Antena TV

Kategori iki kalebu 2 seri FTA antena TV profesional sing paling laris lan Antena Yagi 14dBi, sing minangka salah sawijining produk inti saka solusi siaran TV FMUSER. Seri FTA kalebu 4 slot / 8 slot antena TV kanggo pemancar TV 2KW / 10KW; nalika 4 sisi / 2 sisi kanggo pemancar TV 1KW / 0.5KW; 2 lapisan & 4sisi antena dasar UHF; 12 unit antena Yagi kanggo antena HAM / Walkie Talkie.  

Seri antena TV RF nduweni kemampuan transmisi sinyal audio sing stabil, lan macem-macem frekuensi bisa diatur lan dipilih. Instalasi lan operasi banget prasaja. Amarga kinerja sing apik lan kinerja biaya, seri antena TV iki disenengi dening para penggemar TV, insinyur siaran TV, lan grup amatir utawa profesional liyane. Ing wektu sing padha, uga akeh digunakake ing macem-macem skala adegan siaran TV umum utawa adegan siaran TV pribadi, kayata siaran TV nasional lan panggunaan omah.

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak