KEBIJAKAN PEMBELAJARAN

Kebijakan Privasi

Matur nuwun kanggo ngunjungi lan blanja ing situs web kita.

Ing ngisor iki minangka syarat lan kahanan sing dadi Kebijakan Pengiriman.

 

1. Kanggo Pesenan Sampel

Kanggo conto ing saham, wektu pangiriman kira-kira 7 dina. Pesenan bakal dikirim dening internasional nyebut layanan kajaba mesin. Wektu pangiriman bakal ditrapake sawise kita nampa pembayaran sampeyan.

 

2. Babagan wektu pangolahan Pengiriman Kabijakan Pengiriman Normal

Umume produk kasedhiya ing saham lan bakal dikirim ing 7-15 dina kerja sawise pembayaran. Mangga konfirmasi alamat pangiriman karo kita maneh sadurunge pangiriman.

Pesenan ora dikirim utawa dikirim ing akhir minggu utawa preian. Yen kita ngalami volume pesenan sing akeh, pengiriman bisa uga telat sawetara dina. Mangga ngidini dina tambahan ing transit kanggo pangiriman. Yen bakal ana wektu tundha sing signifikan nalika ngirim pesenan, kita bakal ngubungi sampeyan liwat email utawa telpon.

 

3. Ing pesenan OEM & ODM 

Kabeh produk kita bisa nampa layanan OEM & ODM. Kanggo produk khusus khusus utawa pesenan khusus, kita bakal komunikasi karo sampeyan lan pungkasane tindakake tanggal pangiriman PI sing disepakati. Ing kasus apa wae, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. 

 

4. Tarif pengiriman & perkiraan pangiriman

Biaya pengiriman bakal diputusake lan diwenehi kabar nalika checkout. Biaya lan wektu pangiriman bakal beda-beda miturut pesenan sampeyan kanthi cara pengiriman sing beda.

 

5. Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

Sawise kita ngirim pesenan, kita bakal ngirim email konfirmasi sing bakal nyakup kabeh rincian pesenan, id nelusuri, lan link; kanthi bantuan, sampeyan bisa nglacak pesenan. Uga, sampeyan bisa hubungi kita kanggo nelusuri pesenan.

 

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak