pengin tuku pemancar radio FM profesional gedhe kanthi rega murah
  • 1 * FU618F-3KW 3KW FM Transmitter
  • 6 bay FM-DV1 Dipole Antena 

Apa Sampeyan Perlu Ngerti

  • Biaya pengiriman kira-kira diwilang, hubungi kita babagan pengiriman sadurunge nggawe pesenan. 

Indeks Listrik saka FU-618F Solid State 3KW FM Transmitter

  • Range Frekuensi: 87.0MHz ~ 108.0MHz
  • Langkah Setelan Frekuensi: 10KHz
  • Presisi Frekuensi Pembawa: ± 200Hz
  • Radiasi Gelombang Sisa: ≥67dBc
  • Impedansi Input Audio: 600Ω, Balance (kanggo analog); 110Ω, Balance (kanggo digital AES/EBU)
  • Pamisahan Stereo: 50dB (30Hz ~ 15KHz)
  • Tingkat Input Audio: ± 10dBm, langkah 0.01dB
  • S/N: ≥75dB(30H~15kHz,100%)
  • Distorsi Harmonik Audio: <0.1%
  • Tanggepan audio: ± 0.1dB (30Hz ~ 15KHz)
  • Impedansi Beban Output: 50Ω
  • Daya Output: 0 ~ 3000W
  • Pre-emphasis: 0μS, 50μS, 75μS
  • Panyimpangan: ± 75kHz
  • Frekuensi Pilot: 19 kHz±1Hz Modulasi Sinyal Pilot: 8%~10%
  • Sub-carrier Suppression: ≥65dB
  • Antarmuka Output RF: 7/8′Flange
  • Guna Antena: 9.3dB
  • Ukuran: 1300mmx700mmx550mm
  • Bobot: 280KG

    PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak