Radio Turnkey Studios

Radio Turnkey Studios

Radio Turnkey Studios - Stasiun Radio FM Lengkap - Solusi Radio

Paket Radio FM Lengkap

Waca liyane
TV Turnkey Solution

Solusi Turnkey TV

Stasiun TV HD Lengkap FMUSER

Solusi studio TV lan HD sing lengkap.

Waca liyane
The Complete Radio Studio

Studio Radio Lengkap

Turnkey Radio Studio minangka desain persiyapan studio digital lengkap dening FMUSER sing nggabungake kabeh peralatan penting kanggo Stasiun Radio, nawakake kualitas siaran, teknologi digital paling anyar, lan fungsionalitas lengkap.

Waca liyane
IP Audio and Video Broadcasting Transmission

Transmisi Panyiaran Audio lan Video IP

Aplikasi Video-Distribusi-liwat-IP

Distribusi video liwat IP bisa digunakake ing sawetara setelan kalebu:

* Studio siaran

* Multimedia lan grafis pasca produksi

* Pencitraan medis

* Ruang kelas

* Penyebaran tandha digital eceran ing toko lan mall

* Kamar kontrol lan pusat komando

* Enggo bareng video lan latihan perusahaan

Waca liyane
Religious Broadcast Solutions

Solusi Siaran Agama

Kapercayan sing antusias. Iki minangka pondasi bangunan jemaah - mindhah para jemaah liwat rapat-rapat ibadah sing surem menyang sesi rejuvenasi spiritual.

Waca liyane

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak