FMUSER FU-618F Solid State 5KW FM Transmitter High Power FM Transmitter kanggo Stasiun Radio FM

Fitur

  • Rega (USD): 26,000
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 1,800
  • Total (USD): 27,800
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih FU-618F Solid State 5KW FM Transmitter kanggo Stasiun Radio FM?

  1. Yen sampeyan operator stasiun radio profesional, utawa sampeyan siyap mbangun stasiun radio FM profesional, lan sampeyan nggoleki pemancar siaran FM solid-state sing bisa dipercaya kanggo stasiun radio sampeyan, mula sampeyan butuh stasiun radio lengkap iki saka Fmuser: FU618F 5KW Solid State FM Transmitter.
  2. Iki mesthine minangka pemancar FM negara padhet kanthi kinerja sing luar biasa, sing menehi warisan karakter saka rega anggaran sing ana ing seri pemancar siaran FMUSER FM sajrone meh sepuluh taun sing konsisten, lan uga duwe kaluwihan dadi kualitas dhuwur, sing bisa dibandhingake karo pemancar FM daya dhuwur Rohde & Schwarz nanging mung setengah utawa seperlima (malah kurang) biaya sing padha karo pemancar Rohde & Schwarz. 
  3. Apa babagan kinerja siaran utawa urip layanan, kita bisa njamin sampeyan lan para pelanggan pengalaman siaran FM sing paling apik saliyane iki, kita uga bakal menehi dhukungan teknis online kanggo nglindhungi stasiun radio FM saka sirah nganti driji sikil, nemokake potensial stasiun sampeyan, lan muter kemampuan sing paling apik saka pemancar FM 5KW FM sing padhet iki. 
  4. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh, kita uga nawakake macem-macem solusi stasiun radio kanggo referensi lan priksa manawa saben kemajuan manufaktur, proses pangolahan maneh, kemajuan transportasi kanthi jaminan kualitas.

Sampeyan bisa percaya kanthi lengkap ing pemancar Siaran FU618F 3KW FM, kaya sampeyan percaya karo FMUSER.

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • Papat unit 1.5KW hotplug RF modul daya (BLF188 Transistor). Total daya output stabil banget amarga AGC (Otomatis Gain Control).
  • Sekawan unit 2500VA hotplug switched power supply unit makarya kanthi paralel.
  • 4-cara High-efficiency power combiner karo teknologi paten.
  • Loro exciters 100W Kabeh-digital (DSP + DDS) kanthi switch ganti otomatis (opsional).
  • Input sinyal audio analog lan digital (AES/EBU) langsung.
  • LCD Warna 8-inci kanthi panel tutul nampilake kabeh paramèter ing wektu nyata.
  • Fungsi pangayoman cerdas dening modul kontrol tengah, kaya liwat PF, liwat SWR, liwat Suhu, Tegangan, Saiki
  • Struktur hot-plug nyata, modul bisa ndandani ing kondisi non-stop.
  • RS232/RS485; Antarmuka Komunikasi TCP/IP siap kanggo sistem remot.

Ngendi Sampeyan Bisa Nemokake FU-618F Solid State 5KW FM Transmitter Migunani

  • Stasiun radio FM profesional ing tingkat provinsi, kotamadya, lan kotamadya
  • Stasiun radio FM medium lan gedhe kanthi jangkoan ultra-sudhut
  • Stasiun radio FM profesional kanthi jutaan pamirsa
  • Operator radio sing pengin tuku pemancar radio FM profesional gedhe kanthi rega murah
  • 1* FU618F 5KW Solid State FM Transmitter

Apa Sampeyan Perlu Ngerti

  • Biaya pengiriman kira-kira diwilang, hubungi kita babagan pengiriman sadurunge nggawe pesenan. 

Indeks Listrik saka FU-618F Solid State 3KW FM Transmitter

  • Range Frekuensi: 87.0MHz ~ 108MHz
  • Langkah Setelan Frekuensi: 10KHz
  • Presisi Frekuensi Pembawa: 200Hz
  • Radiasi Gelombang Sisa: 70dBc
  • Impedansi Input Audio Analog: 600Ω, Balance
  • Impedansi input digital AES / EBU: 110 Ohm, Balance
  • Pisah: >50dB,30Hz~15KHz
  • Level Input Audio: -10dBm~+10dBm, langkah 0.01dB
  • S/N: >75dB (1kHz, 100% modulasi)
  • Distorsi Harmonik Audio: <0.1%
  • Tanggapan Audio: 0.1dB (10Hz ~ 15KHz)
  • Impedansi Beban Output: 50Ω
  • Daya Output: 0W ~ 5KW
  • Pra-penekanan: 0μS, 50μS, 75μS
  • Panyimpangan: ± 75kHz
  • Frekuensi Pilot: 19 kHz; 0.5Hz
  • Antarmuka Output RF: 1+5/8'
  • Ukuran: Jembar (777mm) X Dhuwur (1523mm) X Dhuwur (950mm)
  • Bobot Net: 350KG
  • Bobot Kasar: 400KG

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak