FMUSER FM-DV1 Six Bay FM Transmitter Antena 6 Bay FM Dipole Antena for Sale

Fitur

  • Rega (USD): 3765
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pengiriman (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Total (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer
  • More: Saliyane ing 6 bay FM antena dipole, 2 bays, 4 bays, lan 8 bays versi kasedhiya, hubungi kita kanggo liyane!

Tuku Link kanggo Multi-bay Dipole FM Antena:

 

Catetan: Rega ing kaca ora kalebu pengiriman; mangga takon babagan biaya pengiriman sing nyata sadurunge nggawe pesenan. 

Teluk (s)

Paling apik

Harga tanpa ongkos kirim(USD)

Cara Pengiriman

Pembayaran

Info liyane

1

50W lan 1KW FM TX

350

DHL

PayPal

Dolan maring

2

1KW, 2KW FM TX

1180

DHL

PayPal

Dolan maring

4

1KW, 2KW, lan 3KW FM TX

2470

DHL

PayPal

Dolan maring

8

3KW, 5KW, lan 10KW FM TX

5000

DHL

PayPal

Dolan maring

 

Tautan Tuku Tambahan kanggo Pemisah Daya Antena:

 

Brand Names Range frekuensi fungsi More
FMUSER FU-P2 87-108Mhz Antena Power Spltter Dolan maring
FMUSER FU-P4 87-108Mhz Antena Power Spltter Dolan maring

Jinis Antena

Kothak Packing

packing

1 Antena Bay FM

1

151cm * 123cm * 14cm 18KG, pangiriman udhara kanthi bobot 52kg

2 Antena Bay FM

1

151cm * 123cm * 23cm 38KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

4 Antena Bay FM

2

151cm * 123cm * 23cm 38KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

151cm * 123cm * 23cm 30KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

6 Antena Bay FM

4

151cm * 123cm * 23cm 38KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

151cm * 123cm * 23cm 30KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

151cm * 123cm * 23cm 30KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

151cm * 123cm * 23cm 30KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

8 Antena Bay FM

5

151cm * 123cm * 23cm 30KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

151cm * 123cm * 23cm 30KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

151cm * 123cm * 23cm 30KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

151cm * 123cm * 23cm 30KG, pangiriman udhara kanthi bobot 85kg

170cm * 17cm * 16cm, 30KG, bobot tagihan pengiriman udara 30kgs

Indeks Listrik Antena Dipole FM-DV1 6-Bay FM:

 

Impedance 50Ω
Frekuensi jangkoan 87 - 108 MHz
Enten Gain 9.3dB
Polarisasi Polarisasi Dpi
VSWR <1.10 (nemtokake frekuensi), "1.30 (bandwidth lengkap)
daya dirating 1KW / 3KW / 5KW / 10KW
Antarmuka Input L29K
CATETAN: Kombinasi matriks grup saka unit susunan antena utamané cocok kanggo tatanan saka macem-macem pola radiation

 

Bay Face gain bobot Dhuwur Beban Angin (v=160km/jam) Array Linear
dB kaping kg m kg 1kW 3kW 5kW
1 1 1.5 1.4 9 1.4 10.1 FM-DV1x11
2 1 4.5 2.8 18 3.7 20.2 FM-DV1x21 FM-DV1x23
4 1 7.5 5.6 36 8.3 40.4 FM-DV1x41 FM-DV1x43 FM-DV1x45
6 1 9.3 8.4 54 12.9 60.6 FM-DV1x61 FM-DV1x63 FM-DV1x65
8 1 10.5 11.3 72 17.5 80.8 FM-DV1x81 FM-DV1x83 FM-DV1x85

 

Indeks Mekanik Antena FM-DV1 6 Bay FM:

 

Angin Tahan 32 kg
Kecepatan maksimal 160km / h
Bobot Antena 11kg
Diameter Mast φ50-100 mm
dimensi 1360x1060x60 mm
Radiator 304
Konduktor Batin Tembaga berlapis perak
Dhukungan insulasi
PTFE
Kawat
Baja galvanis sing dicelupake kanthi panas

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak