Kanggo Nyukupi Saben Kebutuhan Siaran

Desain lan Penyetor Worldwide - FMUSER nyedhiyakake paket peralatan siaran lengkap lan solusi lengkap kanggo stasiun radio ing saindenging jagad, sing nyakup kabeh jinis peralatan transmisi audio lan video sing didol - Mangerteni liyane.

 

Rega Pabrik Kompetitif - Pabrik manufaktur kelas siji sing kita duwe njamin peralatan siaran kanthi kualitas lan rega anggaran kanggo saben stasiun radio. Dadi, yen sampeyan nggoleki pemasok peralatan stasiun radio sing paling apik utawa butuh informasi paling anyar babagan solusi lengkap kanggo stasiun radio, mangga hubungi kita.

 

Solusi Customized - kita duwe tim teknis lan dodolan sing kuwat, sing bisa nyedhiyakake macem-macem solusi khusus kanggo siaran radio lan streaming langsung IPTV saka sirah nganti sikil. Kita duwe kabeh sing dikarepake, saka paket pemancar, sistem antena lengkap nganti peralatan streaming langsung, lsp - Klik kanggo Dolan maring.

 

Kekuwatan Perusahaan

Mung Kompetitif - Kanthi pirang-pirang dekade manufaktur peralatan siaran lan pengalaman pemasaran, FMUSER BROADCAST bisa njamin grosir pemancar FM utawa panuku peralatan stasiun radio produk siaran kanthi rega sing paling kompetitif lan kualitas unggul.

Produksi Highly Efisien - Potongan 30+, 3K+, 30K+, 300K+, lan luwih akeh pesenan grosir lan eceran saben wulan ora bakal dadi masalah kanggo FMUSER BROADCAST. Thanks kanggo pabrik lan jaringan dodolan sing diwasa, sampeyan bisa nemokake FMUSER saka kabeh platform blanja - Amazon, Ali Express, Alibaba, lan eBay, lsp. 

Sadurunge Packaging - Sadurunge pangiriman final produk siaran dhawuh, padha bakal dites ing ketat sesuai karo langkah-langkah welding komponen >> perakitan sasis >> test audio >> test tuwa ex-pabrik, supaya minangka kanggo ketemu standar paling kenceng. Kita njamin kualitas paling apik kaya biasane.

Supplier paling apik - Kita nyedhiyakake paket peralatan stasiun radio lengkap kanggo operator radio, peralatan streaming langsung kanggo pembelajaran jarak jauh & rapat online, lan solusi bunder & pandhuan tuku kanggo saben siaran radio pribadi & komersial.

Pabrik Peralatan Siaran

Komitmen kanggo nyampurnakake solusi transmisi siaran audio lan video kanggo skenario siaran apa wae, kita FMUSER BROADCAST.

 

Supaya adoh, kita wis kasil ditetepake kemitraan long-term karo pelanggan saka luwih saka 200 negara lan wilayah ing limang bawana.

 

—— Kita nyedhiyakake peralatan stasiun radio lan solusi lengkap kanggo gereja drive-in lan teater drive-in, perusahaan lan grup, lembaga regulasi, rumah sakit, industri olahraga, perusahaan nasional, lan stasiun radio komunitas. Luwih saka ewonan solusi siaran radio khusus digawe kanthi sukses kanggo stasiun radio individu lan komersial. >> Liyane

 

—— Kita nyedhiyakake seri solusi profesional kanggo stasiun radio ing saindenging jagad, kayata paket stasiun radio lengkap, peralatan ruang teknik stasiun radio, paket studio radio lengkap, sistem antena siaran lengkap karo aksesoris, peralatan link pemancar studio, etc sampeyan uga bisa nggunakake kita IPTV encoder, decoder, lan transcoder bebarengan karo liyane peralatan live streaming kanggo miwiti utawa nerusake live streaming pandemi sampeyan ing 2021, Kita uga wis ngembangake atusan macem-macem okombinasi produk sing optimal kanggo sampeyan, mesthi, kabeh nerangake karo rega budget lan kualitas apik. >> Liyane

 

Keuntungan Produk
  • Solusi Transmisi Panyiaran Audio lan Video

    Kabeh produk lan solusi siaran saka FMUSER dijanjekake bakal digawe kanthi apik, anggaran, lan kinerja dhuwur.

  • Seri Pemancar Siaran FM/TV

    Seri Pemancar Siaran FM / TV - Seri iki nduweni karakteristik akeh jinis daya, daya sing bisa diatur, kemampuan transmisi sinyal RF sing kuwat, lan macem-macem aplikasi. Seri pemancar iki bisa digunakake ing stasiun siaran kanthi macem-macem ukuran, utamane ing jaman saiki sing kena pengaruh epidemi, peran utamane penting.

  • Seri Antena Siaran FM/TV

    Seri Antena Siaran FM / TV - Seri iki nduweni karakteristik rega sing murah, kinerja sing kuwat, gain dhuwur, instalasi sing trep lan cepet, lan gaya novel. Range produk kalebu antena polarisasi bunder, antena bidang lemah, antena mobil, antena FM dipole, antena yagi, antena broadband, lan antena slot.

  • Seri Peralatan Live Streaming

    Seri Peralatan Live Streaming - Seri kasebut ngemot encoder IPTV hardware, dekoder IPTV, lan transkoder IPTV kanggo streaming langsung, kanthi pilihan input saluran siji, 4, lan 16 saluran. Gampang digawa lan ditampilake kanthi latensi sithik, H.264/H.265 lan sawetara protokol jaringan sing didhukung

  • Peralatan kanggo Ruang Teknik Radio

    Peralatan kanggo Kamar Teknik Radio - Seri iki ngemot sawetara wong lanang gedhe, sawetara sing luwih larang tinimbang peralatan kasebut ing ndhuwur, kalebu saringan RF daya dhuwur, gabungan FM lan TV, beban dummy RF daya dhuwur, lsp.

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak