10kW Low Pass Filter for Sale Tuku Low Pass Filter kanggo Radio Station

Fitur

  • Rega (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pengiriman (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Total (USD): Mangga Hubungi Kita
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Ngendi Tuku Filter Low Pass kanggo Stasiun Radio?

 

 

FMUSER wis dadi salah sawijining sing unggul supplier peralatan studio radio meh setengah abad. Wiwit 2008, FMUSER wis nggawe lingkungan kerja sing nuwuhake kolaborasi kreatif antarane staf pangembang teknik sing trampil lan tim manufaktur sing tliti. Liwat semangat lan dedikasi iki kanggo kolaborasi sejati, FMUSER wis bisa nggawe sawetara rakitan elektronik sing paling inovatif, nggunakake prinsip sing wis diuji wektu wingi lan nggabungake ilmu pengetahuan saiki. Salah sawijining prestasi sing paling bangga, uga pilihan populer saka akeh klien, yaiku kita RF low pass saringan kanggo stasiun radio.

 

"Yen sampeyan nggoleki peralatan stasiun radio profesional sing didol, apa ora milih salah sawijining peralatan studio siaran paling apik saka FMUSER? Dheweke nutupi kabeh jajaran rakitan panyaring radiofrekuensi, sawetara sing penting kanggo stasiun radio, umpamane, saringan pass rendah FM, uga akeh HPF sing didol, BPF sing didol, BSF sing didol, lan saringan rongga pass rendah kanggo sale kayata 88-108Mhz low pass Filter for sale. Filter UHF lan VHF kayata saringan bandpass UHF lan saringan bandpass VHF, lan mesthine uga duwe peralatan studio radio sing bisa didol."

--- - - James, anggota setia FMUSER

 

Perangan Sabanjure yaiku Napa Filter Daya RF Dibutuhake? Skip

 

Apa Kita Nggawa Sampeyan ing Kaca Iki

 

  1. Where tuku Filter Low Pass?
  2. Napa Filter RF Low Pass Dibutuhake?
  3. Kepiye Kedadean Emisi Harmonik lan Spurious?
  4. Best RF Low Pass Filter for Sale 
  5. Kepiye Pilih Filter Harmonik FM Paling Apik kanggo Stasiun Radio?
  6. Kasunyatan sing menarik babagan Filter RF

 

 FMUSER 10kW FM Low Pass Filter Bisa Ing:

 

  • Stasiun radio FM profesional ing tingkat provinsi, kotamadya, lan kotamadya
  • Stasiun radio FM medium lan gedhe kanthi jangkoan ultra-sudhut
  • Stasiun radio FM profesional kanthi jutaan pamirsa
  • Operator stasiun radio sing butuh solusi turnkey radio lengkap kanthi rega murah

 

Thanks kanggo pabrik kelas donya, FMUSER, minangka produsen anjog saka penjualan peralatan siaran, wis kasil nglayani kabeh jinis pelanggan kanthi nyedhiyakake solusi siaran lengkap kanggo liwat 10 taun, siji bab iku manawa a saringan lowpass daya dhuwur kanthi nyaring harmonik 2 lan 3 biasane digunakake kanggo gabungke lan ngisolasi sinyal radio nirkabel saka sawetara pemancar radio FM. 

 

"Ora bisa ujar manawa FMUSER minangka pemasok peralatan stasiun radio paling apik ing saindenging jagad, nanging kanggo sawetara operator stasiun radio, ya, FMUSER pancen dadi pemasok lan pabrikan sing dipercaya. peralatan stasiun radio."

 

 --- - - Peter, anggota setia FMUSER

 

▲ Where tuku Filter FM Low Pass paling apik ▲

▲ Bali menyang Isi ▲

 

Napa Filter Daya Kurang RF Dibutuhake kanggo Stasiun Radio?

 

Perangan Sadurunge yaiku Where tuku Filter FM Low Pass paling apik | Skip

Perangan Sabanjure yaiku Kepiye Kedadean Emisi Harmonik lan Palsu sing Ngganggu | Skip

 

Bagéyan Penting saka Peralatan Stasiun Radio

 

Mangkene sawetara sebab kenapa saringan pass RF dibutuhake kanggo industri siaran radio:

 

  • Harmonik lan emisi palsu ora bisa nyingkiri, lan bakal mengaruhi stasiun radio ing band frekuensi radio beda lan ngurangi kualitas program radio lan sing Nilai inti saka coaxial low pass Filter kanggo stasiun radio.

 

  • Yen sampeyan ora nggunakake filter RF low pass profesional, sampeyan bisa uga bakal diukum dening departemen manajemen radio lokal (kayata FCC) amarga ngasilake interferensi radio gedhe, contone, nomer harmonik sing ora dikarepake lan emisi palsu sing diasilake dening FM lan pemancar TV

 

  • Pemancar radio nggunakake saringan low pass frekuensi daya dhuwur kanggo nyegah emisi harmonik sing bisa ngganggu komunikasi liyane.

 

  • Kanggo nyuda harmonik pemancar stasiun FM: Pemancar FM biasane ngasilake harmonik - kelipatan frekuensi pemancar. Sawetara nyebabake gangguan karo resepsi VHF-tv lan UHF-tv lan paging lan resepsi radio seluler. Seri saringan pass sedheng daya dhuwur iki ngliwati kabeh pita frekuensi FM kanthi mundhut sithik lan menehi penekanan harmonik.

 

 

Tuku Filter Harmonik RF saka FMUSER Broadcast

 

Nilai paling dhuwur saham Filter Harmonik RF yaiku mbantu stasiun radio milih sinyal sing dibutuhake kanggo digunakake. Utamane kanggo stasiun radio gedhe, carane nyedhiyakake pamirsa program radio kanthi kualitas paling dhuwur tanpa diukum dening manajemen radio lokal minangka prasyarat kanggo ningkatake daya saing kanca radio lan ningkatake kesadaran merek stasiun radio.

 

nawakake FMUSER saringan harmonik kayata 10kW FM low pass Filter kanggo tingkat daya pemancar nganti 10 kW. Desain unik nyedhiyakake penolakan 45 dB utawa luwih saka harmonik kaping pindho nganti kaping sepuluh lan ngluwihi. Iki ngasilake saringan kanthi dawa sakabèhé 30% nganti 50% luwih cendhek tinimbang saringan harmonik FM biasa. 

 

Kita duwe saringan RF paling apik sing didol, tuku saringan RF daya sing kiro-kiro saka 500W kanggo 1000W saka FMUSER! Khusus, padha 20kW FM low pass Filter for sale (LPF) lan 10kW VHF low pass saringan for sale (LPF), 10kW VHF bandstop Filter for sale (BSF), Filter bandpass digital UHF 350W for sale, lan salah sawijining peralatan stasiun radio paling laris - Filter bandpass FM sing didol.

 

Sampeyan bisa nemokake kabeh sing perlu yen sampeyan terus njelajah, kita duwe Filter-filter FM bandpass daya kasebut saka 500W nganti 1kW, khususe, yaiku 500W, 1500W, 3000W, 5000W, 10000W Filter-filter FM bandpass sing dirancang khusus kanggo stasiun radio FM. Kajaba iku, kustomisasi kasedhiya kanggo saringan harmonik, kabeh ana biaya anggaran lan kualitas apik tenan, njaluk dhukungan, kita kabeh kuping!

 

Minangka salah sawijining majelis penyiaran paling penting ing stasiun radio FM / TV, ing Filter rongga RF dibutuhake kaya gabungan FM / UHF / VHF, pemancar siaran radio, antena pemancar, lan peralatan stasiun penyiaran liyane sing padha. Ora keluwih-luwih yen minangka produk inti saka produk pasif RF, saringan luwih penting tinimbang rakitan pasif liyane ing repeater lan stasiun pangkalan.

 

Isih, saringan RF, contone, saringan RF pass kurang, minangka piranti sing dibutuhake ing sisih transmisi stasiun siaran kanggo nyuda harmonik sing diasilake dening pemancar. Iki amarga operator sistem RF ing saindenging jagad nggunakake frekuensi sing beda-beda, mula cukup akeh sinyal-sinyal sing rame ing udhara, sawetara kanggo televisi, militer, liyane kanggo riset cuaca lan tujuan liyane.

 

▲ Napa Filter RF Dibutuhake kanggo Stasiun Radio ▲

▲ Bali menyang Isi

 

Kepiye Kedadean Emisi Harmonik lan Spurious?

 

Perangan Sadurunge yaiku Napa Filter RF Low Pass Dibutuhake | Skip

Perangan Sabanjure yaiku Filter Harmonik RF paling apik kanggo didol | Skip

 

Sing ngganggu kabeh insinyur RF yaiku emisi harmonik lan palsu ora bisa dihindari. Kanggo operator stasiun radio, iku penting banget kanggo ngerti apa harmonics lan emisi palsu, utawa carane padha kui lan carane nyuda impact.

 

Ing wektu sing padha, uga migunani kanggo ngontrol kualitas program stasiun radio, tim teknis RF profesional FMUSER nerangake sawetara kawruh teoritis babagan harmonik lan emisi palsu.

 

Yen sampeyan pengin luwih ngerti kenapa stasiun radio mbutuhake saringan RF profesional, sampeyan bisa uga butuh konten ing ngisor iki

 

Kepiye Harmonik Dihasilake?

 

Frekuensi sing kedadeyan ing pirang-pirang frekuensi input diarani harmonik. Ing tembung liya, harmonik minangka transmisi sing ora dikarepake, yaiku pirang-pirang frekuensi transmisi sing dikarepake. Transmisi sing ora dikarepake iki kedadeyan ing tingkat daya sing luwih murah tinimbang transmisi sing dikarepake.

 

Kaya sing wis dingerteni, ana peralatan sing dibutuhake ing stasiun radio, yaiku pemancar radio. Apa pemancar 1kW utawa 10kW bakal dirancang khusus, lan komponen RF dhasar pemancar dilengkapi filter band-pass, nanging meh saben pemancar RF bakal ngasilake sawetara harmonik, Malah pemancar nirkabel sing paling profesional ora bisa ngindhari kabeh keruwetan lan kesasar. emisi

 

Harmonik uga dianggep minangka panyebab potensial gangguan RF. Sawetara bentuk gelombang, kayata gelombang persegi, gelombang gergaji, lan gelombang segitiga, ngemot akeh energi ing frekuensi harmonik.

 

Kepiye Emisi Spurious Dihasilake?

 

Ora kaya harmonik, emisi palsu ora kedadeyan nalika frekuensi input tikel kaping pindho; Dheweke ora sengaja nyebarake. Emisi palsu minangka emisi sing ora disengaja, sing umum dikenal minangka splash. Iki minangka asil intermodulasi, interferensi elektromagnetik, konversi frekuensi, utawa harmonik.

 

▲ Kepiye Kedadean Emisi Harmonik lan Palsu sing Ngganggu ▲

▲ Bali menyang Isi ▲

 

Best RF Low Power Filter for Sale 

 

Perangan Sadurunge yaiku Kepiye Harmonik lan Emisi Palsu | Skip

Perangan Sabanjure yaiku Cara Milih Filter Harmonik FM Paling Apik | Skip

 

Sampeyan Mbutuhake Filter RF Low Pass Iki Luwih Luwih

 

Kita kabeh ngerti yen pemancar radio nggunakake saringan RF pass kurang kanggo nyegah harmonik lan emisi palsu sing bisa ngganggu komunikasi liyane, dene umume pemancar FM ngasilake harmonik sanajan frekuensi dhasar kaping puluhan. 

 

Untunge, FMUSER 10kW FM low pass Filter minangka salah sawijining panyaring sistem RF paling apik kanggo pita frekuensi siaran FM. Kanggo mbantu nyuda dampak sing digawa dening harmonik lan emisi palsu, FMUSER kanthi iki nyedhiyakake salah sawijining saringan harmonik sing bangga. 10kW Filter pass kurang RF kanggo stasiun radio FM.

 

Low Pass RF Filter Dirancang Mung kanggo Quality Best

 

Yen sampeyan ora pengin harmonik sing ora dikarepake tiba ing pita frekuensi sing ora ana gandhengane karo sampeyan lan nyebabake gangguan serius (sampeyan bisa uga nampa akeh surat keluhan sing nyusahake lan dihukum dening sawetara lembaga pangaturan), contone, frekuensi saluran TV utawa stasiun radio liyane. Nggunakake FMUSER 10kW RF low pass Filter minangka cara paling apik kanggo mbantu sampeyan bebas saka harmonik sing ngganggu lan surat keluhan sing ngganggu. 

 

 

  • Kemampuan nyaring harmonik sing luar biasa

 

Fitur paling gedhe iki daya dhuwur low pass saringan iku kemampuan atenuasi harmonik - miturut data tes sing dipercaya saka tim uji FMUSER, atenuasi harmonik kapindho lan atenuasi harmonik sing luwih dhuwur saka iki 10kW low pass RF Filter wis tekan mungguh ≥ 35 dB lan ≥ 60 dB, kang cukup kuat harmonics kapasitas nyaring kanggo stasiun radio. 

 

  • Mundhut Selipan Ekstra-Low

 

The mundhut selipan kurang saka FMUSER 10kW FM low pass Filter cocog kanggo tingkat daya nganti 10000 watt, tegese kanthi saringan RF sing apik tenan iki, sampeyan bisa nggabungake nggunakake macem-macem pemancar radio kanthi kekuwatan sing beda-beda ing stasiun radio, lan para pamirsa bisa entuk program radio kanthi kualitas paling dhuwur lan harmonik banget kurang! Konektor: 3 1/8" daya input maksimum 10kw

 

  • Pengalaman Panganggo paling apik

 

Saringan Low Pass 10kW sing didol, dibangun kanthi sistem sambungan sing gampang, dibangun khusus kanggo Stasiun Radio FM. Ngelingi pengalaman panganggo sing paling apik, sistem panyaring mbisakake integrasi gampang menyang pemancar FM.

 

FMUSER nawakake baris lengkap saka Filter FM lan UHF / VHF kanggo penekanan harmonik ing stasiun siaran radio. 

 

Sacara global, kita seneng nulung operator stasiun radio saka sak ndonya kanggo ngisolasi pemancar FM sing jarake rapet, kita weruh manawa ana sawetara sing nuduhake minat banget kanggo nggabungake pirang-pirang frekuensi FM ing siji antena master, liyane pengin duwe aplikasi khusus. kanggo sawetara pemancar ing stasiun. 10kW FM low pass Filter, contone, iku salah siji saka kita paling-sales Filter harmonik FM digunakake kanggo combing daya pemancar radio FM nganti 10kW, sampeyan bisa ndeleng wong gedhe iki ing sawetara stasiun radio FM gedhe.

 

KITA Tansah Ngrungokake Kabutuhan Panjenengan yen sampeyan kasengsem ing salah siji saka ndhuwur-sale Filter harmonik RF. 

 

Tebak Sampeyan Mbutuhake Luwih saka Apa Sampeyan Waca

 

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, kita minangka salah sawijining sing paling apik produsen peralatan stasiun radio ing wilayah global, saliyane ing 10kW low pass RF Filter, sampeyan uga bisa ketemu liyane saringan RF top-sale ing isi ing ngisor iki. Inggih, kualitas apik lan biaya budget kaya biasane.

 

Chart A. FM / VHF LPF Low Pass Filter for Sale

 

Sabanjure yaiku 10kW VHF Bandreject Filter VHF BSF Bandstop Filter futawa Didol | Skip

 

klasifikasi model Max. input Power VSWR

frekuensi sawetara

Aturan

  harmonik kaping 2

  3rd selaras

konektor Dolan maring More
FM A 20 kW

1.1

87 - 108 MHz

35 dB

60 dB

3 1 / 8 "

More
VHF B 10 kW

1.1

167 - 223 MHz

 35 dB

60 dB

3 1 / 8 "

More

 

Bagan B. 10kW VHF BSF Bandstop Bandreject Filter for Sale

 

Sadurunge yaiku FM / VHF LPF Low Pass Filter for Sale | Skip

Sabanjure yaiku 350W UHF DTV BPF Bandpass Filter for Sale | Skip

 

klasifikasi model Max. input Power VSWR fv f0±4MHz
frekuensi sawetara

Aturan

fv-4.43±0.2MHz

konektor Dolan maring More
VHF A 10 kW ≤ 1.1
≤ 1.1

167 - 223 MHz

20 dB

3 1 / 8 " More

 

Chart C. 350W UHF DTV BPF Bandpass Filter for Sale

 

Sadurunge yaiku 10kW VHF BSF Bandstop Bandreject Filter for Sale | Skip

Sabanjure yaiku FM BPF Bandpass Filter for Sale | Skip

 

klasifikasi model Max. input Power Kab VSWR selipan mundhut f0
f0±3.8MHz
f0±4.2MHz
f0±6MHz
f0±12MHz
Dolan maring More
UHF
A
350W
6

 1.15

474 MHz

0.50 dB

1.3 dB

8 dB

20 dB

40 dB

More

858 MHz

 0.60 dB

1.65 dB

 8 dB

20 dB

40 dB

More

 

Chart D. FM BPF Bandpass Filter for Sale

 

Sadurunge yaiku 350W UHF DTV BPF Bandpass Filter for Sale | Skip

Sabanjure yaiku VHF BPF Bandpass Filter for Sale | Skip

 

klasifikasi model Max. input Power Kab VSWR

frekuensi sawetara

selipan mundhut

f0

f0 ± 300 kHz

f0±2MHz

f0±4MHz

konektor Dolan maring More
FM A 500W

3

 1.1

87 - 108 MHz

≤ 0.70 dB

≤ 0.75 dB

≥ 25 dB

≥ 40 dB

7-16 DIN

More
FM A1 500W

4

 1.1

87 - 108 MHz

≤ 1.10 dB

≤ 1.20 dB

≥ 40 dB

≥ 60 dB

7-16 DIN

More
FM A

1500W

1.5kW

3

 1.1

87 - 108 MHz

selipan mundhut

≤ 0.30 dB

≤ 0.35 dB

≥ 25 dB

≥ 40 dB

7-16 DIN

More
FM A1

1500W

1.5kW

4

 1.1

87 - 108 MHz

≤ 0.50 dB

≤ 0.60 dB

≥ 40 dB

≥ 60 dB

7-16 DIN

More
FM A

3000W

3kW

3

 1.1

87 - 108 MHz

selipan mundhut

≤ 0.25 dB

≤ 0.30 dB

≥ 25 dB

≥ 40 dB

1 5 / 8 "

More
FM A1

3000W

3kW

4

 1.1

87 - 108 MHz

≤ 0.40 dB

≤ 0.45 dB

 40 dB

≥ 60 dB

1 5 / 8 "

More
FM A

5000W

5kW

3

 1.1

87 - 108 MHz

selipan mundhut

≤ 0.20 dB

≤ 0.25 dB

 25 dB

≥ 40 dB

1 5 / 8 "

More
FM A1

5000W

5kW

4

 1.1

87 - 108 MHz

≤ 0.35 dB

≤ 0.40 dB

≥ 40 dB

≥ 60 dB

1 5 / 8 "

More
FM A

10000W

10kW

3

 1.1

87 - 108 MHz

selipan mundhut

≤ 0.15 dB

≤ 0.15 dB

≥ 25 dB

≥ 40 dB

3 1 / 8 "

More
FM A1

10000W

10kW

4

 1.1

87 - 108 MHz

≤ 0.25 dB

≤ 0.30 dB

 40 dB

≥ 60 dB

3 1 / 8 "

More

 

Bagan E. VHF BPF Bandpass Filter for Sale

 

Sadurunge yaiku FM BPF Bandpass Filter for Sale | Skip

Bali menyang FM / VHF LPF Low Pass Filter for Sale | Skip

 

klasifikasi model Max. input Power Kab VSWR

frekuensi sawetara

selipan mundhut

f0

f0 ± 300 kHz

f0±2MHz

f0±4MHz

konektor Dolan maring More
VHF A 500W

4

 1.1

167 - 223 MHz

≤ 0.40 dB

≤ 0.50 dB

≥ 20 dB

≥ 35 dB

7-16 DIN

More
VHF A1 500W

6

 1.1

167 - 223 MHz

≤ 0.80 dB

≤ 1.00 dB

≥ 50 dB

≥ 70 dB

7-16 DIN

More
VHF A

1500W

1.5kW

4

 1.1

167 - 223 MHz

selipan mundhut

≤ 0.15 dB

≤ 0.20 dB

≥ 20 dB

≥ 35 dB

1 5 / 8 "

More
VHF A1

1500W

1.5kW

6

 1.1

167 - 223 MHz

≤ 0.25 dB

≤ 0.30 dB

≥ 50 dB

≥ 70 dB

1 5 / 8 "

More
VHF A

3000W

3kW

3

 1.1

167 - 223 MHz

selipan mundhut

≤ 0.10 dB

≤ 0.15 dB

≥ 10 dB

≥ 20 dB

1 5 / 8 "

More
VHF A1

3000W

3kW

4

 1.1

167 - 223 MHz

≤ 0.20 dB

≤ 0.25 dB

≥ 20 dB

≥ 35 dB

1 5 / 8 "

More
VHF A

5000W

5kW

3

 1.1

167 - 223 MHz

selipan mundhut

≤ 0.10 dB

≤ 0.10 dB

≥ 10 dB

≥ 20 dB

1 5 / 8 "

More
VHF A1

5000W

5kW

4

 1.1

167 - 223 MHz

≤ 0.15 dB

≤ 0.20 dB

≥ 20 dB

≥ 35 dB

1 5 / 8 "

More
VHF A

10000W

5kW

3

 1.1

167 - 223 MHz

selipan mundhut

≤ 0.10 dB

≤ 0.10 dB

≥ 10 dB

≥ 20 dB

3 1 / 8 "

More
VHF A1

10000W

5kW

4

 1.1

167 - 223 MHz

≤ 0.15 dB

≤ 0.20 dB

≥ 20 dB

≥ 35 dB

3 1 / 8 "

More

 

Tuku Filter Harmonik RF kanggo Stasiun Radio? Punika Panggonan tengen!

 

FMUSER minangka salah sawijining produsen filter RF paling apik sing ngasilake Filter harmonika for sale ing cedhak 200+ negara lan wilayah ing saindenging jagad, iki minangka negara sing disaranake sing bisa dadi referensi.

 

Afghanistan, Albania, Aljazair, Andorra, Angola, Antigua lan Barbuda, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgia, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnia lan Herzegovina, Botswana , Brazil, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Cabo Verde, Kamboja, Kamerun, Kanada, Republik Afrika Tengah, Chad, Chili, China, Kolombia, Komoro, Kongo, Republik Demokratik, Kongo, Republik, Kosta Rika , Pantai Gading, Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Leste (Timor-Leste), Ekuador, Mesir, El Salvador, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Estonia, Eswatini, Ethiopia, Fiji, Finlandia, Prancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Yunani, Grenada, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Honduras, Hongaria, Islandia, India, Indonesia, Iran, Irak, Irlandia, Israel , Italia, Jamaika, Jepang, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea Utara, Korea Selatan, Kosovo, Kuwait,Kyrgyzstan, Laos, LATVia, Lebanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagascar, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mali, Malta, Marshall Islands, Mauritania, Mauritius, Mexico, Micronesia, Federated States of, Moldova, Monako , Mongolia, Montenegro, Maroko, Mozambik, Myanmar (Burma), Namibia, Nauru, Nepal, Walanda, Selandia Baru, Nikaragua, Niger, Nigeria, Makedonia Utara, Norwegia, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Papua Nugini, Paraguay, Peru, Filipina, Polandia, Portugal, Qatar, Rumania, Rusia, Rwanda, Saint Kitts lan Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent lan Grenadines, Samoa, San Marino, Sao Tome lan Principe, Arab Saudi, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapura, Slovakia, Slovenia, Kepulauan Solomon, Somalia, Afrika Selatan, Spanyol, Sri Lanka, Sudan, Sudan, Kidul, Suriname, Swedia, Swiss, Suriah, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tonga, Trinidad lan Tobago , Tunisia, Turki, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraina, United Arab E mirates, United Kingdom, United States, Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Vatican City, Venezuela, Vietnam, Yaman, Zambia, Zimbabwe

 

Kita Tansah Ing Kene kanggo Kebutuhan Panjenengan

 

Apa sampeyan isih mikir babagan Harga Filter Harmonik RF Kab? Kita ngrancang lan nggawe anggaran lan terjangkau saringan harmonik kanggo stasiun radio, saka LPF low pass saringan kanggo saringan bandstop lan saringan bandpass FM/UHF/VHF, etc.

 

Isi ing "Hubungi kita" sheet ing sisih kiwa lan supaya kita ngerti specifications dibutuhake, salah siji saka sales pengalaman kita bakal langsung nanggapi lan bantuan kanggo milih a Filter harmonik FM/TV sing nyukupi kabutuhan sampeyan, utamane kanggo pitakonan kaya saringan pass murah sing paling laris sing didol, kustomisasi filter bandpass, solusi turnkey filter lengkap, lan liya-liyane. Ngomong apa sing sampeyan butuhake, KITA Tansah Ngrungokake.

 

▲ Filter Harmonik RF paling apik kanggo didol  ▲

▲ Bali menyang Isi

 

Kepiye Pilih Filter Harmonik FM Paling Apik kanggo Stasiun Radio?

 

Perangan Sadurunge yaiku Filter Harmonik RF paling apik kanggo didol | Skip

Perangan Sabanjure yaiku Kasunyatan menarik lan Q&A babagan Filter RF Skip

 

Sawetara klien kita duwe mamang kaya, Aku ora ngerti carane kanggo milih jinis tengen Filter harmonik RF, utawa aku pengin rong jinis saringan harmonika nanging aku mung duwe 50K $ kanggo tuku, etc.

 

Miturut riset marketing pepek saka Filter harmonik FMUSER, kita ketemu metu sing ndhuwur-sale saringan harmonik RF duwe fitur umum ing ngisor iki:

 

1. Various Filter Kustomisasi lan OEM Welcome

 

Kustomisasi lan desain panyaring nggambarake kreativitas produsen peralatan siaran lan kepraktisan peralatan siaran. Filter harmonik RF sing apik kudu duwe karakteristik rega anggaran, umur layanan sing dawa. Saringan low-pass FMUSER 10kW FM dadi gampang digunakake lan regane murah kanggo operator stasiun radio

 

2. Kasedhiya Paling 1 Desain PCS lan Layanan Custom

 

Desain lan ngatur layanan diwenehake kanggo paling sethithik 1 pcs Filter. Amarga operator radio sing beda-beda kudu ngadhepi kabutuhan nyata saka macem-macem stasiun radio, manawa panyedhiya panyaring RF bisa kanthi bebas ngatur lan saringan desain wis dadi salah sawijining standar kanggo nguji kapasitas pasokan panyedhiya saringan. Napa FMUSER mung metu saka akeh panyedhiya saringan utamane amarga saringan RF bisa disesuaikan, kinerja dhuwur, rega anggaran, lan gampang digunakake. Ora ketompo carane akeh saringan dhuwur sing pengin sampeyan atur, FMUSER mesthi bisa nglayani sampeyan

 

3. RF Harmonics Filter Tuku Guideline saka FMUSER

 

Cara milih ing saringan harmonik RF ndhuwur ing antarane pemasok peralatan stasiun radio ing taun 2021 wis dadi masalah sing didesak kanggo akeh pelanggan anyar lan lawas FMUSER

 

Sawise sinau tim teknis kita, kita nemokake sawetara paramèter profesional uga bisa mbantu sampeyan nggawe pilihan, kita uga melu ing game, dedikasi kanggo nyedhiyakake panyaring harmonik sing paling apik kanggo sampeyan, mula, yen sampeyan butuh. saringan RF harmonik for sale utawa butuh informasi babagan sing paling anyar harga saringan harmonik saka FMUSER, please ngerti sing KITA Tansah Ngrungokake!  

 

  • Sing Ngisor Pim Sing Kuwat Sinyal

 

Contone, PIM (AKA: Intermodulasi Pasif), kita ngerti yen PIM minangka asil saka sinyal sing ora ana guna sing diasilake saka campuran loro utawa luwih frekuensi ing piranti pasif nonlinear. Sinyal anyar iki bakal ngganggu lan ngrusak sinyal asli sing dikirim ing antarane rong sistem nirkabel. Bisa ngasilake gangguan sinyal ing sistem nirkabel apa wae. PIM sing kurang tegese nduweni sinyal sing kuwat kanthi bandwidth luwih akeh kanggo pangguna liyane, sing tegese kepuasan pelanggan lan revenue sing luwih dhuwur kanggo operator.

 

  • Sampeyan Perlu Mundhut Selipan lan Mundhut Bali

 

Mundhut sisipan lan mundhut bali duwe peran penting ing desain lan pangembangan piranti frekuensi dhuwur kayata saringan RF, divider daya RF, lan amplifier RF. Iku fenomena alam sing dumadi ing kabeh jinis transmisi (transmisi data utawa transmisi listrik). Amarga iki bener kanggo meh kabeh jalur transmisi fisik utawa jalur konduktif, saya suwe dalan kasebut, luwih dhuwur kerugian. Kajaba iku, losses iki uga bakal kelakon ing saben titik sambungan sadawane baris, kalebu joints lan konektor. Kanggo perakitan frekuensi dhuwur kayata saringan RF, saringan kasebut kanthi mundhut sisipan sing sithik lan titik adol liyane sing menarik bisa dadi pilihan pertama kanggo operator radio.

 

  • Iku Luwih Luwih Saka Apa Sampeyan Deleng

 

Ketoke, ana referensi penting luwih saka mundhut Selipan, paramèter liyane kayata nilai lampiran lan daya dhuwur nangani, etc uga faktor penting nalika tuku Filter harmonik RF apik. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan saringan harmonik RF, hubungi tim teknis kita, lagi 7/24 online nunggu kabar apik. Mangkene apa sing disaranake tim teknis FMSUER:

 

  • Nyilikake dimensi filter kanthi daya saing rega Produk sing sampurna kanggo macem-macem frekuensi gelombang mikro radio, kayata sistem Telekomunikasi, IEEE 802.
  • Stabilitas suhu sing apik banget
  • Penanganan daya dhuwur lan nilai atenuasi sing apik
  • Etc.

 

Kanggo Ngilangi Harmonik Pemancar Stasiun FM: Pemancar FM asring ngasilake harmonik - kaping pirang-pirang frekuensi pemancar. Sawetara iki nyebabake gangguan kanggo resepsi VHF-TV lan UHF-TV lan paging lan resepsi radio seluler. Seri saringan low-pass iki ngliwati kabeh band FM kanthi mundhut sing sithik lan menehi penindasan harmonik sing akeh.

 

▲ Cara Milih Filter Harmonik FM Paling Apik ▲

▲ Bali menyang Isi ▲

 

Kasunyatan menarik lan Q&A babagan Filter RF

 

Perangan Sadurunge yaiku Cara Milih Filter Harmonik FM Paling Apik Skip

Bali menyang Pérangan Kapisan Where tuku Filter FM Low Pass paling apik | Skip

 

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan struktur sirkuit utawa bagean marketing filter RF, FMUSER nyaranake sampeyan sinau babagan elektronik pasif utawa langsung takon karo tim sales, amarga konten sing wis diwaca ora cukup kanggo nerangake filter RF kanthi lengkap lan jelas kanggo sampeyan. (PS: Wikipedia bisa uga ora bisa nindakake). Mulane, kabeh sing bisa kita lakoni kanggo sampeyan yaiku kanthi gampang nerangake struktur lan jinis saringan RF, lan cara kerja saringan RF. Ing kene, FMUSER nyathet sawetara pitakonan sing menarik babagan Filter RF sing ditimbulake dening pelanggan stasiun radio, lan mesthi jawabane. Mangga terus maca Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan saringan RF. 

 

P1: Kepiye Filter RF Bisa Nganggo Cara Liyane Kajaba ing Stasiun FM/TV?

 

Filter RF minangka komponen penting ing teknologi nirkabel, saringan RF digunakake karo panrima radio supaya mung jinis frekuensi sing tepat sing bisa dihibur nalika nyaring pita frekuensi liyane sing ora dikarepake. Saringan RF dirancang kanthi cara sing bisa digunakake kanthi gampang ing rentang frekuensi saka frekuensi medium nganti frekuensi dhuwur banget, yaiku megahertz lan gigahertz. Amarga karakteristik operasi, paling asring digunakake ing peralatan kayata radio siaran, komunikasi nirkabel, lan televisi, lsp.

 

Filter RF bisa nyaring gangguan utawa nyuda gangguan sinyal eksternal sing bisa mengaruhi kualitas utawa kinerja sistem komunikasi apa wae. Kekurangan saringan RF sing tepat bisa nyebabake transfer frekuensi sinyal sing bisa nyebabake proses komunikasi.

 

Kanthi saringan RF sing tepat, gangguan eksternal bebarengan karo gangguan sinyal sing diprodhuksi dening sistem komunikasi tetanggan bisa gampang diblokir. Iki njaga kualitas frekuensi sinyal sing dikarepake nalika nyaring kabeh frekuensi sinyal sing ora dikarepake kanthi gampang.

 

Amarga iki, saringan RF nduweni peran penting ing sistem komunikasi nirkabel, kayata satelit, radar, sistem nirkabel seluler, lan liya-liyane. 

 

Umumé, saringan entheng lan bisa mbantu nambah kinerja frekuensi sinyal. Yen saringan RF gagal nyedhiyakake kinerja sing dikarepake, sampeyan bisa njelajah macem-macem pilihan liyane, salah sijine yaiku tambahan amplifier kanggo desain sampeyan. Saka amplifier Trellisware menyang amplifier daya RF liyane, sampeyan bisa ngowahi frekuensi sinyal sing luwih murah dadi sing luwih dhuwur; mangkono ngedongkrak kinerja sakabèhé saka designs RF.

 

Kajaba iku, saringan RF uga duwe peran penting ing lingkungan ponsel. Nalika nerangake mobiles, padha mbutuhake jumlah tartamtu saka bands kanggo nindakake mlaku. Kanthi kekurangan panyaring RF sing tepat, macem-macem band kasebut ora bakal bisa urip bebarengan, tegese band tartamtu bakal ditolak, yaiku Sistem Satelit Navigasi Global (GNSS), keamanan umum, Wi-Fi, lan liya-liyane. Ing kene, saringan RF duwe peran penting kanthi ngidini kabeh band bisa urip bebarengan.

 

Thanks kanggo pangembangan R&D FMUSER sing diwasa, kita nutupi puluhan saringan sing beda kanggo sampeyan, mangga hubungi tim sales kita yen sampeyan ora yakin endi sing paling apik kanggo stasiun siaran sampeyan, tim sales lan teknis bakal ngenteni Kanthi kabeh kuping.

 

Q2: Kepiye Sampeyan Nggawe Filter RF?

 

Umumé, saringan RF digawe saka resonator sing digandhengake lan dirancang kanthi komponen reaktif pasif kayata kapasitor, induktor, lan (kurang asring) trafo RF, yaiku induktor gabungan. Filter-filter kasebut biasane linear, lan yen perlu sawetara amplifikasi, bisa ditambah karo amplifier RF sing diimplementasikake karo transistor RF (bisa bipolar utawa efek lapangan). Filter-filter dibutuhake nalika nyaring sinyal sing ora dikarepake saka mlebu spektrum radio. Padha digunakake ing kombinasi karo macem-macem elektronik. Nanging, panggunaan sing paling penting ana ing domain frekuensi radio.

 

Kanggo panyaring low pass, sirkuit sing mung ngidini komponen frekuensi pass kurang lan mblokir kabeh komponen frekuensi sing luwih dhuwur diarani filter pass rendah. Jeneng LPF dhewe nuduhake frekuensi sawetara kurang.

 

Adhedhasar aplikasi lan ukuran peralatan nirkabel, ana macem-macem jinis saringan, yaiku saringan rongga, saringan planar, saringan elektroakustik, saringan dielektrik, saringan koaksial (ora ana hubungane karo kabel koaksial), lan liya-liyane.

 

FMUSER minangka produsen profesional saka Filter harmonik RF. Kita duwe cadangan kawruh peralatan siaran paling profesional lan tim teknis. Yen sampeyan duwe pitakon babagan saringan RF nalika maca bagean iki, welcome kanggo takon tim technical kita kanggo dhukungan.

 

Q3: Pira Jinis Filter RF Ana lan Apa Persis?

 

Filter Frekuensi Radio minangka jinis sirkuit khusus sing ngidini sinyal sing pas nalika mbatalake sinyal sing ora dikarepake. Nalika nerangake topologi Filter, ana papat jinis Filter RF dhasar, IE; dhuwur-pass; band-pass; lan band-reject (utawa saringan kedudukan). Filter RF sing paling umum duwe struktur tangga, lan "posisi" komponen (induktor lan kapasitor) yaiku sing nemtokake jinise; Nilai-nilai komponen nemtokake sawetara frekuensi sinyal sing diblokir utawa ora diblokir.

 

  • Filter Low Pass - Filter Lowpass - LPF

 

Filter pass kurang yaiku sing mung ngidini frekuensi sithik dilewati nalika bebarengan, nyuda frekuensi sinyal liyane. Jumlah pangurangan frekuensi sinyal nalika ngliwati bandpass ditemtokake dening akeh faktor kayata topologi filter, tata letak, lan kualitas komponen, lan liya-liyane. passband kanggo nampa penolakan pungkasan.

 

 

LPF 

Filter-filter low pass kasedhiya ing macem-macem formulir. Aplikasi utama filter iki yaiku nyuda harmonik amplifier RF. Karakteristik iki penting amarga mbantu nyegah gangguan sing ora dikarepake nalika ana macem-macem pita transmisi. Utamane, saringan pass kurang digunakake ing aplikasi audio lan nyaring swara saka sirkuit eksternal. Sawise sinyal frekuensi dhuwur disaring, frekuensi sinyal sing diasilake entuk kualitas sing cetha lan jelas.

 

  • Filter High Pass - Filter High Pass - HPF

 

Beda karo filter low pass, filter high pass (HPF) mung ngidini sinyal frekuensi dhuwur bisa dilewati. Ing kasunyatan, saringan pass dhuwur cukup nglengkapi saringan pass kurang amarga loro-lorone bisa digunakake bebarengan kanggo ngasilake saringan bandpass. Desain panyaring pass dhuwur langsung lan nyuda frekuensi sing luwih murah tinimbang titik ambang.

 

 

HPF 

Biasane, saringan pass dhuwur digunakake ing sistem audio sing kabeh frekuensi kurang disaring. Kajaba iku, digunakake kanggo mbusak bass ing speaker cilik, lan ing akeh kasus; saringan iki khusus dibangun menyang speaker. Nanging, yen ana proyek DIY, saringan pass dhuwur bisa gampang disambungake menyang sistem kasebut.

 

  • Band Pass Filter - Bandpass Filter - BPF

 

Filter bandpass (BPF) minangka sirkuit sing ngidini sinyal saka rong frekuensi sing beda bisa ngliwati lan nyuda sinyal sing ora ana ing jangkauan sing ditampa. Umume saringan bandpass gumantung ing sumber daya eksternal lan nggunakake komponen aktif, yaiku sirkuit terpadu lan transistor. Jenis saringan kasebut diarani saringan bandpass aktif. Saliyane, sawetara saringan band pass ora nggunakake sumber daya eksternal lan gumantung banget marang komponen pasif, yaiku induktor lan kapasitor. Filter-filter kasebut dikenal minangka saringan bandpass pasif.

 

 

Saringan band pass umume digunakake ing panrima lan pemancar nirkabel. Fungsi utamane ing pemancar yaiku mbatesi bandwidth sinyal output kanthi minimal supaya data sing dibutuhake bisa dikirim kanthi kacepetan lan wujud sing dikarepake. Nalika nerangake panrima, band pass Filter ngidini mung jumlah seng di pengeni saka frekuensi decoded utawa krungu, nalika nglereni sinyal liyane teka saka frekuensi bayangan.

 

GMP

 

Umumé, nalika saringan bandpass dirancang kanthi apik, bisa kanthi gampang nggedhekake kualitas sinyal, lan ing wektu sing padha, bisa nyuda kompetisi utawa gangguan ing antarane sinyal.

 

  • Band Tolak Filter - Band Stop Filter - Tolak Filter - BSF

 

Kadhangkala dikenal minangka band stop filter (BSF), band reject minangka saringan sing ngidini sebagian besar frekuensi ngliwati sing ora diowahi. Nanging, attenuates frekuensi kuwi sing tiba ing ngisor sawetara banget tartamtu. Fungsine persis ing cara ngelawan karo filter bandpass.

 

 

Sejatine, fungsine yaiku ngliwati frekuensi saka nol menyang titik frekuensi potong pisanan. Ing antarane, ngliwati kabeh frekuensi sing ana ing ndhuwur titik potong kaping pindho saka frekuensi kasebut. Nanging, nolak utawa mblokir kabeh frekuensi liyane sing ana ing antarane rong titik kasebut.

 

BSF 

Kabeh ing kabeh, Filter soko sing ngidini sinyal kanggo pass liwat karo bantuan saka passband. Sing jarene, stopband ing saringan minangka titik ing ngendi frekuensi tartamtu ditolak dening saringan apa wae. Dadi pass dhuwur, pass kurang, utawa bandpass, saringan sing cocog yaiku sing ora ana kerugian ing passband. Nanging, ing kasunyatan, ora ana saringan sing cocog amarga bandpass bakal ngalami sawetara mundhut frekuensi lan ora bisa nampa penolakan tanpa wates nalika nerangake stopband.

 

Kasunyatan sing menarik babagan Filter RF ▲

Bali menyang Isi

 

  • 10kW FM Low Pass Filter x 1PCS 

 

Mangga Hubungi Kita kanggo informasi liyane

  1. Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan 10kW FM Low Pass Filter
  2. Indeks Listrik FMUSER 10kW Low Pass Filter (Referensi Mung)
  3. Nuduhake Ekstra ing Interferensi Radio

 
Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan 10kW FM Low Pass Filter

 

Perangan Sabanjure yaiku Indeks Listrik FMUSER 10kW Low Pass Filter Skip

 

Wah, akeh banget sing kudu digatekake! Nanging, minangka operator stasiun radio, sampeyan mesthi ngerti luwih akeh tinimbang FMUSER, nanging ing kene, kanggo nglindhungi lan ngoptimalake peralatan stasiun radio sampeyan, FMUSER isih kudu menehi telung saran kanggo sampeyan, sawise sampeyan tuku saringan pass rendah 10kW FM iki. , telung perkara sing kudu sampeyan mangerteni: operasi, instalasi, lan TV kabel.

 

1. Operasi saka Filter RF

 

Filter pass murah iki dirancang kanggo nyuda lan umume ngilangi gangguan televisi sing disebabake dening energi harmonik sing digawe ing pemancar FM.

 

Filter iku loro-arah tegese bisa diinstal ing salah siji arah. Model panyaring pemancar FM 10kW A nuduhake pengurangan frekuensi ing ndhuwur 140 MHz kaya sing ditampilake ing kurva respon ing ngisor iki.

 

 

Kabar: Sinyal input kanggo panyaring 10kW ora kudu ngluwihi 10000 watt. Gunakake ing daya sing luwih dhuwur bisa ngrusak saringan kanthi permanen lan bakal ngilangi garansi.

 

2. Instalasi Filter RF

 

  • Filter kasebut kudu dipasang kanthi cedhak karo output pemancar sing praktis 
  • Nggunakake 3 1/8" konektor EIA karo konektor lanang ing salah siji mburi.

 

Ati-ati: FILTER BISA PANAS SAJENG OPERASI, iki minangka indikasi yen dheweke nindakake tugas kanthi ngilangi energi harmonik ing bentuk panas.

 

3. Keluhan saka TV Kabel Neighborhood Panjenengan

 

Yen pemancar sampeyan ngganggu sistem TV kabel, masalah kasebut bisa uga ora bisa ditanggulangi kanthi nggunakake saringan low pass. Sawetara perusahaan kabel sing ora nggawa saluran FM ing sistem bisa nyelehake saluran TV ing band siaran FM. Yen ngono, frekuensi dhasar sampeyan (pembawa) bisa nyebabake gangguan lan panyaring bakal ora efektif. Hubungi perusahaan kabel lokal kanggo informasi luwih lengkap. Ing sawetara kasus, perusahaan kabel bisa ngatasi masalah kasebut kanthi ngganti kabel sing lawas utawa rusak.

 

Indeks Listrik FMUSER 10kW Low Pass Filter (Referensi Mung)

 

  • Tembaga lan bahan tembaga sing dilapisi salaka paling apik, pengalaman pangguna dijanjekake
  • Minimal Length
  • Cakupan Band FM Kabeh
  • Rugged Built-in Couplers kasedhiya
  • Mundhut Selipan Banget Low lan VSWR
  • Rentang frekuensi sing beda kasedhiya kanggo dipilih, sing nambah kemampuan siaran
  • Tingkat daya sing beda-beda bisa nyukupi kabutuhan macem-macem skenario
  • Tingkat kerugian sisipan sing kurang industri lan VSWR nambah kualitas siaran kanggo stasiun siaran
  • Atenuasi dhuwur ing harmonik 2 lan 3, ora perlu kuwatir babagan output
  • Ngomong apa sing dikarepake, kita mbantu kustomisasi.
  • Penolakan Dhuwur liwat 10th Harmonic
  • Etc.

 

model

A

B

konfigurasi

Coaxial

Coaxial

Range frekuensi

87 - 108 MHz

167 - 223 MHz

Max. input Power

20 kW

10 kW

VSWR

≤ 1.1

≤ 1.1

selipan mundhut

≤ 0.1 dB

≤ 0.1 dB

Aturan

harmonik kaping 2

≥ 35 dB

≥ 35 dB

harmonik kaping 2

≥ 60 dB

≥ 60 dB

konektor

3 1 / 8 "

3 1 / 8 "

Jumlah Unsur

7

7

dimensi

85 × 95 × 965 mm

85 × 95 × 495 mm

bobot

~ 8 kg

~ 4.4 kg

 

1. Nimbulaké konco emisi harmonik lan palsu

 

  • Pemancar radio amatir sing ora bisa digunakake bisa uga dadi sabab saka harmonik daya dhuwur. Iki uga bakal mengaruhi transmisi radio peralatan liyane sing cedhak.
  • Amplifier uga ngasilake harmonik. Kita kabeh ngerti, padha bakal molak gelombang sinyal, utawa padha nonlinear kanggo sawetara ombone. Desain stasiun radio sing ora apik bakal nambah tingkat harmonik. Mula, sampeyan bisa nyuda gangguan kanthi nggunakake desain platform sing apik.
  • Sanajan piranti kasebut ora aktif ngirim, bakal ngasilake emisi palsu. Iki bisa uga amarga sinyal kacepetan dhuwur, sumber daya rame, utawa masalah sinyal liyane. Yen piranti kasebut aktif ngirim, emisi palsu bisa kedadeyan amarga rong alasan:
  • Kabel daya sing disambungake menyang radio ngemot swara frekuensi dhuwur. Iki nyebabake amplifier daya radio ngasilake frekuensi tartamtu.
  • Sawetara komponen ing PCB njupuk frekuensi dhasar.

 

Kabar: Transmisi palsu bisa kedadeyan yen pemancar ngirim salah ing njaba bandwidth utawa mode sing digunakake. Ing kasus iki, pemancar ngasilake cipratan, sing bisa ngganggu stasiun liya sing disetel menyang frekuensi sing cedhak karo pita frekuensi.

 

2. Kepiye Cara Ngurangi Dampak Harmonik lan Emisi Palsu?

 

Langkah-langkah ing ngisor iki bisa ditindakake kanggo ngontrol tingkat interferensi:

 

  • Priksa pemancar kanggo nyuda emisi palsu frekuensi mati.
  • Priksa manawa peralatan lan rakitan sing rame adoh saka antena.
  • Aja nggunakake pemancar radio amatir kanthi fungsi sing ora apik.

 

CATETAN: Emisi harmonik lan palsu ora bisa dihindari nanging bisa dikurangi nganti sawetara. Sembarang sinyal harmonik ing njaba saluran pemancar sing ditemtokake dianggep minangka transmisi palsu. Biasane minangka akibat saka peralatan sing ora berfungsi utawa gangguan lingkungan.

 

Nuduhake Ekstra ing Interferensi Radio

 

Ing ngisor iki minangka tambahan kawruh babagan radio babagan interferensi radio lan cara nyuda pengaruh interferensi radio. Kita pitados bilih sadurunge wis cukup informasi ing saringan RF, nanging sawetara transmisi sinyal radio lan masalah reception isih ana ing urip nyata. Akeh pelanggan ing lapangan radio ngidoni gangguan radio lan njaluk kita ngramu solusi khusus kanggo dheweke. Mangkono, kita bakal njlèntrèhaké kanthi ringkes sawetara kawruh praktis babagan interferensi radio ing atusan tembung sing isih ana

 

1. Apa Jinis Peralatan Bisa Dipengaruhi dening Interferensi Radio?

 

Piranti radio lan non-radio bisa kena pengaruh sinyal radio. Piranti radio kalebu radio AM lan FM, televisi, telpon tanpa kabel, lan interkom nirkabel. Peralatan elektronik non-radio kalebu sistem audio stereo, telpon kabel, lan interkom kabel biasa. Kabeh peralatan iki bisa diganggu dening sinyal radio.

 

2. Apa sing Bisa Nimbulake Interferensi Radio?

 

Interferensi biasane kedadeyan nalika pemancar radio lan peralatan elektronik dioperasikake ing jarak sing cedhak. Interferensi disebabake:

  • peralatan transmisi radio sing salah diinstal;
  • Sinyal radio sing kuat saka pemancar sing cedhak;
  • Sinyal sing ora dikarepake (disebut radiasi palsu) sing diasilake dening peralatan transmisi; lan
  • Ora cukup shielding utawa nyaring ing peralatan elektronik kanggo nyegah saka njupuk munggah sinyal bayangan.

 

3. Apa Sampeyan Bisa Nggawe?

 

  1. Coba nyegah masalah gangguan sadurunge kedadeyan. Konsultasi karo panguwasa kotamadya kanggo ngerteni peraturan apa sing ditrapake kanggo antena lan struktur menara. Yen sampeyan duwe rencana instalasi sing nyukupi syarat kotamadya, guneman karo tanggane. Nerangake apa sing arep sampeyan lakoni lan apa sebabe. Priksa manawa sampeyan bakal nindakake sing paling apik kanggo nyegah masalah. Elinga yen GRS lan operator radio amatir kerep nindakake layanan umum sing penting kanthi nulungi panguwasa lokal nalika ana kahanan darurat lan acara umum.
  2. Priksa manawa peralatan sampeyan wis diinstal kanthi bener. Antena stasiun radio kudu adoh saka omah tetanggan lan adoh saka kabel listrik sing bisa mengaruhi operasine. Waca kanthi teliti bagean, Nginstal Stasiun Radio Panjenengan.
  3. Operate stasiun karo tanggi ing atine. Batesi daya pemancar, yen bisa, nganti tingkat minimal sing dibutuhake kanggo komunikasi sing nyukupi. Kanggo stasiun GRS ngendi ngirim, amplifier daya ora diijini, output maksimum kanggo antena ngirim ora luwih saka 4 watt (siji sideband; puncak 12watts).
  4. Priksa manawa peralatan sampeyan dijaga kanthi apik miturut syarat teknis. Saka wektu kanggo wektu, sampeyan kudu verifikasi manawa frekuensi ngirim bener, bandwidth ing watesan operasi, lan kabel stasiun, antena, lan sistem lemah ing kondisi apik.

 

4. Sampeyan uga kudu:

 

  • Peka marang masalah gangguan lan coba ngatasi kanthi cepet.
  • Gawe bareng karo tanggane kanggo ngerteni apa sing nyebabake masalah lan apa sing luwih apik.
  • Nalika sampeyan nyoba golek solusi teknis kanggo gangguan, matesi daya pemancar lan wektu operasi. Coba mateni stasiun sampeyan kabeh nganti masalah didandani.
  • Bebas bae kanggo takon yen sampeyan lagi ngadhepi masalah liyane

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak