N-Channel 1kW Solid State FM Starpoint Combiner 1000W Kabinet Tipe Combiner for sale

Fitur

  • Rega (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pengiriman (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Total (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Where tuku Best Penggabungan FM?

 

FMUSER wis dadi salah sawijining panyedhiya peralatan siaran utama meh setengah abad. Wiwit 2008, FMUSER wis nggawe lingkungan kerja sing nuwuhake kolaborasi kreatif antarane staf pangembang teknik sing trampil lan tim manufaktur sing tliti. Liwat semangat lan dedikasi iki kanggo kolaborasi sejati, FMUSER wis bisa nggawe sawetara komponen elektronik sing paling inovatif, nggunakake prinsip sing wis diuji wektu wingi lan nggabungake ilmu pengetahuan saiki. Salah sawijining prestasi sing paling bangga, uga pilihan populer saka akeh klien, yaiku Sistem Gabungan FM kanggo stasiun radio.

 

"Sampeyan bisa uga nemokake sawetara barang sing apik saka FMUSER. Dheweke nutupi kabeh kisaran daya kanggo Combiner Transmitter, Combiner FM paling apik sing didol, daya saka 1kw nganti 15kw, 40kw nganti 120kw"

--- - - James, anggota setia FMUSER

 

Perangan Sabanjure yaiku Saran kanggo Nggunakake Combiner FM | Skip

 

Apa Kita Nggawa Sampeyan ing Kaca Iki

 

Ngendi tuku Combiner FM Paling Apik?

Saran kanggo Nggunakake Combiner FM

Cara Pilih Combiner RF kanggo Stasiun Siaran

Napa Sampeyan Perlu Combiner FM?

Apa FM Star Point Combiner

Carane FM Combiners Work

 

 FMUSER Solid State 1KW FM Combiner Makarya Ing:

 

  • Stasiun radio FM profesional ing tingkat provinsi, kotamadya, lan kotamadya
  • Stasiun radio FM medium lan gedhe kanthi jangkoan ultra-sudhut
  • Stasiun radio FM profesional kanthi jutaan pamirsa
  • Operator radio sing pengin tuku pemancar radio FM profesional gedhe kanthi rega murah

 

Thanks kanggo pabrik kelas donya, FMUSER, minangka pimpinan produsen peralatan siaran, wis sukses ngladeni kabeh jinis pelanggan kanthi menehi solusi siaran sing dipercaya sajrone luwih saka 10 taun, siji prekara manawa yaiku gabungan pemancar daya dhuwur kanthi macem-macem input lan output, biasane digunakake kanggo nyiarake pirang-pirang set program FM kanthi antena FM sing dienggo bareng. 

 

 

Aplikasi saka Solid-state 1kW FM Starpoint Combiner bisa nyukupi kabutuhan siaran sing saya tambah, ngatasi masalah kekurangan ruang ing menara antena. Kita kabeh ngerti sing Starpoint Combiner kanggo stasiun radio uga dikenal minangka Penggabungan cabang FM (utawa Star Type Combiner), padha karo Sistem FM Combining teknologi minangka solusi siaran murah sing sampurna kanggo penyiar radio.

 

Antena FM kudu dadi antena wideband kanthi kapasitas daya sing cukup lan pita frekuensi lengkap kanggo nyukupi kabutuhan gabungan FM. Kanggo frekuensi operasi sing beda-beda, macem-macem cara ganti rugi dibutuhake supaya cocog karo rasio gelombang ngadeg nganti tingkat teknis standar, sing ndadekake gabungan FM iki paling bisa ditrapake minangka sistem Gabungan FM kanggo stasiun radio FM.

 

The FMUSER 1kW pemancar combiner for sale, sing ngetrapake teknologi RF canggih lan teknologi CAD paling anyar, sing duwe rong rongga (saluran N) port input total, tegese bisa ngirim sinyal saka sawetara pemancar FM solid-state FM sing cocog. Iki dirancang lan dikembangake kanthi ora suwe dening teknisi RF sing berpengalaman, tegese iki combiner FM daya dhuwur for sale dilengkapi karo kualitas dipercaya lan biaya murah.

 


 

Apa sampeyan wong anyar utawa pakar ing teknologi siaran RF, iku perlu kanggo ngerti sing N saluran pemancar combiner minangka bagéyan penting lan mbentuk link nyambungake antarane sadurunge lan ing ngisor iki ing sistem transmisi TV. Fungsine yaiku kanggo nyambungake output pemancar kanggo saluran sing beda-beda menyang siji saluran supaya bisa nggunakake siji antena kanggo sawetara saluran. Peralatan siaran FM kanggo stasiun radio.

 

 

Amarga antena kasebut larang, lan menara antena mung bisa duwe antena winates, gabungan FM bisa nyuda biaya sistem transmisi FM / TV kanthi dramatis.

 

FMUSER kalebu macem-macem combiners pemancar for sale, kaya FM imbang combiner, jinis star combiner (branched combiner utawa Starpoint combiner), hibrida combiner, etc., bisa nyukupi macem-macem syarat. Produk iki entuk pensiun sing cocog, cocog karo tingkat daya sing beda lan kombinasi macem-macem model. Solusi transmisi frekuensi jejer nirkabel unik lan tata letak sakabehe ing sistem supaya ora nggunakake filter maneh, tuku gabungan FM saka FMUSER bisa nyuda mundhut transmisi sistem lan ngirit biaya sampeyan.

 

▲ Ngendi Tuku Combiner FM Paling Apik ▲

▲ Bali menyang Isi ▲

 

Saran kanggo Nggunakake Combiner FM 1kW

 

Perangan Sadurunge yaiku Ngendi Tuku Combiner FM Paling Apik | Skip

Perangan Sabanjure yaiku Cara Pilih Combiner RF kanggo Stasiun Siaran | Skip

 

Cominer minangka piranti pasif, sing nduweni daya luwih akeh tinimbang pemancar FM. Mulane, sawise instalasi lan pangaturan, ora perlu nyetel maneh. Ing 2 rongga FM combiners dibutuhake nalika perlu kanggo ngirim sawetara sinyal saka antena siji. Tanpa gabungan sing tepat, sinyal bakal sesambungan ing pemancar saben liyane, ngasilake produk intermodulasi. 

 

Sawetara Prekara sing Perlu Dingerteni Nalika Nggunakake Combiner FM 1kW

 

Yen sampeyan insinyur siaran profesional, sampeyan kudu ngerti kepiye peralatan siaran kamar rak karya, kalebu prinsip dhasar peralatan siaran FM, peralatan stasiun radio kayata Pemancar siaran FM, antena FM, RF combiner, etc. Begjanipun, kita duwe tim teknis FM paling apik sing bisa mbantu karo kabeh jinis carane-kanggo utawa apa-masalah, lan kita uga wis kasebut. Peralatan siaran FM didol, kabeh iku kualitas siaran sing paling apik, contone, solusi siaran FMUSER kabeh disesuaikan khusus supaya bisa nyukupi kabutuhan stasiun radio sing beda-beda, ora preduli babagan biaya utawa kinerja solusi siaran, FMUSER mesthi paling apik.

 

Yen sampeyan kasengsem ing liyane babagan rega combiner pemancar FMUSER, uga, hubungi kita, ninggalake email, ngirim pesen, utawa nelpon kita, kita 24/7 online lan pesen / email / telpon bakal mangsuli ASAP.

 

Kepiye Pilih Sistem Gabungan RF sing Tengen?

 

Perangan Sadurunge yaiku Saran kanggo Nggunakake Combiner FM 1kW | Skip

Perangan Sabanjure yaiku Napa Sampeyan Perlu Combiner FM | Skip

 

Akeh pelanggan sing teka lan takon, "Eh, jinis apa FM combiners for sale sing paling populer? Apa rega FMUSER UHF/VHF combiner?", isi ing ngisor iki babagan carane milih sistem gabungan sing paling apik kanggo stasiun siaran sampeyan.

 

Catetan: Ya, sejatine, iki rahasia komersial, aja ngandhani wong liya babagan gabungan pemancar sing paling apik iki :)

  

Dadi, kepiye milih gabungan RF sing paling apik? Saran saka tim teknis FMUSER:

 

 

Tembaga, kuningan dilapisi salaka, lan paduan aluminium sing berkualitas luwih apik

 

Kakang, yen babagan bisnis jangka panjang stasiun radio sampeyan, apa stasiun radio FM utawa stasiun TV nasional, sampeyan ora pengin mandheg kerja ing dina wiwit kerja amarga macem-macem alasan sing aneh.

 

Coba dipikir, maksudku, ora ana sing pengin mesin abot sing regane ewonan dolar lan tenaga kerja sing akeh nanging ora bisa kerja terus-terusan? Mulane, nalika sampeyan bisa milih duwe combiner kinerja dhuwur digawe saka bahan sing luwih apik, kayata tembaga, kuningan dilapisi salaka, lan kualitas dhuwur aluminium alloy, sampeyan kudu nggawe kaputusan ing wektu, lan FMUSER bisa nyedhiyani sampeyan karo jinis iki. peralatan siaran profesional kanthi kinerja dhuwur. Kita duwe kabeh sing dikarepake.

 

Sampeyan Butuh Sing Luwih Profesional

 

Tim teknis kita nampa akeh umpan balik kaya, "Ya Allah, amarga bos kita tuku combiner 2 arah kanthi rega ewonan dolar saka sawetara produsen peralatan radio sing ora dingerteni, jumlah penggemar program radio kita mudhun." utawa "Aku ora bisa ngadeg sing combiner miskin maneh!" Banjur kita bakal menehi saran kanthi tulus, "Yagene ora milih gabungan RF multi-saluran profesional?"

 

Ing umume stasiun radio pelanggan, ana sawetara pemancar FM utawa pemancar TV solid-state. Ing wektu iki, combiners inferior ora bisa nyukupi kabutuhan modern transmisi profesional multi-saluran. Sampeyan butuh sawetara peralatan sing luwih apik. FMUSER kalebu meh kabeh gabungan multi-saluran profesional sing bisa ditemokake ing pasar. Ayo ngobrol, sampeyan mesthi bakal nemokake sing paling apik

 

Seneng Apa Pamirsa Seneng

 

Apa ora supaya pamirsa seneng program radio sing luwih apik nalika sampeyan isih bisa. Apa pamirsa pancen gelem ngrungokake program radio sing kebak rame? Carane duwe kualitas program radio pokok wis dadi salah siji saka gol saka akeh pelanggan baleni merek kita. Mesthi, ora preduli sampeyan stasiun radio kutha cilik utawa stasiun radio nasional, sampeyan ora pengin kelangan pamirsa sing terkenal. Untunge, sampeyan bisa miwiti nganyari peralatan penyiaran profesional, yen sampeyan bisa duwe peralatan stasiun radio multi-fungsi kanthi distorsi ultra-rendah, mundhut sisipan, lan VSWR sing sithik, penggabung RF saka FMUSER, umpamane, aja ragu-ragu. We are banget diajeni kanggo ngawula sampeyan lan pamirsa

 

Ukuran mung minangka Penting

 

Umumé, area total ruangan stasiun radio ora bakal gedhe kaya studio siaran, lan ana akeh peralatan penyiaran sing dibutuhake, kayata pemancar penyiaran jinis kabinet, feeder, inflator pandu gelombang, lan liya-liyane. tim teknis sampeyan kudu cukup ngatur lokasi kanggo combiner tanpa mengaruhi karya saka peralatan larang sing, Cominer umum bisa uga gedhe banget kanggo mlebu ing kamar rak, kang mbuktekaken sing desain kompak iku salah siji saka alasan penting kok RF combiner kita. isih populer ing stasiun siaran gedhe lan medium

 

Struktur Internal isih Perlu Digatekake

 

Piranti siaran apa sing bisa diarani peralatan siaran sing apik banget? Iki minangka pitakonan sing kudu dipikirake. Njupuk combiner minangka conto. Ing atusan umpan balik sawise adol penggabungan RF sing didol ing saindenging jagad, kita nemokake sawetara konten sing menarik: luwih saka setengah pelanggan nglaporake manawa dheweke ora nganggep rega lan penampilan nalika pisanan digawe priksa. Ing nalisir, padha kepincut dening sawetara rincian sing wong biasa ora bisa mbayar manungsa waé kanggo, Contone, nalika David saka Liverpool nuduhake akeh kapentingan ing salah siji saka solusi turnkey siaran kita kanggo stasiun radio kotamadya, kita nyedhiyani wong karo solid-state1kw. combiner pemancar karo telung rongga. Fitur paling gedhe saka model iki yaiku struktur sing prasaja lan integrasi multi-frekuensi sing trep. Ing kasunyatan, stasiun radio David iku salah siji sing paling misuwur ing wilayah, lan kabinèt 1kw combiner isih porsi David lan pirsawan wiwit 2009. Mesthi, iki mung salah siji saka saran sawise-sales banget saka combiners RF kita. Akeh pelanggan liyane sing ngira yen combiner kita duwe kenaikan suhu cilik, desain kapasitas tenaga keluwih profesional, kombinasi daya, lan sapiturute. Kita duwe kemampuan lan kapercayan kanggo nyedhiyakake layanan siaran sing luwih apik.

 

Kita duwe paling apik multi-saluran FM combiners for sale, tuku combiners pemancar sing daya kiro-kiro saka 4kW kanggo 120kW saka FMUSER! Khususe, yaiku 4 kW, 15 kW, 40 kW, 50 kW, 70 kW, 120 kW FM CIB gabungan karo 3 utawa 4 saluran, kasedhiya FM CIB combiners karo sawetara saluran saka FMUSER, lan frekuensi karo 87 -108MHz, uga, padha. uga dikenal minangka combiners imbang FM, kang babar blas beda saka combiners jinis star for sale; Kajaba saka gabungan Balanced, penggabung Starpoint uga minangka salah sawijining jinis gabungan FM sing paling laris, daya saka 1kW nganti 10kW, khususe, yaiku 1kW, 3kW, 6kW, 10kW FM Starpoint gabungan kanthi 3, 4, utawa 6 saluran. , lan frekuensi karo 87 -108MHz, jinis combiners iki uga dikenal minangka star combiners jinis.

 

Kita uga duwe multi-saluran paling apik UHF/VHF TV combiners for sale, tuku gabungan TV sing daya saka 3kW kanggo 40kW saka FMUSER!

 

Secara khusus, dipérang dadi: 

  • Vhf Cib Combiners
  • Vhf Digital Cib Combiners
  • Vhf Starpoint Combiners
  • Uhf Atv Cib Combiners
  • Uhf Dtv Cib Combiners
  • Uhf Stretchline Combiners
  • Uhf Dtv Starpoint Combiners
  • Uhf Atv Starpoint Combiners
  • Uhf Digital Cib Combiner - Jinis Kabinet 
  • L - Band Digital 3-saluran Combiners

 

Penggabungan iki yaiku 1 kW, 3 kW, 4 kW, 6 kW, 8 kW, 8/20 kW, 10 kW, 15 kW, 20kW, 15/20 kW, 24 kW, 25kW, 40 kW VHF/UHF TV gabungan karo 3 , 4, 6 saluran utawa saringan waveguide dual-mode, uga dikenal minangka gabungan cabang FM, sawetara yaiku jinis solid-state utawa gabungan jinis kabinet, sawetara yaiku gabungan jinis digital L-band, nanging umume yaiku CIB combiners utawa star type (utawa Star point) combiners, kanthi frekuensi saka 167 - 223 MHz, 470 - 862 MHz, 1452 - 1492 MHz

 

Mangkene sawetara info sing migunani babagan gabungan pemancar sing kasedhiya kanthi umpan balik sawise adol sing apik banget, sampeyan bisa uga kasengsem:

 

Bagan A. IPC 4 kW Transmitter Combiners price

 

Sabanjure yaiku FM Balance Combiner didol | Skip

 

klasifikasi model Power Min. Jarak Frekuensi Input Pita sempit Max. input Power WideBand Input Max. input Power Saluran / Rongga  Dolan maring More
FM A 4 kW 1.5 MHz 1 kW 3 kW 3 More
FM A1 4 kW 1 MHz * 1 kW 3 kW 4
FM B 4 kW 1.5 MHz 3 kW ** 4 kW ** 3 More
FM B1 4 kW 0.5 MHz* 3 kW ** 4 kW ** 4

Kabar: 

* Combiner kanthi jarak frekuensi kurang saka 1 MHz bisa disesuaikan

** Jumlah daya input NB lan WB kudu kurang saka 4 kW

 

Bagan B. Dhuwur Daya FM CIB (jinis imbang) Combiner didol

 

Sadurunge yaiku 4kW Combiner Transmitter Daya Dhuwur price | Skip

Sabanjure yaiku Starpoint FM Kab Gabungke didol | Skip

 

klasifikasi Power model
Saluran / Rongga 
Min. Jarak Frekuensi Input Pita sempit Max. input Power WideBand Input Max. input Power Dolan maring More
FM

4 kW

A 3 1.5 MHz 1 kW 3 kW More
A1
4 1 MHz * 1 kW 3 kW
B 3 1.5 MHz 3 kW ** 4 kW ** More
B1 4 0.5 MHz* 3 kW ** 4 kW **
15 kW
A 3 1.5 MHz
Input Pita sempit
6 kW **
WideBand Input



15 kW **
More
A1 4 0.5 MHz*
6 kW **
15 kW **
B 3 1.5 MHz
10 kW **
15 kW **
More
B1 4 0.5 MHz*
10 kW **
15 kW **
40 kW
A 3 1.5 MHz
Input Pita sempit
10 kW WideBand Input
30 kW More
A1 4 0.5 MHz*
10 kW 30 kW
50 kW
A
3 1.5 MHz
Input Pita sempit
20 kW **
WideBand Input
50 kW **
More
A1
4 0.5 MHz*
20 kW **
50 kW **
70 kW / 120 kW A 3 1.5 MHz*
Input Pita sempit
30 kW **
WideBand Input
70 kW** More
70 kW / 120 kW
A1 3 1.5 MHz*
30 kW **
120 kW**
More

Kabar: 

* Combiner kanthi jarak frekuensi kurang saka 1 MHz bisa disesuaikan

** Jumlah daya input NB lan WB kudu kurang saka 4 kW

Bagan C. Daya Dhuwur FM Starpoint Gabungke price

 

Sadurunge yaiku IPC FM Combiner Kab didol | Skip

Sabanjure yaiku Rega Combiner Transmitter Solid-State N-Channel | Skip

 

klasifikasi Power model
Saluran / Rongga 
konektor Min. Jarak Frekuensi Max. input Power Dolan maring More
FM 1 kW A 3 7-16 DIN
3 MHz 2 x 500 W More
FM 1 kW A1
4 7-16 DIN
1.5 MHz 2 x 500 W
FM 3 kW A 3 7-16 DIN
3 MHz 2 x 1.5 kW More
FM 3 kW A1 4 7-16 DIN
1.5 MHz 2 x 1.5 kW
FM
6 kW A 3 1 5 / 8 "
3 MHz
2 x 3 kW
More
FM
6 kW
A1 4 1 5 / 8 "
1.5 MHz
2 x 3 kW
FM
10 kW
A 3 1 5 / 8 "
3 MHz
2 x 5 kW
More
FM
10 kW
A1 4 1 5 / 8 "
1.5 MHz
2 x 5 kW
FM 20 kW
A 3 3 1 / 8 "
3 MHz
2 x 10 kW More
FM 20 kW
A1 4 3 1 / 8 "
1.5 MHz
2 x 10 kW

Kabar: 

* Combiner kanthi jarak frekuensi kurang saka 1 MHz bisa disesuaikan

** Jumlah daya input NB lan WB kudu kurang saka 4 kW

 

Bagan D. Solid-State N-Channel Transmitter Combiner 

 

Sadurunge yaiku FM Star Tipe Combiner didol | Skip

Sabanjure yaiku UHF/VHF Balanced Combiner didol | Skip

 

klasifikasi Power Saluran / Rongga 
konektor Min. Jarak Frekuensi Max. input Power Dolan maring More
FM 1 kW 2 1 5 / 8 "
3 MHz N x 1 W (N<5) More

 

Bagan E. Daya Dhuwur IPC UHF / VHF Gabungke didol

 

Sadurunge yaiku Solid-State N-Channel Transmitter Combiner Skip

Sabanjure yaiku Rega Combiner Cabang VHF | Skip

 

klasifikasi Power model
Saluran / Rongga 
Min. Jarak Frekuensi Input Pita sempit
Max. input Power WideBand Input
Max. input Power Dolan maring More
VHF 1 kW A 3 2 MHz 6 kW * 15 kW * More
VHF 1 kW A1
4 1 MHz 6 kW * 15 kW *
VHF 1 kW B 3 2 MHz 10 kW * 15 kW * More
VHF 1 kW B1 4 1 MHz 10 kW * 15 kW *
VHF  24 kW
N / A 6 0 MHz
6 kW
18 kW
More
VHF 40 kW A 3 2 MHz
10 kW
30 kW
More
 VHF 40 kW A1 4 1 MHz
10 kW
30 kW

Kabar: 

* Combiner kanthi jarak frekuensi kurang saka 1 MHz bisa disesuaikan

** Jumlah daya input NB lan WB kudu kurang saka 4 kW

 

Bagan F. Daya Dhuwur VHF Starpoint Combiner price

 

Sadurunge yaiku UHF / VHF Balance Gabungke didol Skip

Sabanjure yaiku UHF ATV Balanced Combiner didol | Skip

 

klasifikasi Power model
Saluran / Rongga 
dimensi Min. Jarak Frekuensi Maks. daya input Isolasi antarane Input Dolan maring liyane
VHF 3 kW A 4 650 × 410 × 680 mm
2 MHz 2 x 1.5 kW ≥ 40 dB More
VHF 3 kW A1
6 990 × 340 × 670 mm
1 MHz 2 x 1.5 kW ≥ 55 dB
VHF 6 kW A 4 L × 930 × H mm *
2 MHz 2 x 3 kW ≥ 40 dB More
VHF 6 kW A1 6 L × 705 × H mm *
1 MHz 2 x 3 kW ≥ 50 dB
VHF 10 kW
A 3 L × 880 × H mm *
4 MHz
2 x 5 kW
≥ 45 dB
More
VHF 10 kW A1 4 L × 1145 × H mm *
2 MHz
2 x 5 kW
≥ 40 dB

Kabar: 

* L lan H gumantung ing saluran.

 

Bagan G. Dhuwur Power UHF ATV CIB Combiner didol

 

Sadurunge yaiku VHF Starpoint Combiner for Sale Skip

Sabanjure yaiku UHF DTV Balanced Combiner price | Skip

 

klasifikasi Power model
Saluran / Rongga 
Min. Jarak Frekuensi Narrowband Input
 
 
 
 
Maks. daya input Input Wideband
 

 
 
 
Maks. daya input
Dolan maring liyane
UHF 8 kW A 4 1 MHz 2 kW * 8 kW * More
UHF 8 kW B 4 1 MHz 5 kW * 8 kW *
More
UHF 25 kW A 4 1 MHz 20 kW * 25 kW *
More

UHF 25 kW A1 6 1 MHz 20 kW * 25 kW *

Kabar: 

* Jumlah daya input NB lan WB kudu kurang saka 8 kW

 

Bagan H. Dhuwur Power UHF DTV CIB Combiner didol

 

Sadurunge yaiku UHF ATV Balanced Combiner for Sale Skip

Sabanjure yaiku Solid-State UHF Digital Balanced Harga Combiner Kab | Skip

 

klasifikasi Power model
Saluran / Rongga 
Min. Jarak Frekuensi Narrowband Input
 
 
 
 
 
 
Maks. daya input Input Wideband
 

 
 
 
 
 
Maks. daya input
Dolan maring liyane
UHF 1 kW A 6 0 MHz 0.7 kW RMS * 1 kW RMS * More
UHF 1 kW B 6 0 MHz 1.5 kW RMS * 6 kW RMS *
More
UHF 6 kW A 6 0 MHz 3 kW RMS * 6 kW RMS *
More
UHF 16 kW A 6 0 MHz 3 kW RMS * 16 kW RMS *
More
UHF
16 kW
B 6 0 MHz
6 kW RMS *
16 kW RMS *
More
UHF
25 kW
A 6 0 MHz 6 kW RMS *
25 kW RMS *
More

Kabar: 

* Jumlah daya input NB lan WB kudu kurang saka 8 kW

 

Bagan I. Solid-State UHF Digital Balance Combiner 

 

Sadurunge yaiku UHF DTV Balance Combiner Price Skip

Sabanjure yaiku UHF DTV Star Tipe Combiner for Sale | Skip

 

klasifikasi Power Saluran / Rongga 
Min. Jarak Frekuensi Narrowband Input

Max. input Power Input Wideband
 
Max. input Power
Dolan maring More
UHF 1 kW 6 0 MHz 0.7 kW RMS * 1 kW RMS *
More

Kabar:
* Jumlah daya input NB lan WB kudu kurang saka 1 kW

 

Bagan J. Daya Dhuwur UHF DTV Starpoint Combiner didol

 

Sadurunge yaiku Solid-State UHF Digital CIB Combiner Skip

Sabanjure yaiku UHF ATV Starpoint Combiner Price | Skip

 

klasifikasi model
Saluran / Rongga 
dimensi Min. Jarak Frekuensi Maks. daya input konektor bobot
Dolan maring More


UHF A 6 600 × 200 × 300 mm
1 MHz 2 x 350 W 7-16 DIN ~ 15 kg
More
UHF B
6 800 × 350 × 550 mm
1 MHz 2 x 750 W 1 5 / 8 " ~ 38 kg
More
UHF C 6 815 × 400 × 750 mm
1 MHz 2 x 1.6 kW 1 5 / 8 " ~ 57 kg
More
UHF D 6 1200 × 500 × 1000 mm
1 MHz 2 x 3 kW 1 5/8", 3 1/8"  ~ 95 kg
More

 

Bagan K. Daya Dhuwur UHF ATV Starpoint Combiner price

 

Sadurunge yaiku UHF DTV Starpoint Combiner for Sale Skip

Sabanjure yaiku UHF Stretchline Combiner for Sale | Skip

 

klasifikasi Power model
Saluran / Rongga 
dimensi Min. Jarak Frekuensi Maks. daya input konektor bobot Dolan maring More
UHF 20 kW A 4 Gumantung ing saluran
2 MHz 2 x 10 kW 3 1 / 8 " ~ 45 - 110 kg
More
UHF 15 kW B 4 Gumantung ing saluran
2 MHz 10 kW / 5 kW 3 1 / 8 " ~ 65 - 90 kg
More

 

Bagan L. Daya Dhuwur UHF Stretchline Combiner didol

 

Sadurunge yaiku UHF ATV Starpoint Combiner Price Skip

Sabanjure yaiku Dhuwur Power L-band Digital 3-Channel Combiner | Skip

 

klasifikasi Power model
selipan mundhut
dimensi Min. Jarak Frekuensi Maks. daya input konektor bobot Dolan maring More
UHF 8 A ≤0.2 dB 550 × 110 × H mm *
5 MHz 2 x 4 kW 1 5 / 8 " Gumantung ing saluran
More
UHF 20 B ≤0.1 dB 720 × 580 × H mm *
5 MHz 2 x 10 kW 3 1 / 8 " Gumantung ing saluran
More

Kabar:

* H gumantung ing saluran

 

Chart M. Dhuwur Power L-band Digital 3-Channel Combiner 

 

Sadurunge yaiku UHF ATV Starpoint Combiner for Sale Skip

Bali menyang Bagan A. 4 kW Transmitter Combiners Price | Skip

 

klasifikasi Power Saluran / Rongga 
Min. Jarak Frekuensi Max. input Power
Isolasi antarane Input
bobot dimensi Dolan maring More
Ngapikake CIB 4 kW 6 1 MHz 3 x 1.3 kW
≥ 60 dB
~ 90 kg
995 × 710 × 528 mm
More

 

Ayo digawa bali, ing proses nggunakake, kita kudu tansah mbayar manungsa waé kanggo joints lan plug intine bend flanged lan pipa tembaga cocog. Amarga nggunakake wektu suwe lan geter ruangan rak radio, barang-barang kasebut bisa dadi longgar.

 

Utamane yen sampeyan tanggung jawab kanggo sawetara peralatan siaran FM kanthi rega dhuwur, umpamane, gabungan FM daya dhuwur, kudu: 

 

  • Nindakake karya pangopènan kanthi rutin, dina / minggu / wulan, lsp.
  • Nggawe kondisi kerja sing apik minangka jaminan penting kanggo kualitas sing aman lan dhuwur. 

 

Mulane, kita kudu:

 

  1. Pay manungsa waé menyang suhu saben bend flanged lan joints pipe tembaga. 
  2. Tansah elinga yen karya pangopènan kudu tliti, tegese nggawe cathetan pangopènan lan ringkesan dibutuhake supaya tingkat katrampilan profesional kita bisa terus ditingkatake kanggo njamin kualitas siaran paling apik saka program siaran ngarep. 
  3. Nalika kontak kurang, suhu bakal cepet munggah. Ing cilik saka masalah kuwi, kita kudu ngatasi iku ing wektu, kanggo ngganti bend flanged utawa kanggo ngganti plug. 

 

▲ Saran kanggo Nggunakake FM Combiner ▲

▲ Bali menyang Isi ▲

 

Sampeyan Mbutuhake Combiner Starpoint 1kW FM Luwih saka Biyen

 

Perangan Sadurunge yaiku Cara Pilih Combiner RF kanggo Stasiun Siaran | Skip

Sabanjure yaiku apa FM Star Point Combiner | Skip

 

Apa RF Combiner?

 

Cukup, RF combiner minangka piranti sing tumindak minangka komponen transmisi. Iku nggabungke daya antarane loro utawa luwih bandar, lan padha sing paling umum digunakake kanggo nyambungake luwih saka siji antena kanggo radio siji. Penggabungan RF uga bisa digunakake kanggo nyambungake sawetara radio menyang antena siji kanthi frekuensi sing padha.

 

Penyiar bisa nyampur macem-macem sinyal siaran FM menyang pemancar combiner (AKA: FM star point combiners utawa FM imbang combiners), utawa nyampur sinyal TV menyang Penggabungan UHF/VHF (AKA: UHF VHF Combiners Starpoint utawa combiners imbang) lan pamirsa bisa ngrungokake macem-macem program siaran bebarengan. Ngirim sawetara frekuensi saka sistem antena broadband siji mbutuhake nggunakake sistem gabungan, utawa combiner, dumadi saka saringan RF lan saluran transmisi interconnecting. Ana rong jinis gabungan multi-saluran, yaiku gabungan FM lan gabungan TV, beda-beda ing babagan panggunaan khusus:

  • FM Combiner - FM Branched Combiner (Star Point Combiner)/FM Balance Combiner (CIB-Constant Impedance Combiner)
  • TV Combiner - UHF/VHF Combiner (UHF/VHF imbang combiner lan branched combiner)

 

Napa RF Combiner Penting banget?

 

Kanggo ngatasi masalah kekurangan sumber daya menara antena, teknologi menara bareng kanggo saluran multi-saluran FM lan TV bisa digunakake. 

 

Sajrone pirang-pirang taun, teknologi lan owah-owahan, lan komunikasi elektronik wis dadi bagian penting lan penting ing saben dinane, lan ing FMUSER, kita wis ngerteni kasunyatan kasebut. Kita terus-terusan nliti lan ngembangake cara anyar kanggo nambah pilihan penggabung RF kanggo mesthekake yen para pelanggan mesthi bisa nemokake penggabung RF sing ora mung bisa digunakake kanthi retroaktif nanging uga bisa digunakake karo teknologi sing berkembang.

 

FMUSER nawakake macem-macem saluran multi duplexer lan triplexers for sale kanggo gabungke analog lan HD Radio sinyal FM digital. Produk kasebut kalebu 10 dB Hybrid Injector, Reverse Fed Constant Impedance Penggabungan Saluran FM lan High-Efficiency Diplexer.

 

Napa Sampeyan Perlu Combiner FM Daya Dhuwur kanggo Stasiun Radio Sampeyan?

 

Kanthi perkembangan pesat industri radio lan televisi global, stasiun radio lan TV ing pirang-pirang negara lan wilayah nambah saluran FM lan saluran TV. Ing babagan kinerja lan biaya, mesthine dadi pilihan sing ora bisa dihindari kanggo nggunakake gabungan pemancar multi-saluran kanggo mujudake penyiaran transmisi menara sing dienggo bareng multi-saluran. 

 

Njupuk saluran N Pemancar gabungke minangka conto, piranti RF campuran kasebut bisa ngirimake pirang-pirang sinyal pemancar frekuensi sing beda-beda liwat saluran sing dienggo bareng. Antena pemancar FM, tegese kanthi nggunakake peralatan siaran kasebut, stasiun siaran kasebut bisa nyiarake pirang-pirang sinyal liwat ONE pemancar gabungan bebarengan tinimbang nggunakake PULUHAN set antena siaran FM.

  

Kanggo luwih spesifik, ana 5 alasan ing ngisor iki kanggo nerangake kanthi ringkes pentinge duwe saluran multi sing apik combiner kanggo stasiun siaran FM/TV:

 

  • Peralatan utama teknologi menara sing dienggo bareng yaiku gabungan multi-saluran. Gabungan FM / UF / VHF sing apik bisa langsung ningkatake kinerja sistem transmisi sinyal kabeh.
  • Kajaba iku, gabungan FM / UF / VHF sing apik bisa ngirit biaya nyetel macem-macem antena, utamane ing sawetara stasiun transmisi kutha, nyuda biaya tuku peralatan transmisi RF minangka cara sing paling efektif kanggo njaga operasi stasiun FM / TV. . 
  • Apa maneh, menara kudu nginstal pirang-pirang set antena pemancar TV lan antena siaran FM. Nanging, dhuwur sing kasedhiya ing menara winates banget.
  • Kanggo menara antena FM, umume, mung sakumpulan antena FM sing diidini dipasang ing menara kasebut, mula sampeyan kudu nggunakake gabungan pemancar sing apik supaya bisa nyiarake pirang-pirang set program FM kanggo pamirsa ing wektu sing padha.
  • Mula, penting kanggo duwe tes indeks teknis standar saka combiner kanggo mbantu ngukur kualitas gabungan FM, sing ana hubungane langsung karo kualitas penyiaran penyiaran FM.

 

Ing fmradiobroadcast.com, kita duwe staf sing berpengalaman sing siap mangsuli pitakon sampeyan babagan nemokake gabungan RF sing bener. Hubungi kita kapan wae kanthi ngunjungi fmradiobroadcast.com utawa nelpon +86 - 139 - 22702227. Kita mesthi dadi salah sawijining produsen gabungan FM sing paling pro.

 

Tuku Combiner Transmitter Cavity 2 kanggo Stasiun Radio? Punika Panggonan tengen!

 

FMUSER minangka salah sawijining produsen gabungan pemancar paling apik sing ngasilake gabungan pemancar 4 saluran sing didol ing cedhak 200+ negara lan wilayah ing saindenging jagad, ing ngisor iki sing bisa sampeyan tuku gabungan pemancar:

 

Afghanistan, Albania, Aljazair, Andorra, Angola, Antigua lan Barbuda, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgia, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnia lan Herzegovina, Botswana , Brazil, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Cabo Verde, Kamboja, Kamerun, Kanada, Republik Afrika Tengah, Chad, Chili, China, Kolombia, Komoro, Kongo, Republik Demokratik, Kongo, Republik, Kosta Rika , Pantai Gading, Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Timur (Timor - Leste), Ekuador, Mesir, El Salvador, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Estonia, Eswatini, Ethiopia, Fiji, Finlandia, Prancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Yunani, Grenada, Guatemala, Guinea, Guinea - Bissau, Guyana, Haiti, Honduras, Hongaria, Islandia, India, Indonesia, Iran, Irak, Irlandia, Israel , Italia, Jamaika, Jepang, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea Utara, Korea Selatan, Kosovo, Kuw ait, Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Lebanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagaskar, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mali, Malta, Marshall Islands, Mauritania, Mauritius, Mexico, Micronesia, Federated States of, Moldova , Monaco, Mongolia, Montenegro, Maroko, Mozambik, Myanmar (Burma), Namibia, Nauru, Nepal, Walanda, Selandia Baru, Nikaragua, Niger, Nigeria, Makedonia Utara, Norwegia, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Papua Nugini, Paraguay, Peru, Filipina, Polandia, Portugal, Qatar, Rumania, Rusia, Rwanda, Saint Kitts lan Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent lan Grenadines, Samoa, San Marino, Sao Tome lan Principe, Arab Saudi, Senegal, Serbia, Seychelles , Sierra Leone, Singapura, Slovakia, Slovenia, Kepulauan Solomon, Somalia, Afrika Kidul, Spanyol, Sri Lanka, Sudan, Sudan, Kidul, Suriname, Swedia, Swiss, Suriah, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tonga, Trinidad lan Tobago, Tunisia, Turki, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraina, United Ar ab Emirat, Inggris Raya, Amerika Serikat, Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Vatican City, Venezuela, Vietnam, Yaman, Zambia, Zimbabwe

 

Indeks Listrik Penting saka Combiner FM 4 Chan 1kW

 

A solid-state 1kW pemancar combiner karo N saluran saka FMUSER digunakake kanggo gabungke RF saka sawetara sumber beda. Gabungan FM bisa digunakake ing macem-macem aplikasi sing beda kanggo ngrampungake macem-macem asil.

 

Kanthi macem-macem migunani, bisa dadi tugas sing angel nalika milih gabungan FM sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Sejatine, nalika milih a multi-saluran pemancar combiner, siji kudu nimbang specifications kanggo paramèter kinerja tombol, mundhut selipan, isolasi antarane bandar, jarak ing amplitudo sinyal pamisah, lan closeness saka phase sinyal kanggo sinyal pamisah.

 

  1.  Pamisahan: Isolasi nuduhake kemampuan isolasi sawetara piranti menyang macem-macem sinyal kanthi frekuensi sing beda. Yen kapasitas isolasi kurang. Intermodulasi bakal diasilake ing antarane rong sinyal kasebut, saengga nyuda kualitas siaran FM. Umume, gelar isolasi luwih apik tinimbang 30dB
  2.  Interval Frekuensi Minimal: interval minimal antarane rong frekuensi input duplexer umume kira-kira 1.2MHz (jinis imbang) miturut premis kanggo njamin indeks kinerja
  3.  Impedansi Input: 50 ohm (coaxial), cocog karo impedansi output pemancar FM.
  4.  Impedansi Output: 50 ohm (coaxial), sing cocog karo impedansi input saka feeder antena.
  5.  Frekuensi Range: 87 - 108mhz (band siaran modulasi frekuensi kabeh)
  6.  Kapasitas Daya: Kapasitas daya gabungan multi-saluran kudu ditemtokake miturut kekuwatan pemancar FM.
  7.  Insertion Loss: <0.25dB (nuduhake atenuasi sing disebabake sawise sinyal liwat duplexer).
  8.  VSWR: Rasio gelombang ngadeg voltase saka terminal input kudu kurang saka 1.1

 

Komponen Penting kanggo Mbangun Combiner pemancar 4 Saluran

 

Kanggo ngaktifake antena broadband kanggo ngirim program ing wektu sing padha saka sawetara saluran, piranti gabungan daya dibutuhake; Kapindho, supaya program ora ngganggu siji liyane, piranti pilihan frekuensi penting. Ana macem-macem jinis piranti sintesis daya, sing paling umum digunakake yaiku Konektor 3 dB.

 

Piranti pilihan frekuensi yaiku panyaring sing kasusun saka resonator Q dhuwur (kayata rongga aksial lan rongga pandu gelombang). Ing kahanan tartamtu, kanthi nggunakake rongga pandu gelombang khusus, frekuensi bisa dipilih lan daya bisa disintesis ing wektu sing padha.

 

Komponen penting liyane saka combiner yaiku filter bandpass. Unit panyaring sing paling umum digunakake ing FM yaiku resonator koaksial dawane gelombang 1/4.

 

▲ Bali menyang Apa Sampeyan Perlu Combiner FM ▲

▲ Bali menyang Isi ▲

 

Apa FM Star Point Combiner

 

Perangan Sadurunge yaiku Napa Sampeyan Perlu Combiner FM | Skip

Sabanjure yaiku Carane FM Combiners Work Skip

 

  • FM Branched Combiner cocog kanggo sinyal pita sempit kayata pemancar FM. Iki dumadi saka rong saringan band-pass kanthi frekuensi sing beda. Padha resonate ing podo karo karo frekuensi pamilike, lan sinyal bisa liwat sirkuit Filter tanpa alangan.
  • FM Branched Combiner kasusun saka saringan, titik lintang, lan garis penghubung. Kabeh pemancar disambungake karo titik lintang liwat Filter lan nyambungake line, lan Starpoint combiner disambungake karo antena.
  • FM Branched Combiner kasusun saka rong resonator filter bandpass BPF1 lan BPF2 sing disambungake karo kopling tee berbentuk T. Saben resonator filter bandpass cocog karo frekuensi sing dipilih lan mblokir frekuensi liyane
  • FMUSER uga minangka salah sawijining pemasok gabungan jinis bintang sing paling misuwur ing industri peralatan siaran radio, tuku gabungan Starpoint kanthi macem-macem saluran lan rongga saka FMUSER, kita nyedhiyakake kualitas lan rega sing paling apik, uga solusi sistem Gabungan FM khusus kanggo stasiun radio

 

▲ Bali menyang Apa FM Star Point Combiner ▲

▲ Bali menyang Isi ▲

 

Kepiye Gabungan Cabang FM lan Gabungan Balance FM?

 

Perangan Sadurunge yaiku Apa FM Star Point Combiner | Skip

Bali menyang Ngendi Tuku Combiner FM Paling Apik | Skip

 

impedansi tetep jinis duplexer imbang. Iku kasusun saka loro coupler arah 3dB identik, papat saringan bandpass rongga resonansi, loro feeder coaxial dawa padha, lan beban panyerepan 50 - ohm. 1-mburi iku sinyal frekuensi F3, lan 5-mburi iku F1 + F2 port input sinyal star diplexer.

 

 

* Star Point Combiner & imbang Combiner

  

Sinyal F3 input saka siji mburi coupler 3dB pisanan, lan daya dipérang dadi loro dening 3dB coupler 1, banjur setengah saka daya output mungguh 3-mburi lan 4-mburi. Fase 3-mburi padha karo 1-mburi, lan fase 4-mburi punika 90 ° konco sing saka 3-mburi. Amarga pengaruh saka rong saringan bandpass ing F3, sinyal kasebut ngliwati tengah saringan tanpa kendala lan ditularake menyang panyaring 3dB kaloro. sinyal 7-terminal punika 90 ° konco saka sinyal 6-terminal.

 

Amarga sinyal 4-terminal sadurungé ana 90 ° ing mburi sinyal 3-terminal, sinyal F3 ing 6-terminal disintesis ing fase lan dikirim menyang antena kanggo transmisi, nalika sinyal F3 ing 5-terminal dibalik- phase lan mbatalake saben liyane, supaya sinyal F3 ora bakal mlebu saluran F1 + F2 kanggo nimbulaké crosstalk. Sinyal F1 + F2 minangka input saka 5 terminal, lan daya dipérang dadi saluran ndhuwur lan ngisor. Rongga resonansi nduweni refleksi total menyang sinyal F1 + F2, mula disintesis ing fase ing 6-mburi lan dibatalake ing fase ing 5-mburi dening 3dB coupler. Pungkasan, F1, F2, lan F3 disintesis ing enem terminal lan dikirim menyang antena kanggo nggawe sintesis frekuensi.

 

Pambuka Brief saka 3dB Coupler

 

Coupler 3dB kasusun saka rong pasangan terminal λ / 4 saka konduktor njero lan konduktor njaba mbentuk papat port, sing diowahi dadi antarmuka antarane saluran transmisi sing padha lan sirkuit njaba. Saben port duwe impedansi karakteristik sing padha, yaiku 50 ohm.

 

Nalika sinyal daya F3 input saka 1-mburi, setengah saka daya output ing 3-mburi, kang ing phase karo mburi pisanan, lan setengah saka daya punika output ing 4-mburi. Nanging, phase punika 90 ° konco 1-mburi, lan ora ana output ing 2-mburi, supaya 2-mburi lan 1-mburi diisolasi saka saben liyane, lan sinyal saka frekuensi beda bisa dikirim ing loro bandar kanggo mujudake duplex. Saenipun, 2-mburi ora mengaruhi kinerja coupler, lan impedansi input saka 1-mburi iku sawijining saka frekuensi, supaya nuduhake karakteristik broadband.

 

Coupler 3dB dhewe minangka duplexer sing prasaja. Ing nggunakake nyata, loro terminal bakal crosstalk nomer cilik saka sinyal, supaya resistance panyerepan digunakake kanggo nresep konsumsi.

 

Pambuka Brief saka Filter Bandpass

 

Filter band-pass utamane dumadi saka rong resonator kanthi rong terminal mbukak pungkasan λ/4. Resonator loro kasebut digandhengake karo bolongan cilik, sing padha karo sirkuit resonansi paralel dobel. Input lan output digabungake dering, lan karakteristik passband sing dibutuhake dipikolehi kanthi ngrancang area kopling dering lan area bukaan kopling.

 

 

 * Sambungan saka combiner pemancar

 

Tes Eksperimental saka FM Combiners

 

Kita milih analisa jaringan kanthi aksesoris tes insiden / refleksi. Kisaran frekuensi tes instrumen yaiku 4 ~ 1300mhz, lan data tes bisa diwaca langsung ing instrumen kasebut. Impedansi input lan impedansi output instrumen loro-lorone 50ohm, sing padha karo multiplexer. Mundhut refleksi, tingkat isolasi, lan mundhut sisipan bisa diwaca langsung ing layar instrumen, sing ngilangi kesalahan penengah, nambah akurasi asil pangukuran, lan nggampangake analisis asil.

 

 

 

 

 

Solusi Frekuensi Intermodulasi

 

  • Synthesizing telung pemancar liwat combiner multi-saluran lan ngirimake ing cara antena ngirim. Iki mbutuhake antena transmisi kudu broadband kanthi lengkap. Amarga isolasi dhuwur saka multiplexer, daya crosstalk cilik banget
  • Nyambungake panyaring frekuensi titik ing pemancar 105.5mhz, lan isolasi mung luwih saka 30dB, saengga nalika antena pangirime nampa sinyal kasebut, sinyal sing ditampa ora bisa tekan unit amplifier daya 105.5mhz amarga pantulan lengkap filter, dadi frekuensi intermodulation ora bisa kawangun, kang dhasar solves masalah gangguan

 

Solusi Frekuensi Intermodulasi kanggo Generasi Multifrekuensi

 

Ana telung frekuensi, 105.5mhz, 94.2mhz, 89mhz, kang 105.5mhz disambungake karo sepasang antena transmisi polarisasi vertikal lan 94.2mhz.89mhz digabungake karo sepasang antena transmisi star polarisasi vertikal. Amarga loro antena kasebut ana ing menara sing padha, antena pemancar 105.5mhz ora mung antena pemancar frekuensi iki nanging uga antena panrima.

 

Nampa sinyal 94.2mhz lan 89mhz, lan loro sinyal kasebut bakal ngasilake sinyal intermodulasi ing amplifier daya pemancar 105.5mhz. Frekuensi sing diasilake yaiku 105.5 - 89 + 105.5 = 122mhz, lan frekuensi liyane yaiku 105.5 - 94.2 + 105.5 = 116.8mhz. Frekuensi loro kasebut dikirim liwat antena pemancar. Yen ana frekuensi pandhu arah lokal, bisa uga ana ing kisaran.

 

 ▲ Bali menyang Cara Kerja FM Combiners ▲

▲ Bali menyang Isi ▲

  • 1kW Solid-State FM Starpoint Combiner x 1PCS 

 

Mangga Hubungi Kita kanggo informasi liyane

Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan 1kW FM Combiner

 

Filter gabungan "jembatan pindho" ngidini owah-owahan gampang kanggo angka anyar saka frekuensi operasi. Kanthi modulasi 100%, padha bisa misahake rong frekuensi jejer nganti 2MHz. Iki dumadi saka rong saringan rongga ganda sing beda lan rong pasangan hibrida, kalebu garis input narrowband lan wideband. Angka pemisahan saluran frekuensi sing kurang lan daya RF sing dhuwur, bakal dirancang kanthi panyuwunan dening departemen teknis kita.

 

We nggawa sampeyan iki ing kaca iki

 

Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan 1kW FM Combiner

Indeks Listrik FMUSER 1kW FM Starpoint Combiner (Referensi Mung)

Loro Alasan Apa RF Combiner Digunakake

Napa RF combiner Kula Stop Working

Papat Alasan Ekstra Kanggo Nerangake Napa Combiner RF Sampeyan Mungkasi Kerja

Apa Multiplexing lan Cara Kerjane

 

Indeks Listrik saka FMUSER 1kW Star Type Combiner (Referensi Mung)

 

  • Tembaga, kuningan dilapisi salaka, lan paduan aluminium berkualitas tinggi
  • Filter 3-rongga utawa 4-rongga
  • mundhut selipan Low lan VSWR
  • Isolasi dhuwur
  • desain kompak
  • Solusi siaran murah paling apik kanggo panuku anggaran
  • Ngatur lan multi-struktur desain kanggo stasiun siaran
  • Desain kompak karo Jinis Kabinet
  • Bandwidth sing disesuaikan

 

model

Solid State FM Combiner

konfigurasi

Starpoint

Range frekuensi

87 - 108 MHz

Min. Jarak Frekuensi

3 MHz

Max. input Power

N x 1 kW (N<5)

VSWR

≤ 1.1

Rugi sisipan

f0

≤ 0.25 dB

f0 ± 300 kHz

≤ 0.3 dB

f0±2MHz

≥ 18 dB

f0±4MHz

≥ 32 dB

Isolasi antarane Input

≥ 40 dB

konektor

1 5 / 8 "

Jumlah growong

2

dimensi

465 × 720 × 1610 mm

bobot

~ 80 kg 


▲ Bali menyang Isi 

 

Loro Alasan Apa RF Combiner Digunakake

Kekurangan lokasi utama

 

Nalika populasi migrasi menyang pinggiran kutha, dadi luwih disenengi kanggo mbangun fasilitas penyiaran gedhe sing bisa tekan wilayah sing akeh pedunung saka lokasi sing luwih tengah. Mesthi wae, lokasi utama iki dadi luwih larang, mula luwih becik nggunakake saben lokasi kanthi maksimal. Iki paling apik bisa ditindakake kanthi nuduhake situs pemancar lan antena umum ing antarane sawetara pangguna. Kanggo ngrampungake iki, industri siaran nggunakake gabungan saka macem-macem jinis lan ukuran. Contone, ing San Francisco (Mt. Sutro), Toronto (CN Tower), Montreal (Mt. Royal), New York City (Empire State Building), lan Chicago (John Hancock lan Sears Buildings), menara dhuwur utawa menara ing gedung pencakar langit. wis digunakake kanggo nggabungake akeh fasilitas siaran, kalebu VHF-TV, UHF-TV, FM lan layanan komunikasi seluler darat. Pendekatan iki wis bukti banget efektif, ora mung nggunakake real estate ekonomi nanging uga nyebar biaya menara liwat akeh kedhaftar.

Kepemilikan grup stasiun FM ing pasar wis nyebabake akeh stasiun gabungan. Lan kanthi implementasine sistem DTV, stasiun FM dipeksa saka menara sing ana, dadi luwih penting yen padha nuduhake ruang menara, sing nambah permintaan kanggo sistem gabungan.

 

Persyaratan saka Isolasi FCC 

 

Yen luwih saka siji sinyal disiarake liwat antena siji, sinyal kasebut kudu digabungake supaya ora ana kesempatan kanggo sinyal kasebut menehi umpan balik menyang pemancar. Gagal nglakoni bakal ngidini produk intermodulasi bisa diasilake ing tahap amplifier pungkasan saka pemancar lan siaran liwat antena. Produk intermodulasi iki umume diarani "spurs." Spurs sing digawe ing antarane stasiun FM bisa kedadeyan ora mung ing pita FM nanging uga ing saluran VHF pita rendah lan ing ndhuwur pita FM nyebabake gangguan ing pita penerbangan. Kajaba iku, FCC Aturan 73.317 (d) nemtokake manawa spurs luwih saka G00 kHz dibusak saka operator kudu attenuated ngisor frekuensi operator dening 80 dB utawa 43 + 10log10 (daya ing watt) dB, whichever kurang. Ing praktik, stasiun sing ngoperasikake kekuwatan output pemancar 5 kW utawa luwih biasane kudu nyukupi syarat 80 dB, dene stasiun sing nganggo TPO (output daya pemancar) luwih murah ana ing metode komputasi.

 

Pengalaman nuduhake manawa kanggo nyegah spurs, saben pemancar kudu diisolasi saka kabeh liyane ing sistem kanthi minimal 40 dB, kanthi 4G nganti 50 dB njamin kepatuhan peraturan. Atenuasi spur ditindakake kanthi kombinasi kerugian lan nyaring pemancar. Kerugian turn-around ana ing cara spurs digawe ing pemancar. Kerugian kasebut biasane ana ing kisaran G-13 dB kanggo pemancar jinis tabung, dene 15-25 dB khas kanggo unit solid-state. Sinyal frekuensi mati dikurangi 40 dB nalika ngliwati saringan bandpass modul combiner menyang pemancar kanthi spur sing metu saka pemancar tambahan G-25 dB ing ngisor level sinyal sing dilebokake. Spur iki banjur dikurangi 40 dB nalika bali liwat saringan bandpass. Asilé spur atenuasi paling sethithik 80 dB, kanthi 100 dB utawa luwih bisa.

 

Ing jagad saiki, combiner wis dadi bagean penting saka rantai siaran. Iku penting kanggo éling iku technical lan kerumitan. Miturut kaluwihan lan cacat perakitan, desainer sistem kudu milih aplikasi tartamtu. Majelis tuning sing dipasang kanthi bener lan bener ngirim sinyal menyang pamirsa sing adoh, lan panggunaan salib sing ora bener bisa nyebabake refleksi, nyebabake kesehatan pemancar sing ora apik. 

 

▲ Bali menyang Isi 

 

Napa RF combiner Kula Stop Working

 

Sawise pirang-pirang taun tes terus-terusan dening tim teknis FMUSER, kita nemokake manawa kesalahan umum saka multiplexer yaiku resistensi panyerepan wis entek.

 

Ing sawetara lingkungan cuaca sing ala (kayata badai gludhug), sistem feeder saka combiner luwih rentan kena pengaruh kilat. Ing wektu iki, RF combiner kapapar gludhug, bisa uga mandheg bisa digunakake, bebarengan karo burnout saka macem-macem feeders cabang. Sawetara pemancar bisa uga duwe refleksi sing berlebihan lan penurunan voltase dhuwur, lan resistensi panyerepan uga bisa diobong. Solusi sing paling efektif yaiku ngganti resistor panyerepan.

 

Wigati dicathet yen ana macem-macem alasan kanggo nerangake kenapa RF combiner sampeyan mandheg, sing mbutuhake teknisi RF kanggo nambani kanthi beda lan mbusak kesalahan kasebut. Pay manungsa waé nalika feeder gagal utawa bayangan saka pemancar mundhak. Mangga dipriksa kaping apa RF combiner mundhak suhu ora normal lan apa resistance mbukak panyerepan iku normal.

 

▲ Bali menyang Isi 

 

Papat Alasan Ekstra Kanggo Nerangake Napa Combiner RF Sampeyan Mungkasi Kerja

 

Sajrone pangopènan rutin, kita uga nemokake manawa resistensi panyerepan rusak lan nilai resistensi dadi luwih gedhe. Ing tengah karya, kita ora nemokake sing pemancar dibayangke kakehan utawa dropped voltase dhuwur, lan VSWR saka antena feeder uga normal. Iki wis kedadeyan kaping pirang-pirang. Sawise analisa kanthi ati-ati, dipercaya manawa alasane bisa uga beda-beda. Asile kaya ing ngisor iki.

 

  1. Yen feeder antena ora normal, bakal mengaruhi kerja gabungan RF. Contone, resistance insulasi saka feeder utama bisa dadi luwih cilik; cuaca ala kayata udan lan salju bakal nggawa sirkuit cendhak cepet, sirkuit mbukak, lan rasio gelombang ngadeg Samsaya Awon kanggo antena, kabeh faktor iki bakal nggawe sawetara daya nggambarake maneh.
  2. Indeks RF combiner dadi luwih elek, isolasi saka 3dB directional coupler dadi kurang, lan bandpass Filter dadi sudhut. Miturut asas umum, kita ngerti sing bakal ana sawetara bocor ing mburi isolasi saka coupler arah 3dB, lan iku mokal kanggo Filter bandpass kanggo nggambarake sinyal metu-saka-band rampung. Nalika daya kanggo mburi isolasi dadi gedhe kanggo ngluwihi daya dirating saka mbukak panyerepan, suhu saka mbukak panyerepan bakal munggah lan diobong metu pungkasanipun.
  3. Yen modulasi gedhe banget, bandwidth sinyal RF dadi luwih gedhe, lan daya bocor menyang resistor panyerepan mundhak. Ekstirer pemancar umume ora diwatesi, lan sistem modulasi awal asring luwih saka 130%.
  4. Sawetara daya bakal ditransfer menyang beban nyerep amarga offset frekuensi resonansi saka filter band-pass, offset frekuensi operator pemancar, ketidakcocokan impedansi antarane RF combiner lan antena, lsp.

 

Saran saka FMUSER: karusakan saka resistance panyerepan bisa disebabake siji utawa luwih alasan. Yen resistance panyerepan ora diganti ing wektu, daya ditanggung dening resistor panyerepan bakal dibayangke ing pemancar, kang bakal nimbulaké gawe piala luwih.

 

▲ Bali menyang Isi 

 

Apa Multiplexing lan Cara Kerjane

 

Jalur Sinyal RF Multiplexing - Multiplexer RF

 

Multiplexer minangka piranti sing ngidini informasi digital saka sawetara sumber dialihake menyang siji baris kanggo transmisi menyang panggonan siji. A demultiplexer nindakake operasi mbalikke saka multiplexing. Butuh informasi digital saka baris siji lan disebaraké kanggo nomer baris output tartamtu.

 

Multiplexing yaiku proses ngirim informasi saka luwih saka siji sumber menyang sinyal siji kanthi media sing dienggo bareng. Ing sistem komunikasi apa wae sing digital utawa analog, kita butuh saluran komunikasi kanggo transmisi. Saluran iki bisa dadi link kabel utawa nirkabel. Ora praktis kanggo nyedhiyakake saluran individu kanggo saben pangguna.

 

Mulane klompok sinyal digabungake lan dikirim liwat saluran umum. Kanggo iki kita nggunakake multiplexers. Kita bisa multiplex simulasi utawa sinyal digital. Yen sinyal analog wis multiplexed, jinis iki multiplexer disebut analog multiplexer. Yen sinyal digital wis multiplexer, jinis multiplexer iki diarani digital multiplexer.

 

Napa RF Multiplexer penting?

 

Kita bisa nransfer sinyal akeh menyang medium siji. Saluran kasebut bisa dadi media fisik kayata kabel poros, konduktor logam, utawa tautan nirkabel, lan pirang-pirang sinyal kudu diproses sapisan.

 

Mulane, biaya transfer bisa dikurangi. Sanajan transmisi kedadeyan ing saluran sing padha, ora mesthi kedadeyan bebarengan. Biasane, multiplexing minangka teknik ing ngendi sawetara sinyal pesen digabungake dadi sinyal komposit supaya sinyal pesen kasebut bisa ditularake ing saluran umum.

 

Kanggo ngirim macem-macem sinyal ing saluran sing padha, sinyal kasebut kudu dipisahake supaya ora ana gangguan ing antarane, banjur bisa kanthi gampang misahake ing mburi panampa.

 

▲ Bali menyang Isi

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak