FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-8 HDMI Wireless IP Point to Point Link

Fitur

  • Rega (USD): 7900
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 7900
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih HDMI DSTL-10-8 kanggo Stasiun Radio Sampeyan?

Seri link FMUSER 5.8GHz minangka sistem STL digital lengkap (Studio to Transmitter Link) kanggo wong-wong sing kudu ngirim video lan audio saka studio menyang pemancar sing adoh (biasane ing ndhuwur gunung). Link kasebut njamin kualitas audio lan video sing luar biasa - pukulan lan kajelasan. Sistem kasebut bisa disambungake menyang saluran AC 110/220V. Enkoder dilengkapi nganti 8 input video HDMI kanthi 1080i/p 720p. STL nawakake nganti 10km gumantung lokasi (egaltitude) lan visibilitas optik.

Tes Link Transmitter Digital Studio Outdoor

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • Bebas lisensi (ing meh kabeh negara)
  • Swara digital kualitas dhuwur
  • Gampang kanggo nginstal (Panganggo mung kudu nyambungake kabel, kabeh persiyapan wis rampung ing pabrik)
  • Paket kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo instalasi
  • Makaryakke ing 110-120V, 220-240V AC 50/60Hz.
  • Kurang gangguan ing frekuensi 5.8Ghz
  • Gampang kanggo nganyarke menyang saluran liyane
  • Ndhukung 1080i/p, 720p lan HDCP
  • 1 pcs FC2915 8 in 1 HD Video Encoder 8xHDMI in
  • 1 pcs FC6401 HD SD Video Audio decoder AV+HDMI+SDI+YPbPr+ASI out
  • 2 pcs FC6403 4in1 HD Splitter (ASI in,4*AV+4*HDMI out)
  • 2 pcs DSTL-10 40CM 10KM STL Link
  • 2 pcs 30 Meter Gigabit Kabel Ethernet
  • 5 pcs 3 Meter Gigabit Kabel Ethernet
  • 1 pcs Gigabit Ethernet Ngalih
  • 2 pcs kabel BNC
  • 3 pcs Kabel Power Kab

Apa Sampeyan Perlu Ngerti 

  1. Tambah 365USD kanggo nganyarke saka DSTL-10 menyang DSTL-30 kanthi antena 620mm 29dbi bakal luwih saka 30km, yen sampeyan pengin luwih akeh, hubungi kita.
  2. Sadurunge sampeyan tuku sistem DSTL, hubungi sales kita lan ngirim informasi kanggo wong-wong mau, padha bakal kurban solusi profesional kanggo sampeyan.
  3. Sampeyan mung kudu menehi informasi ing ngisor iki:
      Lokasi A bujur: Lokasi B bujur:
      Lokasi A lintang: Lokasi B lintang:
      Dhuwur antena saka Lokasi A (meter): Dhuwur antena saka Lokasi B (meter):

      Keterangan Technical

        input

        8 * antarmuka HDMI, ndhukung HDCP

        output

        ASI

        Standar DVB, 2 * antarmuka BNC

        IP

        IP/UDP (TS liwat UDP), 1*MPTS/8*SPTS, Unicast/Multicast

        Video

        4:2:0 encoding H.264 HP@L4 MP@L3

        H.264 Frame kothak adaptasi (AFF)

        H.264 Berbasis Lapangan (FB)

        HD: 1920×1080×60/50i/p, 1280×720×60p/50p;

        SD: PAL (720 * 576i), NTSC (720 * 480i);

        Tingkat bit: 1 nganti 20Mbps (4: 2: 0) saben saluran

        CBR / VBR

        ISO / IEC14496-10 (H.264 / MPEG-4 AVC)

        Audio

        Bitrate

        128, 160, 192, 224, 256, 320, 384Kbps

        volume

        Julat volume 0 ~ 31

        Property

        MPEG-1 Lapisan 2

        Sampling

        32khz, 44.1khz, 48khz, lsp.

        Control

        NMS (EthernetPort), Keyboard + LCD

        Fitur umum

        Size

        482mm × 410mm × 44mm

        Suhu

        0 ~ 45 ° C (Operasi); -20 ~ 80 ° C (Panyimpen)

        Power

        100-240VAC (± 10%), 50Hz, 25W

        Part Decoder: FC6401 HD SD Video Audio dekoder AV + HDMI + SDI + YPbPr + ASI metu

        input

        Model 6401

        RF, F-head 75Ω; DVB-S / S2: 950-2150MHz;

        ASI

        Standar DVB, antarmuka BNC

        IP

        100mbps RJ45 port, TS liwat UDP, Multicast / Unicast

        CI

        2 * slot CI (ora ndhukung BISS-1, BISS-E)

        search

        Telusuran manual adhedhasar frekuensi

        output

        ASI

        2 × ASI (1 minangka pangilon), standar DVB, antarmuka BNC

        SDI

        Standar DVB, antarmuka BNC, mung ndhukung 1920 * 1080 * 50i, 1280 * 720 * 50p lan 720 * 576i

        HDMI

        1 × HDMI 1.3

        IP

        100mbps RJ45, TS liwat IP / UDP

        AV

        Antarmuka CVBS / Audio, RCA;

        YPbPr

        antarmuka BNC

        Video

        Pangolahan

        Decode

        SD: MPEG-2 SD 4: 2: 0 MP ing ML

        SD: MPEG-4 AVC SD MP ing L4

        HD: MPEG-4 AVC HD MP ing L5.0 / HP jam 5.0

        format

        PAL (720 * 576) / NTSC (720 * 480)

        Audio

        Pangolahan

        Decode

        Lapisan MPEG-12 / MP3

        Dolby Digital (AC-3); Dolby Digital Plus (E-AC-3)

        MPEG-4 AAC / AAC Plus (HE-AAC v1 / 2)

        mode

        Saluran Mono, Dual, Stereo

        Control

        1> panel ngarep; 2> NMS dening IP; 3> nganyari IP;

        Umum

        fitur

        Size

        482mm × 240mm × 44mm

        Suhu

        0 ~ 45 ° C (Operasi); -20 ~ 80 ° C (Panyimpen)

        Power

        100-240VAC, 50Hz, 25W

        Aja ndhukung 4: 2: 2; biss; FEC; AES / EBU;

        Bagian Pemisah: 2 X FC6403 4in1 HD Pemisah (ASI in,4*AV+4*HDMI metu)

        input

        ASI

        Standar DVB, antarmuka BNC

        output

        HDMI

        4 × HDMI 1.3

        CVBS

        4 × antarmuka BNC

        Audio

        4 pasang audio sing ora seimbang, antarmuka BNC

        Decoding Video

        Mode Decode

        SD: MPEG-2 SD 4: 2: 0 MP ing ML

        SD: MPEG-4 AVC SD MP ing L4

        HD: MPEG-4 AVC HD MP ing L5.0 / HP jam 5.0

        Format Video

        PAL / NTSC

        resolusi

        1080×50/60p/I; 720×576; 720×480

        Decoding Audio

        Mode Decode

        Lapisan MPEG-12 / MP3

        Dolby Digital (AC-3); Dolby Digital Plus (E-AC-3)

        MPEG-4 AAC / AAC Plus (HE-AAC v1 / 2)

        Control

        IP remot

        NMS (Port Ethernet, RJ-45), 10/100mbase-TX,

        Panel ngarep

        Keyboard + LCD

        Fitur umum

        Size

        482mm × 280mm × 44mm

        Suhu

        0 ~ 45 ° C (Operasi); -20 ~ 80 ° C (Panyimpen)

        Power

        100-240VAC, 50Hz, 25W

        PANALITEN

        KONTAK US

        contact-email
        logo kontak

        FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

        Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

        Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

        • Home

          Home

        • Tel

          Tel

        • Email

          email

        • Contact

          kontak