FMUSER FBE300 Magicoder IPTV H.264/H.265 Hardware Video Transcoder kanggo Live Streaming

Fitur

  • Rega (USD): 384
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 384
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih FBE300 IPTV Transcoder kanggo Live Streaming?

Apa sing Dikarepake Wong:

  • Piranti target ora ndhukung format data mentah?
  • Kapasitas piranti target ora cukup, kapasitas file asli kudu dikurangi kanggo nampung format anyar?
  • Piranti anyar ora kompatibel karo jinis file asli?
  • Masalah buffering streaming video kudu ditanggulangi kanthi cepet?
  • Protokol piranti sing wis ana kudu diganti?
  • Apa enkoding piranti sistem kudu diganti?
  • Push video menyang platform video?

Ing taun-taun pungkasan, amarga popularitas lan pangembangan video IPTV, jinis-jinis video wis mulai macem-macem, kanthi macem-macem format, protokol, résolusi, antarmuka piranti, lan sapiturute, lan piranti asli kita mesthi ora bisa terus-terusan. teknologi.

Ngganti peralatan asli mbutuhake wektu lan tenaga kerja lan larang regane. Kanggo ngatasi masalah kaya iki, FMUSER saiki ngluncurake transkoder FBE300 anyar kanggo ngrampungake kabeh masalah sampeyan karo video IPTV.

Kabeh-ing-siji Hardware Live Streaming Piranti

Minangka encoder,

FBE300 bisa encode file video menyang IP video stream lan push menyang jaringan kanggo nggunakake ing signage digital umum.

Minangka decoder,

FBE300 bisa decode IP video stream menyang video HD kanggo tampilan lan puter maneh video online uga bisa dadi set-top box kanggo nggunakake TV.

Minangka transcoder,

FBE300 bisa ngowahi IP video stream kanggo format liyane / protokol / résolusi lan stream maneh video stream IP diowahi kanggo jaringan. Digunakake kanthi akeh ing operator TV, operator telekomunikasi, integrasi sistem, bisa nyuda biaya panggantos sistem.

Minangka pemain,

FBE300 bisa muter file video saka output HD ing HD utawa ing iklan tampilan digital.

FBE300 uga bisa dadi input campuran dual-stream kanggo tampilan layar gedhe lan cilik bebarengan kanggo pendidikan jarak jauh, telemedicine, komentar program, lan liya-liyane.

FBE300 uga bisa digunakake kanggo rekaman lan panyimpenan program. Ngundhuh lan nyimpen aliran video IP lan digunakake digunakake ing rekaman, pemantauan lan puter maneh, lan download video jaringan pribadi.

FBE300 minangka siji-sijine piranti cilik ing pasar sing nggabungake enkoding, transcoding, dekoding, muter, nyimpen, lan nyampur. Amarga ukuran kompak, rega ekonomi, lan fungsi lengkap, FBE300 cocog banget kanggo integrator sistem lan individu lan menehi pengalaman streaming video kanthi kualitas dhuwur kanggo kabeh pangguna.

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • Ukuran cilik lan gampang digawa.
  • Iku siji-sijine piranti transcoding sing nggabungake fungsi enkoding, dekoding, lan transkoding ing pasar.
  • Output video lan audio sing bisa dipilih bebarengan utawa output audio tunggal.
  • Ndhukung integrasi rong stream video dadi siji gambar, sing diowahi dening IP stream lan HD.
  • Ndhukung transkoding simultan saka rong stream video, streaming RTMP menyang platform video, server media streaming, utawa piranti lunak pihak katelu kayata YouTube, Facebook, Wowza, FMS, Ustream, Nginx, VLC, vMix, NVR, lsp.
  • Ngonversi format enkoding video, resolusi, lan protokol kanthi bebas kanggo nyuda panggunaan bandwidth.
  • Kontrol tingkat pigura sing tepat, ora ana kerugian pigura ing wektu nyata, latensi sithik.
  • Ndhukung ngowahi file video menyang HD utawa IP streaming output saka piranti panyimpenan USB.
  • Dukungan CBR/VBR kode stream kontrol.
  • Ndhukung paramèter setelan kaca web lan ndhukung sawetara alih basa.
  • Saben mesin ngliwati tes tuwa sing ketat sadurunge ninggalake pabrik, lan proses penuaan yaiku 72 jam beban lengkap sing terus-terusan.
  • Desain sumber daya kurang kanthi konsumsi daya kurang saka 6W; antarmuka Micro USB opsional / sumber daya DC 12V.
  • Ndadekke fungsi Recovery fault operasi, iku bakal kanthi otomatis miwiti maneh nalika ndeteksi sing operasi ora normal.
  • Ndhukung siji tombol kanggo mulihake setelan pabrik.
  • 1 * transkoder FBE300
  • 1 * Adaptor Daya
  • 1 * kabel HD
  • 1 * Audio Line

FBE300 IPTV Transcoder kanggo Live Streaming 

  1. Kepiye Gunakake Transkoder IPTV FBE300?
  2. Diagram Skema saka FBE300 IPTV Tanscoder
  3. Manajemen latar mburi FBE300 IPTV Transcoder
  4. Parameter Listrik saka FBE300 Video Transcoder
  5. FBE300 IPTV Transcoder is Everywhere

Kepiye Gunakake Transkoder IPTV FBE300?

  • Operator Telecom
  • Sistem Pemantauan
  • Rekaman Video
  • Iklan Tandha Digital
  • Transmisi program TV digital
  • Sistem Siaran TV Digital Set Top Box
  • Sistem Head End saka Jaringan Cabang TV Digital
  • Pinggiran Digital TV Backbone
  • Sistem TV Hotel
  • CATV Broadcasting System
  • Sistem Front-end IPTV lan OTT
  • Konferensi Video
  • Ganti kertu Capture Video HD
  • Siaran Langsung
  • Pengajaran/Penyiaran Kampus
  • Sistem Rekaman
  • NVR, Perekam Video Jaringan
  • DVD Player
  • Download Video Pribadi
  • Stasiun TV
  • Stasiun Radio FM

Diagram Skema saka FBE300 IPTV Tanscoder

Manajemen latar mburi FBE300 IPTV Transcoder

Parameter Listrik saka FBE300 Video Transcoder

Ora ana. item parameter
1 Protokol masukan  Dhukungan RTSP, RTP / UDP multicast, RTP / UDP unicast, HTTP, stream TS standar, stream tarik RTMP, HLS (m3u8) protokol, lsp.
2 Output protokol Dhukungan RTSP, RTP / UDP multicast, RTP / UDP unicast, HTTP, stream TS standar, stream push RTMP, stream tarik RTMP, HLS (m3u8) protokol, lsp.
3 Résolusi masukan Ndhukung input resolusi nganti 3840x2160 lan kompatibel karo kabeh input resolusi
4 Résolusi Output Ndhukung nganti output resolusi 1920x1080 lan ndhukung kabeh output resolusi standar mudhun
5 Pangolahan video Ndhukung H.265/H.264, MPEG-II, lan dekoding video mainstream liyane
6 Kodam video Ndhukung algoritma enkoding H.264, output stream dhukungan 50k bps menyang 12M bps luwes
7 Dekoding audio Ndhukung AAC-LC, AAC-HE, MP3, MP2, lan dekoding audio liyane
8 Tingkat sampel audio Dhukungan 44.1K Hz, 48K Hz, lan sumber adaptif liyane, ndhukung resampling
9  Coding audio Ndhukung AAC-LC, AAC-HE, MP3, MP2, lan sapiturute, tingkat kode 48k bps menyang 256k bps luwes
10 output HD Kompatibel karo antarmuka sinyal HD 1.4a HD, dhukungan kanggo output dekoding
11 Audio output  Antarmuka output audio 3.5mm, ndhukung output garis audio 3.5mm
12 Antarmuka Jaringan Antarmuka jaringan RJ45 100M Ndhukung input lan output stream video sing bebarengan
13 Antarmuka USB Antarmuka USB3.0, dhukungan kanggo USB flash drive external utawa hard drive mobile
14 Indikator LED Indikator listrik (abang) lan jaringan sambungan kabel cahya (ijo)
15 voltase input DC 12V
16 lingkungan apa Suhu kerja: 0-40 ° C Kelembapan operasi: kurang saka 95%

Sampeyan Uga Bisa Gunakake FBE300 IPTV Transcoder ing:

  • Konversi Resolusi

Kanthi nyuda resolusi video, solusi iki bisa nyedhiyakake video resolusi rendah kanggo pangguna Internet sing alon. Contone, transkoder FBE300 bisa ngowahi video 1080i@50fps dadi 1080p@30fps, 720p@25fps, utawa 480p@25fps, lan push menyang platform langsung utawa server streaming, supaya bisa nyuda panggunaan bandwidth.

  • Konversi Format Konversi

Solusi iki bisa nambah panggunaan broadband lan nambah kompatibilitas piranti kanthi ngowahi format enkoding menyang format sing paling populer kaya MPEG-4, H.264, H.265. Contone, FBE300 ngowahi format MPEG2 sing umume digunakake ing kothak set-top televisi siaran menyang video H.265 lan audio AAC (kode sing paling populer) lan stream menyang platform live kanggo server streaming.

Ing tingkat kajelasan sing padha, MPEG-4, H.264, lan H.265 nggunakake bandwidth sing luwih murah tinimbang MPEG-2, lan kompatibilitas luwih dhuwur tinimbang MPEG-2.

  • Kompresi CodeStream

Kanthi nyuda aliran video, solusi iki bisa nyedhiyakake video aliran rendah kanggo pangguna Internet sing alon. Contone, transkoder FBE300 bisa ngowahi video 8Mbps dadi 2Mbps lan stream menyang platform langsung utawa server streaming kanggo nyuda panggunaan bandwidth.

  • Protokol Multi-layar

Solusi iki bisa ditrapake kanggo macem-macem skenario. Transkoder FBE300 ndhukung output simultan saka aliran RTMP, RTSP, HTTP-TS, lan M3U8. Bisa adaptasi karo mode streaming sing beda-beda, kayata siaran langsung, on-demand, lan siaran, lsp.

  • Resolusi Multi-layar

Solusi iki biasane digunakake kanggo nyukupi syarat resolusi layar sing beda-beda kaya TV, notebook, lan telpon seluler. Transkoder FBE300 bisa ngasilake HD, aliran jaringan, lan loro aliran iki ndhukung resolusi sing beda kanggo output. Iki bisa dideleng ing layar ukuran sing beda-beda kanggo nyuda panggunaan bandwidth lan nyuda buffering supaya bisa nambah kacepetan ndeleng video.

  • USB menyang Network Stream

Solusi iki digunakake kanggo push file video menyang platform web. Transkoder FBE300 ngowahi file video saka USB flash drive menyang stream video IP, banjur ngirim menyang lokasi beda liwat protokol beda.

  • Jaringan Network menyang File USB

Solusi iki bisa digunakake kanggo download video jaringan pribadi, ngrekam program, puter maneh monitor, lan sapiturute Video stream jaringan bisa diowahi dadi file video lan disimpen ing USB flash drive kanggo muter maneh video program mengko utawa rebroadcast.

  • Transmisi Audio Internet

Solusi iki mbisakake transmisi jaringan audio jarak adoh kanthi nggunakake encoder FBE200 lan transkoder FBE300, sing umum digunakake kanggo transmisi audio antarane ruangan studio lan menara pemancar. Sumber program audio dialirake menyang layanan audio liwat encoder FBE200 lan didekode dening FBE300 dadi output audio lossless menyang pemancar.

  • Layar ing layar

Skema iki digunakake kanggo nggabungake rong video stream IP dadi siji video. FBE300 bisa nggabungake rong video streaming IP dadi siji video miturut cara compositing lan ukuran layar sing dikarepake, lan output liwat IP lan HD.

  • Loro Loro metu

Skema iki digunakake kanggo bebarengan transcode loro video streaming IP. FBE300 bisa ngonversi video stream loro IP dadi resolusi, format enkod, lan protokol transfer ukuran sing pengin.

  • Aplikasi layar Outdoor Advertising

Solusi iki mbisakake transmisi nirkabel jarak adoh kanthi nggunakake encoder FBE200 lan dekoder FBE300. Komersial ngiklanake sumber program kasebut dialirake menyang jaringan dening encoder FBE200 lan didekode dening FBE300 dadi output video definisi dhuwur menyang layar iklan ruangan.

  • iOS khusus Protocol Video HLS

Solusi iki digunakake kanggo ngatasi masalah kompatibilitas protokol sing beda ing piranti sing beda. FBE300 bisa ngowahi MPEG-2, MPEG-4, H.264, H.265 protokol video stream menyang iOSsystem protokol HLS tartamtu kanggo nyukupi kabutuhan pangguna beda.

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak