Pasokan Donya sing Bisa Dipercaya? Kita Tansah Nggawe sing paling apik!

Worldwide Sales Network saka FMUSER

Aku Bet Iki Apa Sampeyan Nggoleki

 

Nuduhake menarik: Grosir lan eceran tegese Wengi kanggo siaran.

Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pangguna pungkasan, kita bisa nggawe peralatan siaran radio nganti sepuluh ewu potongan lengkap, lan luwih akeh potongan adhedhasar nomer pesenan, eceran kanthi potongan sing luwih sithik uga kasedhiya. Miturut cara, kita melu bisnis Amazon lan eBay lan nindakake gedhe ing bisnis ngembangaken. Nganti saiki, para panuku global wis entuk manfaat saka jutaan sumber daya dodolan premium, kabeh gaweyan FMUSER. Kanthi pengalaman manufaktur sing unggul lan jaringan dodolan global sing dikembangake, FMUSER isih duwe kekarepan kanggo nggawe rantai pasokan sing ditampilake kanthi biaya anggaran kanggo tuku, kinerja dhuwur ing produk, lan macem-macem kategori ing divisi kasebut. Sinau Luwih >>

 

Hubungi kita yen sampeyan mbutuhake sapa wae ing dhaptar ing ngisor iki: 

 

1. Peralatan Stasiun Radio FM for Sale - Deleng Dhaptar Lengkap kene

 

  • Paket Radio Lengkap - Paket lengkap sistem antena FM kanthi aksesoris
  • Paket Pemancar Siaran FM (aksesoris kalebu) - Paket lengkap kanggo studio radio FM - saka prosesor audio menyang meja studio, peralatan link pemancar studio kanggo stasiun radio FM, kalebu antena STL, pemancar STL, lan panrima STL bebarengan karo aksesoris.
  • Pemancar Siaran Radio FM - Saka pemancar FM negara padhet tingkat kilowatt (AKA: pemancar FM kabinet) nganti pemancar radio FM rack-mount sawetara atus tingkat daya.
  • Antena Siaran FM - Saka antena polarisasi bunder, antena pesawat lemah, antena dipole FM, antena FM kanggo radio mobil, antena FM multi-teluk kanggo pemancar FM daya dhuwur (3 teluk, 4 teluk, 6 teluk, lan 8 teluk opsional).

 

2. Peralatan Stasiun Radio TV didol

 

  • Pemancar lan antena siaran TV UHF&VHF
  • Paket komplit kanggo stasiun radio TV lan studio TV.

 

3. Peralatan Kamar Teknik Radio didol

 

  • Filter RF, beban dummy RF, combiner RF daya dhuwur, jalur transmisi kaku, dehidrator pandu gelombang antena, lsp.
  • Klik kene kanggo ndeleng info liyane babagan "Teknik Radio - Daftar Peralatan Stasiun Radio Lengkap "

 

4. Solusi Broadcast Customized - Waca Daftar Lengkap kene

 

  • Paket Stasiun Radio Lengkap kanggo Gereja Drive-in lan Teater Drive-in - Paket lengkap karo pemancar FM, antena FM, lan aksesoris kanggo siaran radio FM tanpa kontak ing pandemi (tingkat daya pemancar siaran opsional lan biaya beda-beda).
  • Kabeh-ing-siji Radio Turnkey Solutions - Paket peralatan siaran sing siap karo kabeh sing dibutuhake kanggo stasiun radio FM pribadi utawa komersial lan stasiun siaran TV pakar.
  • Solusi Anggaran - Solusi sing dirancang khusus kanggo para panuku pribadi sing mung butuh bagean saka paket peralatan stasiun radio.

 

5. Solusi Live Streaming - Waca Daftar Lengkap kene

 

  • Piranti Streaming Perangkat Keras IPTV - Encoder hardware IPTV kanthi saluran 1, 4, lan 16, transkoder hardware IPTV, lan dekoder
  • Peralatan Tambahan kanggo Streaming - Modulator, kamera, mikrofon, headphone, lsp.

 

Jaringan Penjualan Global kanggo Peralatan Siaran Radio

 

Minangka produsen ahli ing bidang siaran radio, kita bisa nutupi kabutuhan siaran sampeyan kanthi biaya, kualitas, lan jumlah. Swara sawetara taun kepungkur pengalaman manufaktur ing peralatan penyiaran, kita wis kasil nglayani luwih saka sepuluh ewu kabutuhan siaran radio saka kabeh ndonya, thanks kanggo pabrik trampil kita (Ya, kita duwe sing kita duwe ing China!), kita Highly competitive ing. babagan biaya tuku lan kualitas peralatan, sing mbantu mbangun kapercayan sing kuat kanggo para pelanggan saka luwih saka 200 negara sing melu bisnis penyiaran radio.

 

Cukup, yen sampeyan nggoleki apa wae paket lengkap stasiun radio or peralatan siaran radio kanggo didol, priksa manawa kanggo kontak FMUSER Broadcast; yen sampeyan lagi ngeduk bisnis grosir peralatan siaran (contone: pemancar siaran, gabungan RF, lsp), mangga Menehi telpon, KITA Tansah Ngrungokake!

 

Apa Sampeyan saka Salah sawijining Negara Kerjasama? Ayo Digarap Bareng!

 

Afghanistan, Albania, Aljazair, Andorra, Angola, Antigua lan Barbuda, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgia, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnia lan Herzegovina, Botswana , Brazil, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Cabo Verde, Kamboja, Kamerun, Kanada, Republik Afrika Tengah, Chad, Chili, China, Kolombia, Komoro, Kongo, Republik Demokratik, Kongo, Republik, Kosta Rika , Pantai Gading, Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Leste (Timor-Leste), Ekuador, Mesir, El Salvador, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Estonia, Eswatini, Ethiopia, Fiji, Finlandia, Prancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Yunani, Grenada, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Honduras, Hongaria, Islandia, India, Indonesia, Iran, Irak, Irlandia, Israel , Italia, Jamaika, Jepang, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea Utara, Korea Selatan, Kosovo, Kuwait,Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Lebanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagascar, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mali, Malta, Marshall Islands, Mauritania, Mauritius, Mexico, Micronesia, Federated States of, Moldova, Monako , Mongolia, Montenegro, Maroko, Mozambik, Myanmar (Burma), Namibia, Nauru, Nepal, Walanda, Selandia Baru, Nikaragua, Niger, Nigeria, Makedonia Utara, Norwegia, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Papua Nugini, Paraguay, Peru, Filipina, Polandia, Portugal, Qatar, Rumania, Rusia, Rwanda, Saint Kitts lan Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent lan Grenadines, Samoa, San Marino, Sao Tome lan Principe, Arab Saudi, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapura, Slovakia, Slovenia, Kepulauan Solomon, Somalia, Afrika Selatan, Spanyol, Sri Lanka, Sudan, Sudan, Kidul, Suriname, Swedia, Swiss, Suriah, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tonga, Trinidad lan Tobago , Tunisia, Turki, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraina, United Arab E mirates, Inggris, Amerika Serikat, Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Vatikan City, Venezuela, Vietnam, Yaman, Zambia, Zimbabwe.

 

Muga-muga peralatan stasiun radio kita bakal entuk manfaat kanggo personel siaran utawa grup komersial ing saindenging industri, sing bisa nyebabake kerjasama sing ora dikarepke utawa promosi kesadaran merek, lan mesthi, bathi bebarengan kanggo saben kanca sing kerja sama.

 

Dadi, yen sampeyan kepengin dadi agen regional global, utawa dirawuhi kanggo hubungan bisnis jangka panjang sing solid karo Siaran FMUSER, ayo Duwe Dhiskusi Bisnis saiki!

 

Kita karo Siaran FMUSER!

Kanggo nggayuh tampilan visioner babagan pemasaran siaran radio global, kita mesthi kepengin weruh luwih akeh babagan produk kita dening kanca-kanca sing kerja sama potensial saka sak ndonya, saengga, kita mesthi melu ing sawetara pameran elektronik siaran sing mbukak kanggo jagad iki. , contone, Canton Fair, HKEF, CCBN, etc. Gambar ing ngisor iki dijupuk ing booth kita sak pameran Hong Kong Electronics Fair 2012 (Autumn Edition).

Seri Pemancar Radio FM Daya Sedheng

Kita bangga duwe pemancar siaran FM ditampilake ing HKEF 2012.

Cara Produk Kita Bisa Kanggo Pelanggan

"Kaping pisanan karo produk siaran? Aja kuwatir, Pak, mung butuh sawetara menit ... "

Peralatan Stasiun Radio FM

Peralatan stasiun radio FM saka FMUSER ditampilake ing booth metu.

Booth Pemancar Siaran FM ing HKEF 2012

"Iki ora mung pemancar siaran FM, nanging pemancar FM saka FMUSER Broadcast!"

Kita Isih Ngenteni Tekane Panjenengan

Cara sing paling apik kanggo nambah kesadaran merek yaiku luwih akeh cahya, lan bungah yen wis rampung

HKEF 2012 dianakaké ing Asia World-Expo

Ing ngendi kita duwe pameran pisanan ing Asia World-Expo - HKEF 2012

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak