Pandhuan Instalasi

1. Mangga ngumpulake antena lan sambungake menyang pemancar liwat antarmuka "ANT" ing mburi. (Pandhuan pangguna kanggo antena dipisahake saka manual iki.)

2. Sambungake sumber audio sampeyan karo pemancar ing port "line-in" liwat kabel 3.5mm, sumber audio bisa dadi ponsel, komputer, laptop, DVD, pemain CD, lsp.

3. Sambungake mikropon jinis electret liwat port "Mic in" yen perlu.

4. Sambungake plug adaptor daya menyang pemancar liwat antarmuka "12V 5.0A".

5. Pencet tombol daya kanggo nguripake pemancar.

6. Gunakake tombol UP lan DOWN kanggo milih frekuensi sing dikarepake kanggo siaran.

7. Nyetel volume Line-in kanggo tingkat cocok liwat kenop ing sisih kiwa panel ngarep.

8. Nyetel volume input Mikropon menyang tingkat cocok liwat kenop ing sisih tengen panel ngarep.

9. Gunakake panrima radio kanggo mriksa panrima sinyal kanthi nyetel frekuensi sing padha karo pemancar.

waé

1. Supaya ora karusakan mesin disebabake overheating tabung amplifier daya, mangga dadi manawa kanggo nyambung antena kanggo pemancar sadurunge pemancar powered ing.

Kanggo Pemancar FM

1) Dadi manawa kanggo nyambungake sumber daya sing tekan daya dirating saka pemancar menyang kabel lemah.

2) Yen voltase ora stabil, gunakake regulator voltase.

Kanggo antena FM

1) Mangga pasang antena luwih saka 3 meter ing ndhuwur lemah.

2) Priksa manawa ora ana alangan ing jarak 5 meter ing sekitar antena.

3) Nalika nggunakake pemancar FM, ora cocog nggunakake pemancar FM ing lingkungan kanthi suhu lan kelembapan sing dhuwur. Disaranake yen suhu paling apik kudu antara 25 ℃ lan 30 ℃, lan suhu maksimal ora ngluwihi 40 ℃; Kelembapan udara kudu kira-kira 90%.

Suhu Internal

Kanggo sawetara pemancar 1-U FM, mangga digatekake suhu internal sing ditampilake ing layar LED. Disaranake kanggo ngontrol suhu ing ngisor 45 ℃.

Fan Cooling Port

Nalika nggunakake pemancar FM ing njero ruangan, aja ngalangi port pendinginan penggemar ing mburi pemancar FM. Yen ana peralatan pendinginan kayata kondhisi hawa, supaya ora kondensasi kelembapan, aja pasang pemancar FM ing stopkontak langsung ngelawan peralatan pendinginan.

Transmitter

Setel frekuensi antena FM lan pemancar FM kanthi padha, kayata 88MHz-108MHz.

Diagram sirkuit saka CZE-05B

Diagram sirkuit saka CZE-05B

DOWNLOAD
CZH618F-3KW FM Transmitter User Manual

CZH618F-3KW FM Transmitter User Manual

DOWNLOAD
CZH618F-1000C 1KW FM Transmitter Manual pangguna

CZH618F-1000C 1KW FM Transmitter Manual pangguna

DOWNLOAD
Lembar Data Antena Dipole FM-DV1 FM

Lembar Data Antena Dipole FM-DV1 FM

DOWNLOAD
Deskripsi MITSUBISHI RF Transistor RD30HVF1

Deskripsi MITSUBISHI RF Transistor RD30HVF1

DOWNLOAD
Manual Operasi FSN80W, 150W, 350W, 600W, 1KW

Manual Operasi FSN80W, 150W, 350W, 600W, 1KW

DOWNLOAD
Pandhuan Penyesuaian Output Daya kanggo FMUSER FU-15A, CEZ-15A, CZH-15A

Pandhuan Penyesuaian Output Daya kanggo FMUSER FU-15A, CEZ-15A, CZH-15A

DOWNLOAD
Kabel Feeder RF RG58 Spesifikasi Teknis

Kabel Feeder RF RG58 Spesifikasi Teknis

DOWNLOAD
Kabel Feeder RF RG59 Spesifikasi Teknis

Kabel Feeder RF RG59 Spesifikasi Teknis

DOWNLOAD
Kabel Feeder RF RG174 Spesifikasi Teknis

Kabel Feeder RF RG174 Spesifikasi Teknis

DOWNLOAD
Kabel Feeder RF RG178 Spesifikasi Teknis

Kabel Feeder RF RG178 Spesifikasi Teknis

DOWNLOAD
Kabel Feeder RF RG213 Spesifikasi Teknis

Kabel Feeder RF RG213 Spesifikasi Teknis

DOWNLOAD
Kabel Feeder RF RG223 Spesifikasi Teknis

Kabel Feeder RF RG223 Spesifikasi Teknis

DOWNLOAD
Kabel Feeder RF RG316 U Spesifikasi Teknis

Kabel Feeder RF RG316 U Spesifikasi Teknis

DOWNLOAD
Spesifikasi Kabel RF Feeder MRC300

Spesifikasi Kabel RF Feeder MRC300

DOWNLOAD
Manual pangguna CZH-5C

Manual pangguna CZH-5C

DOWNLOAD
Manual pangguna CZH-7C

Manual pangguna CZH-7C

DOWNLOAD
Manual pangguna CZH-T200

Manual pangguna CZH-T200

DOWNLOAD
Manual Pangguna Kabel Feeder-1-5 8'' Kabel, SDY-50-40

Manual Pangguna Kabel Feeder-1-5 8'' Kabel, SDY-50-40

DOWNLOAD
Manual pangguna saka FMUSER CZH-05B CZE-05B FU-05B

Manual pangguna saka FMUSER CZH-05B CZE-05B FU-05B

DOWNLOAD
Manual pangguna saka FMUSER FU-15A 15W FM Transmitter

Manual pangguna saka FMUSER FU-15A 15W FM Transmitter

DOWNLOAD
Manual pangguna FMUSER FU-30A

Manual pangguna FMUSER FU-30A

DOWNLOAD
Manual pangguna FU-15B, CZE-15B, SDA-15B

Manual pangguna FU-15B, CZE-15B, SDA-15B

DOWNLOAD
Manual pangguna FU-50B

Manual pangguna FU-50B

DOWNLOAD
Manual pangguna pemancar FM Nirkabel Mini M01

Manual pangguna pemancar FM Nirkabel Mini M01

DOWNLOAD
SDA-01A

SDA-01A

DOWNLOAD

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak