Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Kita ora mbukak informasi pengunjung (sing bisa uga kalebu Email, Jeneng Perusahaan, Jeneng Pelanggan) menyang pihak katelu kajaba nalika rincian pesenan diproses minangka bagean saka pemenuhan pesenan. Ing kasus iki, pihak katelu ora bakal mbukak rincian apa wae menyang pihak katelu liyane.

Cookie digunakake ing situs bisnis iki kanggo nglacak isi kunjungan lan prilaku klik, ora informasi pribadi bakal diklumpukake. Sampeyan bisa mateni cookie ing browser sampeyan kanthi pindhah menyang 'Tools | Pilihan Internet | Privasi' lan milih kanggo mblokir cookie.

Data sing dikumpulake dening situs iki digunakake kanggo:

a. Njupuk lan nepaki syarat pelanggan kanggo pitakonan produk

b. Ngatur lan ningkatake situs lan layanan

c. Mung mbukak informasi menyang pihak katelu kanggo tujuan pangiriman barang

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak