FMUSER FU-30/50B 50W Pemancar Siaran Radio FM

Fitur

  • Rega (USD): 609
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 609
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih FU-30B kanggo Stasiun Radio Sampeyan?

FMUSER FU-30B/FU-50B (uga dikenal minangka CZE-T501, CZH-T501) minangka pemancar siaran FM lan exciter FM kanggo stasiun radio FM Cilik. Pemancar FU-30B / FU-50B FM nduweni karakteristik jangkauan transmisi sinyal RF sing amba, kasetyan dhuwur, kualitas swara output dhuwur, anti-gangguan, lan operasi sing gampang. FU-30B/FU-50B minangka salah sawijining pemancar radio FM-daya 0-50W sing paling apik. Pemancar radio FM FU-30B / FU-50B digunakake akeh ing macem-macem stasiun radio cilik, kayata siaran teater drive-in, siaran gereja drive-in, siaran tes drive-through, siaran kampus, siaran komunitas, industri. lan penyiaran pertambangan, penyiaran wisata, FU-05B uga minangka salah sawijining pemancar FM-daya rendah sing disenengi para penggemar peralatan radio FM profesional / amatir.

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • 1-Unit sasis standar, ukuran cilik
  • Daya tuning bisa disetel nganti 50 W
  • Nggunakake teknologi digital phase-locked loop frequency synthesizer (PLL), stabilitas frekuensi ultra-dhuwur.
  • Nduwe proteksi gelombang ngadeg lan proteksi overtemperature.
  • Daya output bisa disetel saka 0.5W ~ 50W
  • Kunci daya njamin safety mesin
  • Layar HD nuduhake daya output pas wektune lan macem-macem status apa.

Pilihan Anggaran kanggo Stasiun Radio FM

1 * FU-30B/50B 50W FM pemancar siaran

Apa Sampeyan Perlu Ngerti 

  1. Priksa manawa antena utawa Load bisa lemah disambungake menyang pemancar
  2. Tegangan listrik kudu ana ing kisaran sing diidini.
  3. Priksa manawa ventilasi kipas wis apik.

Keterangan Technical

Part RF:

  • Frekuensi operasi: 87 ~ 108MHz
  • Daya output: 50W MAX terus-terusan luwes
  • Impedansi Output: 50 ohm
  • Radiasi mewah lan harmonik: -60db
  • Penyambung Output RF: N Wadon (L16)

Part Audio

  • Tanggapan frekuensi: 50 ~ 15KHz (3db)
  • Distorsi: 0.2%
  • Pemisahan saluran kiwa lan tengen: 45db
  • Konektor Line IN ING: RCA loro saluran
  • Antarmuka mikropon: 6.5mm
  • Tipe mikropon: mikropon dinamis (mikropon elektron ora cocog)
  • Konektor Input Audio: RCA Female
  • Konektor Input AUX: wanita BNC

Power Supply Part

  • Voltase kerja sing diukur: 200 ~ 240V AC / 50 / 60Hz (sampeyan bisa ngalih menyang 100 ~ 120V AC ing sasis)
  • Konsumsi daya maksimal: 100W
  • Tegangan internal internal: DC28V, DC12V, DC5V

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak