Link STL

Kategori iki kalebu DSTL-10-1/10-8 AV/HDMI/CVBS/AES/EBU/HDMI uga pemancar STL10 5.8GHz STL lan seri DSTL. DSTL punika nuduhake lengkap multi-titik kanggo stasiun sistem STL digital (studio kanggo pemancar link) kanggo wong-wong sing kudu ngirim video lan audio saka multi-panggonan kanggo kajelasan stasiun. Sistem kasebut bisa disambungake menyang saluran AC 110/220V. Enkoder dilengkapi input audio stereo 1 arah utawa input video HDMI/SDI 1 arah kanthi 1080i/p 720p. STL nawakake nganti 10km jarak gumantung lokasi (egaltitude) lan visibilitas optik.

  • FMUSER ADSTL Best Digital Studio Transmitter Link Equipment Package for Sale

    FMUSER ADSTL Paket Peralatan Link Transmitter Digital Studio Paling apik kanggo Didol

    Rega(USD):4,800

    Didol: 30

    FMUSER ADSTL, uga dikenal minangka tautan pemancar studio radio, tautan pemancar studio liwat IP, utawa mung tautan pemancar studio, minangka solusi sampurna saka FMUSER sing digunakake kanggo transmisi audio lan video kanthi kasetyan dawa (nganti 60 km udakara 37 mil) antarane studio siaran lan menara antena radio. 

  • FMUSER 4 Point Sent to 1 Station 5.8G Digital HD Video STL Studio Transmitter Link DSTL-10-4 HDMI-4P1S

    FMUSER 4 Titik Dikirim menyang 1 Stasiun 5.8G Digital HD Video STL Studio Transmitter Link DSTL-10-4 HDMI-4P1S

    Rega(USD):11500

    Didol: 39

    Seri link FMUSER 5.8GHz minangka sistem STL digital multi-titik menyang stasiun lengkap (Studio to Transmitter Link) kanggo sing kudu ngirim video lan audio saka multi-panggonan menyang stasiun. Biasane digunakake ing lapangan ngawasi keamanan, transmisi video, lan liya-liyane. Link kasebut njamin kualitas audio lan video sing luar biasa - pukulan lan kajelasan. Sistem kasebut bisa disambungake menyang saluran AC 110/220V. Enkoder dilengkapi input audio stereo 1 arah utawa input video HDMI / SDI 1 arah kanthi 1080i/p 720p. STL nawakake nganti 10km jarak gumantung lokasi (egaltitude) lan visibilitas optik.

  • FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-1 AV HDMI Wireless IP Point to Point Link

    FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-1 AV HDMI Wireless IP Point to Point Link

    Rega(USD):4000

    Didol: 48

    Seri link FMUSER 5.8GHz minangka sistem STL digital lengkap (Studio to Transmitter Link) kanggo wong-wong sing kudu ngirim video lan audio saka studio menyang pemancar sing adoh (biasane ing ndhuwur gunung). Link kasebut njamin kualitas audio lan video sing luar biasa - pukulan lan kajelasan. Sistem kasebut bisa disambungake menyang saluran AC 110/220V. Enkoder dilengkapi input audio stereo 1 arah utawa input video HDMI / SDI 1 arah kanthi 1080i/p 720p. STL nawakake nganti 10km jarak gumantung lokasi (egaltitude) lan visibilitas optik.

  • FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-4 AV-CVBS Wireless IP Point to Point Link

    FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-4 AV-CVBS Wireless IP Point to Point Link

    Rega(USD):4200

    Didol: 30

    Seri link FMUSER 5.8GHz minangka sistem STL digital lengkap (Studio to Transmitter Link) kanggo wong-wong sing kudu ngirim video lan audio saka studio menyang pemancar sing adoh (biasane ing ndhuwur gunung). Link kasebut njamin kualitas audio lan video sing luar biasa - pukulan lan kajelasan. Sistem kasebut bisa disambungake menyang saluran AC 110/220V. Enkoder dilengkapi nganti 4 input audio stereo utawa 4 input video AV / CVBS. STL nawakake nganti 10km gumantung lokasi (egaltitude) lan visibilitas optik.

  • FMUSER 5.8G Digital HD Video STL Studio Transmitter Link DSTL-10-4 AES-EBU Wireless IP Point to Point Link

    FMUSER 5.8G Digital HD Video STL Studio Transmitter Link DSTL-10-4 AES-EBU Wireless IP Point to Point Link

    Rega(USD):4200

    Didol: 23

    Seri link FMUSER 5.8GHz minangka sistem STL digital lengkap (Studio to Transmitter Link) kanggo sing kudu ngirim audio saka studio menyang pemancar sing adoh (biasane ing ndhuwur gunung). Link kasebut njamin kualitas audio lan video sing luar biasa - pukulan lan kajelasan. Sistem kasebut bisa disambungake menyang saluran AC 110/220V. Enkoder dilengkapi nganti 4 input Audio AES /EBU stereo. STL nawakake nganti 10km gumantung lokasi (egaltitude) lan visibilitas optik. 

  • FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-4 HDMI Wireless IP Point to Point Link

    FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-4 HDMI Wireless IP Point to Point Link

    Rega(USD):5450

    Didol: 31

    Seri link FMUSER 5.8GHz minangka sistem STL digital lengkap (Studio to Transmitter Link) kanggo wong-wong sing kudu ngirim video lan audio saka studio menyang pemancar sing adoh (biasane ing ndhuwur gunung). Link kasebut njamin kualitas audio lan video sing luar biasa - pukulan lan kajelasan. Sistem kasebut bisa disambungake menyang saluran AC 110/220V. Enkoder dilengkapi nganti 4 input audio stereo utawa 4 input video HDMI kanthi 1080i/p 720p. STL nawakake nganti 10km gumantung lokasi (egaltitude) lan visibilitas optik.

  • FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-8 HDMI Wireless IP Point to Point Link

    FMUSER 5.8G Digital HD Video STL DSTL-10-8 HDMI Wireless IP Point to Point Link

    Rega(USD):7900

    Didol: 46

    Seri link FMUSER 5.8GHz minangka sistem STL digital lengkap (Studio to Transmitter Link) kanggo wong-wong sing kudu ngirim video lan audio saka studio menyang pemancar sing adoh (biasane ing ndhuwur gunung). Link kasebut njamin kualitas audio lan video sing luar biasa - pukulan lan kajelasan. Sistem kasebut bisa disambungake menyang saluran AC 110/220V. Enkoder dilengkapi nganti 8 input video HDMI kanthi 1080i/p 720p. STL nawakake nganti 10km gumantung lokasi (egaltitude) lan visibilitas optik.

  • FMUSER STL10 Studio Transmitter Link Equipment Kit with Yagi Antenna

    FMUSER STL10 Studio Transmitter Link Equipment Kit karo Antena Yagi

    Rega(USD):3665

    Didol: 15

    STL10 Studio to Transmitter Link / Inter-city Relay minangka sistem komunikasi VHF / UHF FM sing nyedhiyakake saluran audio siaran berkualitas tinggi kanthi macem-macem band opsional. Sistem kasebut menehi penolakan gangguan sing luwih gedhe, kinerja swara sing unggul, obrolan silang saluran sing luwih murah, lan redundansi luwih gedhe tinimbang sistem STL komposit sing saiki kasedhiya.

  • FMUSER STL10 STL Transmitter STL Receiver Studio Transmitter Link Equipment

    FMUSER STL10 STL Transmitter STL Receiver Studio Transmitter Link Equipment

    Rega(USD):3310

    Didol: 8

    STL10 Studio to Transmitter Link / Inter-city Relay minangka sistem komunikasi VHF / UHF FM sing nyedhiyakake saluran audio siaran berkualitas tinggi kanthi macem-macem band opsional. Sistem kasebut menehi penolakan gangguan sing luwih gedhe, kinerja swara sing unggul, obrolan silang saluran sing luwih murah, lan redundansi luwih gedhe tinimbang sistem STL komposit sing saiki kasedhiya.

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak