Antena FM Polarisasi FMUSER CP100

Fitur

  • Rega (USD): 150
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 30
  • Total (USD): 180
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Antena FM polarisasi bunder FMUSER CP100 minangka antena anyar sing dirancang kanggo stasiun radio FM, nggunakake pemancar FM nganti 300 ~ 500watt. Jangkauan frekuensi bisa diatur kanthi skala saka 88 ~ 108 MHz Antena dipole dobel kanthi radiasi bunder nawakake kemungkinan nggunakake polarisasi vertikal lan horisontal kanthi bebarengan kanggo jangkoan sing luwih apik utamane ing wilayah kutha.

Kaluwihan

Polarisasi dipole elips bunder salib ganda, kemampuan transmisi sinyal RF difraksi super kuat.

300-500W pemancar FM daya dhuwur ditrapake.

Pita frekuensi FM paling apik 88-108MHz daya sing bisa diatur.

Mode polarisasi vertikal lan horisontal antena bisa nggayuh jangkoan sing luwih apik utamane ing wilayah kutha.

1 * CP100 antena polarisasi Bunder (ora kabel)

Spesifikasi Teknis

Range Frekuensi: 88 ~ 108 MHz (Adjustable ing antena)

Impedansi: 50 ohm

VSWR: <1.5

Gain: Single Bay -3dBd (Nalika dipasang ing formasi susunan tumpukan: 2 Bay = 0 dBd, 3 Bay = 1.4 dBd, 4 Bay = 3 dBd, 6 Bay = 4.5 dBd)

Polarisasi: Polarisasi Circular

Proteksi Kilat: Lemah Langsung

Daya tahan: 300W (Max 500W)

Kabel: SYV-50-7

Dawane: 950 mm

Konektor: SL16-K

Bobot: 1.15KG (tanpa kabel)

waé

Pasang antena CP100 paling sethithik rong meter ing ndhuwur lemah.

Mangga ndandani antena ing mast utawa menara paling dhuwur.

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak