FMUSER FU-15A 15W Pemancar Siaran Radio FM

Fitur

  • Rega (USD): 168
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 168
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih FU-15A kanggo Stasiun Radio Sampeyan?

FMUSER FU-15A (uga dikenal minangka CZH-15A CZE-15A) minangka pemancar siaran FM lan exciter FM kanggo stasiun radio FM Cilik. Pemancar FU-15A 15W FM nduweni karakteristik jangkauan transmisi sinyal RF sing amba, kasetyan dhuwur, kualitas swara output dhuwur, anti-gangguan, lan operasi sing gampang. FU-15A minangka salah sawijining pemancar radio FM daya rendah 0-50W sing paling apik. Fungsi daya sing bisa dikontrol 1.5-15W mbisakake pemancar radio FM-daya rendah FU-15A digunakake ing macem-macem stasiun radio cilik, kayata siaran teater drive-in, siaran gereja drive-in, siaran tes drive-through, siaran kampus. , penyiaran komunitas, penyiaran industri lan pertambangan, penyiaran wisata, FU-15A uga minangka salah sawijining pemancar FM-daya rendah sing disenengi para penggemar peralatan radio FM profesional / amatir.

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • Kualitas audio sing apik banget lan transmisi sinyal audio sing stabil (BH1415 Built-in PLL).
  • Papan kontrol dumadi saka STC12C2052 kanthi amplifikasi daya 5-tataran kanggo njamin efek output kualitas swara stereo.
  • Desain struktur kompak kanthi drift frekuensi 0.
  • Cangkang bahan paduan aluminium berkualitas tinggi kanthi kipas pendingin sing dibangun, sing njamin stabilitas operasi peralatan sing terus-terusan.
  • Tampilan frekuensi kerja panel LCD intuisi kanthi pangaturan identifikasi hardware sing trep.

Pilihan Anggaran Kanggo Stasiun Radio

1 * FU-15A 15W pemancar siaran FM

Apa Sampeyan Perlu Ngerti 

  • Tansah elinga nyambungake antena dhisik sadurunge nyambungake pemancar menyang sumber DC, yen ora, pemancar bakal diobong.

Keterangan Technical

  • Sistem Loop Lock Loop (PLL)
  • Pilih gampang LCD lan tombol frekuensi sampeyan
  • Rentang frekuensi: 88 MHz ~ 108 MHz
  • Daya: 15 W
  • Ripple utawa gelombang harmonik = -60 dB
  • Langkah Tuning: 100 kHz
  • Stabilitas Frekuensi ±5 ppm Kurang saka 10 ppm (sistem sing luwih apik)
  • Frek. Tanggapan-55 dB (100~5000 Hz); -45 dB (5000 ~ 15000 Hz)
  • Konektor Input Audio: konektor headphone 3.5 mm
  • Jack mikropon; bisa disambungake karo mikropon
  • Konektor output RF: Wanita BNC
  • Output antena BNC Tipe
  • Suda harmonik (sinyal resik)

    PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak