Transmisi Panyiaran Audio lan Video IP

Distribusi Video liwat Ip Bisa Digunakake ing Sawetara Setelan Kalebu

* Studio siaran

* Multimedia lan grafis pasca produksi

* Pencitraan medis

* Ruang kelas

* Penyebaran tandha digital eceran ing toko lan mall

* Kamar kontrol lan pusat komando

* Enggo bareng video lan latihan perusahaan

1. Video-liwat-IP Server

Server video jaringan, uga dikenal minangka server video IP, mbisakake transfer feed video menyang server / PC video liyane utawa ngirim stream kanggo playout langsung (liwat antarmuka IP utawa SDI). Contone, ing pengawasan, server video IP bisa digunakake kanggo ngowahi kamera CCTV dadi kamera keamanan jaringan kanthi stream video berbasis IP sing bisa disiarkan liwat jaringan IP.

Sistem matriks video IP ngidini video disebarake, ditambahi, lan diformat liwat jaringan IP, unicasting utawa multicasting sinyal video individu menyang matriks layar lan nampilake konten video ing pirang-pirang layar video. Iki menehi pangguna konfigurasi distribusi video individu tanpa wates. Biasane digunakake ing aplikasi kayata siaran, kamar kontrol, ruang konferensi, kesehatan, manufaktur industri, pendidikan, lan liya-liyane.

Piranti Solusi Video-over-IP

1. Video-over-IP Encoders

Encoders video-over-IP ngowahi sinyal antarmuka video kayata HDMI lan sinyal audio analog utawa sing dipasang menyang stream IP nggunakake metode kompresi standar kayata H.264. FMUSER nyedhiyakake solusi sing ngidini sampeyan ngirim video kanthi kualitas dhuwur liwat jaringan IP standar kanggo nampilake konten HD ing layar siji - utawa sinyal multicast menyang macem-macem tampilan - mriksa kaca FBE200 H.264 / H.265 Encoder kanggo info liyane.

2. Video-over-IP Decoder

Dekoder video-over-IP ngluwihi video lan audio liwat jaringan IP apa wae. FMUSER nawakake solusi sing bisa nampa video kanthi kualitas dhuwur liwat jaringan IP standar kaya Dekoder H.264/H.265. Amarga decoder nggunakake komprèsi H.264 lan mbutuhake bandwidth kurang banget, iku arang banget efisien nalika dekoding video HD lengkap lan audio analog. Uga ndhukung enkoding audio AAC, supaya sinyal audio bisa dikirim kanthi bandwidth kurang nanging kualitas dhuwur.

Standar lan Pertimbangan Video-over-IP kanggo Distribusi Video

Kene sawetara takeaways nalika nimbang distribusi gambar resolusi dhuwur kanggo proyek sampeyan:

Yen sampeyan pengin stream nganti video HD, goleki produk sing ndhukung resolusi mung 1080p60 lan 1920 x 1200. Dhukungan kanggo resolusi sing luwih dhuwur bisa tegese konsumsi bandwidth sing luwih dhuwur lan biaya sing luwih dhuwur, sanajan iki ora bener kanggo kabeh solusi.

Sinau babagan jinis kompresi sing digunakake, amarga codec tartamtu beda-beda regane. Contone, sampeyan bisa uga pengin nimbang encoders / decoders nggenepi H.264/MPEG-4 AVC codec rega relatif dhuwur kanggo kualitas dhuwur, proyek bandwidth kurang.

Nyinkronake saluran video lan nggunakake konektivitas serat optik mbisakake ekstensi video kanthi resolusi nganti 4K lan malah 8K ing jarak sing adoh banget saiki. Cara iki nyedhiyakake bandwidth cukup kanggo sinyal video DisplayPort 1.2 resolusi dhuwur sing ora dikompres, keyboard/mouse, RS232, USB 2.0, lan audio.

Teknologi kompresi paling anyar ngidini transmisi sinyal video tanpa rugi kanthi resolusi 4K @ 60 Hz, ambane warna 10-bit. Kompresi lossless mbutuhake bandwidth luwih akeh kanggo ngirim sinyal video nanging nyedhiyakake gambar sing cetha lan operasi tanpa latensi.

Bab sing Perlu Ditimbang Nalika Nggawe Proyek Video-over-IP

Sampeyan kudu takon dhewe sawetara pitakonan sadurunge miwiti riset babagan komponen kanggo mbangun aplikasi sing gegandhengan karo AV:

Apa solusi AV-over-network anyar bisa digabungake menyang topologi jaringan saiki, sanajan ing infrastruktur 1G Ethernet?

Apa kualitas lan resolusi gambar sing bakal cukup apik, lan apa aku butuh video sing ora dikompres?

Apa input lan output video sing kudu didhukung dening sistem AV-over-IP?

Apa aku kudu disiapake kanggo standar video gedhe sabanjure?

Apa toleransi latensi sampeyan? Yen sampeyan mung arep nyebarake video (ora ana interaksi wektu nyata), sampeyan bisa uga duwe toleransi latensi dhuwur lan ora perlu nggunakake teknologi wektu nyata.

Apa aku kudu ndhukung macem-macem aliran kanggo konsumsi ing papan lan internet bebarengan?

Apa ana masalah kompatibilitas karo komponen sing wis ana/warisan?

FMUSER bisa mbantu ngrancang sistem distribusi AV- utawa KVM-over-IP sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Adhedhasar pengalaman ekstensif lan portofolio produk sing unik, para ahli bakal nyaranake sampeyan campuran komponen sing tepat.

Solusi video IP FMUSER ngidini sampeyan nggedhekake video lan audio HDMI P2P utawa multicast nganti 256 layar ing jaringan, dadi cocog kanggo nyebarake konten signage digital utawa video lan audio HD liyane ing jaringan Ethernet. Dolan maring Solusi Ngalih AV-over-IP - kaca MediaCento kanggo ngerteni luwih akeh.

Sinau luwih lengkap ing kertas putih kita - Transmisi Video liwat IP: Tantangan lan Praktik Paling Apik.

Telpon kita ing sales@fmuser.com kanggo nyiyapake demo gratis babagan solusi apa wae.

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak