• Priksa lan Priksa Produk

    We masang wigati kanggo pesenan Grosir. Sawise pesenan teka, komponen bakal dirakit kanthi otomatis, lan supaya ora ana kesalahan nalika manufaktur, kita bakal takon pabrik kanggo mriksa perakitan kasebut, tegese papan utama, kasus, panel, lan warna, lsp. . 

  • Tes wiwitan Produk

    Sawise bola-bali mriksa lan ngonfirmasi manawa ora ana kekurangan lan kesalahan ing komponen inti produk, teknisi RF bakal nguwasani produk kasebut kanggo ndeleng manawa bisa digunakake. Kalebu apa bisa diuripake kanthi normal? Apa ana swara nalika mesin diwiwiti? Apa kipas pendingin mesin bisa digunakake kanthi bener? Apa tombol audio frekuensi bisa digunakake utawa ora, lan data rekaman wektu nyata kanggo njamin kualitas produk. Tes tuwa ex-pabrik 72 jam kanggo produk sing dipasang uga bakal diwiwiti kanggo mriksa manawa ana masalah tuwa sing kedadeyan ing produk pungkasan ing kahanan lingkungan normal.

  • Peralatan tliti dhuwur

    Instrumen tes sing digunakake yaiku kabeh peralatan presisi dhuwur, sing fungsine kalebu Tes VSWR, tes voltase, tes daya output, tes mode kerja, tes bobot, lsp.

  • Paket Barang

    Sawise test sampling, pabrik kita bakal Pack barang kasebut kanthi teliti, karo katun mutiara, kothak corrugated, lan sabuk sealing kanggo mesthekake yen barang ora bakal kena pengaruh impact, Kelembapan, lan suhu dhuwur sak transportasi.

  • Nggawe Janjian kanggo Pick-up Logistik Paling Cepet

    Sawise mriksa jumlah produk lan alamat panuku, kita bakal nggawe janjian kanggo njupuk logistik paling cepet.

  • Best Quality

    Ing babagan kualitas produk, kita njamin kualitas peralatan siaran sing paling apik. Sadurunge kemasan produk, biasane ana telung langkah utama kanggo ngasilake produk, yaiku komponen welding. Iki minangka salah sawijining langkah sing paling penting ing proses kasebut, mula kita bakal ngetrapake pentinge saben langkah cilik kasebut. Langkah sabanjure sawise komponen welding kanggo ngumpulake Papan rampung karo sasis lan ngenteni kanggo dites kanggo ndeleng yen audio wis Performing gedhe. Langkah pungkasan yaiku nindakake tes tuwa ex-pabrik saka produk sing dipasang kanggo mriksa manawa ana masalah tuwa ing produk pungkasan kanthi kahanan lingkungan normal.

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak