STL Link Transmitters lan Receiver

  • FMUSER STL10 Studio Transmitter Link Equipment Kit with Yagi Antenna

    FMUSER STL10 Studio Transmitter Link Equipment Kit karo Antena Yagi

    Rega(USD):3665

    Didol: 15

    STL10 Studio to Transmitter Link / Inter-city Relay minangka sistem komunikasi VHF / UHF FM sing nyedhiyakake saluran audio siaran berkualitas tinggi kanthi macem-macem band opsional. Sistem kasebut menehi penolakan gangguan sing luwih gedhe, kinerja swara sing unggul, obrolan silang saluran sing luwih murah, lan redundansi luwih gedhe tinimbang sistem STL komposit sing saiki kasedhiya.

  • FMUSER STL10 STL Transmitter STL Receiver Studio Transmitter Link Equipment

    FMUSER STL10 STL Transmitter STL Receiver Studio Transmitter Link Equipment

    Rega(USD):3310

    Didol: 8

    STL10 Studio to Transmitter Link / Inter-city Relay minangka sistem komunikasi VHF / UHF FM sing nyedhiyakake saluran audio siaran berkualitas tinggi kanthi macem-macem band opsional. Sistem kasebut menehi penolakan gangguan sing luwih gedhe, kinerja swara sing unggul, obrolan silang saluran sing luwih murah, lan redundansi luwih gedhe tinimbang sistem STL komposit sing saiki kasedhiya.

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak