Antena FM Kab

Seri antena FM FMUSER kalebu puluhan antena FM polarisasi elips bunder sing paling laris lan antena FM dipole lan kombinasi produk antena FM, sing minangka salah sawijining produk inti saka solusi siaran FM FMUSER. Antena dipole yaiku antena radio sing digawe saka tabung aluminium, tembaga, lan perunggu, lan pusate dilengkapi unsur penggerak. Iku kasusun saka rong konduktor logam saka rod, podo karo lan collinear (ing baris karo saben liyane), karo kadohan cilik antarane wong-wong mau. Antena dipole minangka wangun antena radiofrekuensi sing penting banget lan wis akeh digunakake ing aplikasi transmisi lan resepsi radio. Antena polarisasi bunder nduweni ciri-ciri njaga wujud, entheng, ukuran cilik lan murah, saengga nduweni posisi sing penting banget ing bidang komunikasi nirkabel. Seri antena RF FM nduweni kemampuan transmisi sinyal audio sing stabil, lan macem-macem frekuensi bisa diatur lan dipilih. Instalasi lan operasi banget prasaja. Amarga mode polarisasi sing beda, seri antena FM kita duwe kemampuan produk sing beda. Jumlah lapisan antena FM antara 1 nganti 8. Macem-macem jinis antena FM bisa dienggo bareng karo pemancar FM kanthi tingkat daya saka 0.1W nganti 10kW. Amarga kinerja lan kinerja biaya sing apik, seri antena FM iki disenengi para penggemar radio FM, insinyur radio FM, lan grup amatir utawa profesional liyane. Ing wektu sing padha, uga akeh digunakake ing macem-macem skala adegan siaran FM umum utawa adegan siaran FM pribadi, kayata bioskop drive-in, layanan gereja drive-in, tes deteksi asam nukleat drive-in, kegiatan urip gedhe lan cilik. utawa macem-macem olahraga komentar urip, etc.

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak