FMUSER FU-05B 0.5W Pemancar Siaran Radio FM

Fitur

  • Rega (USD): 70
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih FU-05B kanggo Stasiun Radio Sampeyan?

FMUSER FU-05B (uga dikenal minangka CZH-05B CZE-05B) minangka pemancar siaran FM lan exciter FM kanggo stasiun radio FM Cilik. Pemancar FU-05B 15W FM nduweni karakteristik jangkauan transmisi sinyal RF sing amba, kasetyan dhuwur, kualitas swara output dhuwur, anti-gangguan, lan operasi sing gampang. FU-05B minangka salah sawijining pemancar radio FM daya rendah 0-50W sing paling apik. Pemancar radio FM daya rendah FU-05B digunakake akeh ing macem-macem stasiun radio cilik, kayata siaran teater drive-in, siaran gereja drive-in, siaran tes drive-through, siaran kampus, siaran komunitas, siaran industri lan pertambangan, penyiaran atraksi wisata, FU-05B uga salah siji saka pemancar FM-daya kurang disenengi para penggemar peralatan radio FM profesional / amatir.

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • frekuensi pangguna-programmable
  • Gampang milih LCD frekuensi lan tombol, Ora perlu tuning manual
  • Teknologi Japanese Phase Lock Loop (PLL).
  • Bisa dianggo karo panrima standar FM
  • Jangkoan 700 kaki utawa luwih nganggo panrima FM portabel, 2500 kaki utawa luwih nganggo radio mobil
  • Kualitas audio Stereo Hi-Fi
  • Tingkat input sing bisa diatur kanthi indikator overmodulation
  • Konektor input audio Stereo 1/4-F
  • Pilihan antena GP utawa antena teleskopik
  • FCC part 15 lan Industri Kanada Bets-1, RSS-210, lan RSS-123 disetujoni
  • Suhu nglindhungi
  • Ngadeg Wave Stave
  • Garansi 1 taun

Pilihan Anggaran kanggo Stasiun Radio FM

1 * FU-05B 0.5 W pemancar siaran FM

Apa Sampeyan Perlu Ngerti 

  1. Tansah elinga nyambungake antena dhisik sadurunge nyambungake pemancar menyang sumber DC, yen ora, pemancar bakal diobong.
  2. Yen sampeyan pengin nggunakake port mikropon pemancar iki, gunakake mikropon kanthi konektor tipe STEREO 3.5 mm 3 pin

Keterangan Technical

  • Input DC: 2.1 mm
  • voltase input: DC 12 V
  • operasi saiki: 150 mA
  • Frekuensi: 76 ~ 108 MHz
  • Modulasi: FM
  • Langkah Frekuensi: 0.1 MHz
  • Cara stabil stabilitas: PLL
  • panyimpangan: ± 75 kHz
  • Output RF: 0.5 W
  • Impedansi Output: 50 Ω
  • Radiasi harmonik:-60 dB
  • Respon Frekuensi: 50 ~ 15000 Hz
  • Distorsi: 0.2%
  • Wektu tundha pra-emphasis: 50us
  • Pamisahan Stereo: 40 dB
  • Tingkat input: -15 dBV
  • Impedansi input: 50 K Ω
  • SNR: 65 dB
  • Cocokake mikropon: ECM MIC
  • Ukuran: 1138838 mm
  • Warna: Ireng
  • Bobot: 0.27 kg
  • Suhu kerja: 0 ~ 55 ° C

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak