Peralatan Studio Radio

Kategori iki kalebu seri panrima FM sing kuat, ayu lan praktis lan radio FM saka seri Tec sun CZE, seri PL, seri de, seri Ms, seri R, seri, panrima FM seri BCL, radio FM, seri Tu seri Fu FM modulator, dan demodulator.

Tec sun seri radio FM cilik ing ukuran lan kepileh ing desain lan worth tuku. Titik sing paling menarik yaiku speaker sing sampurna ing njero supaya sampeyan bisa nikmati swara definisi dhuwur. Panrima radio paling anyar saka Tecsun wis teka. Dilengkapi sirkuit frekuensi dhuwur lan medium analog, konversi multiplex, lan teknologi dekoding DSP, seri srengenge TEC nduweni kinerja sing apik banget ing sensitivitas, selektivitas, lan interferensi (penekanan gambar) stasiun pangilon. Saliyane kemajuan teknologi kasebut, panrima tingkat paling anyar Tecsun uga ngenalake fungsi "panyimpenan klasifikasi otomatis", sing nyedhiyakake pangguna-loropaken lan kepenak nalika nggunakake stasiun panyimpenan. Kanggo nambah rasa seneng ngrungokake, dilengkapi Amplifier Daya Audio kelas AB lan loudspeaker frekuensi lengkap ultra-dinamis. Range frekuensi panampa FM bisa disetel kanggo nampa 87 ~ 108MHz, 64 ~ 108MHz (nampa bagean saka siaran kampus), 76 ~ 108MHz (standar Jepang), utawa 87.5 ~ 108 MHz (standar Cina, Eropa lan Amerika). Nduwe sensitivitas panrima sing dhuwur lan antarmuka komunikasi standar sing dipasang kanggo telemetri. Bisa digunakake ing repeater siaran, pemantauan siaran FM, lan aplikasi liyane sing mbutuhake panrima FM berkualitas tinggi.

Teknologi pangolahan sinyal digital (DSP) anyar lan teknologi frekuensi sintesis digital langsung (DDS) digunakake ing FM lan demodulator seri Tu lan seri Fu. Siaran kanthi kualitas CD. DSP (prosesor sinyal digital) + DDS (frekuensi sintesis digital langsung) nindakake kodhe stereo lan modulasi FM. Mendukung input audio digital standar AES/EBU.

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak