MULUT POLIKI

Kebijakan bali

Kita ngarahake nawakake layanan sing bakal entuk manfaat kanggo kabeh pelanggan. Muga-muga sampeyan seneng karo saben tuku sing sampeyan lakoni. Ing kahanan tartamtu, sampeyan bisa uga pengin mbalekake sawetara item. Mangga waca kabijakan bali ing ngisor iki, kita bakal ngupayakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

Item sing bisa bali

Item sing bisa dibalekake / dibalekake utawa diijolake sajrone garansi * tindakake kritéria kaya ing ngisor iki:
1. Barang sing rusak rusak / rusak, utawa reged nalika rawuh.
2. Item ditampa ing ukuran salah / werna.

Item sing bisa bali / mbalekaken utawa diijolke ing dina 7 nampa kudu netepi kritéria kaya ing ngisor iki:
1. Item durung ketemu dikarepake.
2. Item ora digunakake, karo tag lan ora diganti.
Cathetan: ing kahanan iki, kita ora bakal tanggung jawab kanggo biaya pengiriman bali.

Syarat retur:

Kanggo barang sing ora ana masalah kualitas, priksa manawa barang sing bali ora digunakake lan ing kemasan asli. Kabeh panjalukan bali kudu diwenehi wewenang dening tim layanan pelanggan sadurunge dikirim menyang alamat bali. Tim kita ora bakal bisa ngolah barang sing bali tanpa formulir bali produk.

Item Non-Bali

Kita ora bisa nampa bali ing kahanan ing ngisor iki:
1. Item njaba 30 dina babar pisan wektu-pigura.
2. Digunakake, tag-dibusak utawa misused item.
3. Item ing kategori ing ngisor iki:

* Item sing digawe-kanggo-pesen, Item sing digawe-kanggo-ukuran, Item sing disesuaikan.  

Sadurunge Nggawe Panjaluk Bali

Kanggo alesan apa wae yen sampeyan pengin mbatalake pesenan nalika pesenan lagi proses pengiriman, sampeyan kudu ngenteni nganti sampeyan nampa paket ing tangan sadurunge nggawe panjaluk bali. Amarga Pangiriman Lintas Wates kalebu prosedur sing rumit, reresik khusus domestik lan internasional, lan operator lan agensi pengiriman lokal lan internasional.

Yen sampeyan ora gelem njupuk paket kiriman saka tukang pos utawa ora njupuk paket kiriman saka toko pick-up lokal, Layanan Pelanggan ora bakal bisa ngadili kahanan paket kasebut lan mulane ora bisa nangani panjaluk bali.

Yen paket bali menyang gudang amarga saka alesan pribadi pelanggan (Priksa rincian ing ngisor iki), kita bakal ngubungi sampeyan babagan mbayar maneh kiriman kiriman maneh (dening PayPal) lan ngatur kiriman maneh. Nanging, please ngerti sing ora mbalekaken bakal ditanggepi ing kahanan iki. Rincian kanggo alasan pribadi pelanggan:

* Alamat salah / ora ana consignee

* Informasi kontak sing ora bener / ora ana jawaban kanggo telpon & email pangiriman

* Pelanggan ora gelem nampa paket / mbayar ragad pajak / reresik pabean lengkap

* Ora ngumpulake paket kanthi tenggat wektu

 

Alamat bali & mbalekaken

Alamat bali: Sampeyan kudu ngirim produk bali menyang gudang ing China. Mangga tansah ngirim"Bali utawa Exchange" Email menyang layanan pelanggan dhisik kanggo entuk alamat bali. Mangga AJA bali paket menyang alamat sing dituduhake ing label pengiriman paket sing ditampa, kita ora bisa tanggung jawab yen paket bali menyang alamat sing salah.

Mbalekaken: Mbalekaken bakal ditanggepi menyang akun bank. Ragad pengiriman asli lan asuransi ora bisa dibalekake. 

Catetan:

Sawise nampa panjaluk bali utawa ijol-ijolan, Layanan Pelanggan bakal nyetujoni panjaluk bali miturut kabijakan, garansi, status produk lan bukti sing diwenehake.

 

Periode Pitakonan Paket sing Bisa Dilacak

Wigati dimangerteni manawa kabeh perusahaan pengiriman mung nampa pitakon sing dikirim sajrone Periode Inquiry. Yen sampeyan pengin mriksa paket sing ora ditampa, hubungi layanan pelanggan ing wektu sing dibutuhake. Matur nuwun kanggo kerjasama:

* Ekspres Cepet: 30 dina saka dina dikirim

* Dicepetake Pos / Jalur Prioriy / Udara Ekonomi: 60 dina saka dina dikirim

* Layanan pos - nelusuri: 90 dina saka dina dikirim

Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi kita.

 

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak