FMUSER Solusi IPTV Lengkap kanggo Sekolah karo FBE400 IPTV Server

Fitur

  • Price (USD): Mangga takon kita
  • Qty (PCS): Mangga takon kita
  • Pengiriman (USD): Mangga takon kita
  • Total (USD): Mangga takon kita
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih Solusi IPTV Lengkap FBE400 kanggo Sekolah?

Nalika pandemi COVID-19 nyegah umume siswa sinau ing njero kelas, IPTV Educational saya tambah populer. Kombinasi FMUSER FBE400 Magicoder Server karo FMUSER FBE200 IPTV Encoder lan FBE300 Magicoder Transcoder cocog kanggo solusi IPTV ekonomi kanggo sinau jarak sekolah.  

FMUSER FBE400 APK server magicoder minangka piranti sing dibangun kanthi tujuan kanggo nyekel lan streaming konten TV. Iki ditrapake kanggo solusi IPTV ekonomi sing dirancang kanggo nggabungake saluran video sing beda kanggo pangiriman TV kanthi efisien. Server IPTV ngirim layanan televisi liwat jaringan akses lokal (LAN) liwat cara komunikasi sing disebut Internet Protocol (IP).

Piranti lunak server FMUSER FBE400 IPTV uga nglacak statistik lan informasi kanthi ati-ati babagan sapa sing ndeleng konten apa, ngirim data kasebut menyang Middleware. Piranti lunak server ngatur kabeh bisnis, kanggo ngawasi lan ngontrol kabeh fungsi piranti, kalebu saluran, rencana langganan, pangguna, server, lan sapiturute.

FMUSER terus berkembang lan ngetutake tren paling anyar ing bidang penyiaran lan streaming. Pramila kita bisa nyedhiyakake piranti sing paling lengkap lan efisien kanggo para pelanggan.

Apa sampeyan pengin nawakake saluran streaming utawa siaran ing papan umum, solusi FMUSER wis dijamin!

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • Ndhukung pratinjau langsung program ing antarmuka WEB, sampeyan bisa ngawasi status kabeh program kapan wae, ing ngendi wae
  • Dukungan push sumber program audio tunggal
  • Produk docking ngarep lan mburi sing super sampurna, sing bisa ngrampungake kabeh peralatan ngarep lan mburi
  • Latensi ultra-rendah, ora gagap
  • Dhukungan konfigurasi sistem serep lan mulihake
  • Ndhukung paramèter setelan kaca Web lan ndhukung sawetara alih basa
  • Saben mesin wis lulus tes tuwa sing ketat sadurunge ninggalake pabrik. Proses tuwa yaiku 72 jam kerja beban penuh sing terus-terusan.

Catetan: Ayo kita ngerti carane akeh saluran saka program lan carane akeh panrima bakal, kita bakal menehi saran jumlahe enkoder, transcoder, server, lan kothak panrima kanggo sampeyan.

  • 1 * FBE400 Magicoder Server
  • 1 * R69 TV Player Box
  • 1 * FBE200 Encoder
  • 1 * FBE300 Transcoder

Indeks Listrik FBE400 Solusi IPTV Lengkap kanggo Sekolah

Gambar Skematik:

Manajemen Latar mburi:

Indeks Listrik saka IPTV Player Box

Ora Ana
item
parameter
1
kontrol master
Allwinner h3
2
DDR
1G
3
FLAH
8G
4
OS
Android 7.1
5
Antarmuka Output
HD
6
Antarmuka Input
100Mbps port jaringan, dhukungan Input RTMP
7
input voltase
DC 2V 2A
9
Total Bobot
0.36KG
10
sakabèhé Size
98MM * 98MM * 98MM
12
Lingkungan Pakaryan
Suhu kerja: 0-40 ℃
Kelembapan sing digunakake: kurang saka 95%

Indeks Listrik Kab Server Magicoder FBE400

NO
item
parameter
1
Protokol masukan
Input RTMP
2
Output protokol
Output RTMP
3
Résolusi masukan
Ndhukung input resolusi 1920x1080
4
Résolusi Output
Ndhukung output resolusi 1920x1080
5
Jumlah program
Ndhukung nganti 30 masukan program sekaligus
6
Jumlah pemain
Ndhukung nganti 60 pemain supaya bisa nonton bebarengan
7
port jaringan
Port jaringan 1000Mbps
8
Indikator LED
Lampu status sambungan kabel kabel
9
Total Bobot
170MM * 115MM * 27MM
10
Ukuran sakabèhé
0.6KG
11
voltase input
DC 5V 2A
12
Lingkungan kerja
Ing suhu kerja: 0-40 ℃ Kelembapan sing digunakake: kurang saka 95%

Indeks Piranti Liyane 

Model No. sasis Ngodhe input nirkabel liyane
FBE200-H.265-LAN Kothak cilik h.265 1 x HD utawa SDI ing, Stereo 3.5mm ing -- --
FBE200-H.265-Wifi Kothak cilik h.265 1 x HD utawa SDI ing, Stereo 3.5mm ing Wifi 2.4g HLS
FBE204-H.265 19 '1U Rak h.265 4 x HD utawa SDI ing, Stereo 3.5mm ing -- --
FBE216-H.265 19 '3U Rak h.265 16 x HD utawa SDI ing, 3.5mm Stereo ing -- --
MagicEer FBE300 Kothak cilik
h.265
Input / Output USB
3.5mm Audio Line Stereo Metu
HD Video Metu  
RJ45 Ethernet Ing / Metu
-- --
R69 IPTV STB Kothak cilik h.265 Decoder IPTV -- --

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak