FMUSER FBE200 H.264 H.265 Hardware IPTV Encoder kanggo Live Streaming

Fitur

  • Rega (USD): 196
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 196
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Napa Pilih FBE200 H.264 H.265 IPTV Encoder kanggo Live Streaming?

Ing pasar TV sing cepet ganti lan kompetitif, operator lan panyedhiya layanan TV kudu ngirim akses menyang konten ing kabeh layar, kapan wae, ing ngendi wae, lan uga nyuda kerumitan lan efisiensi nyopir ing kabeh platform. Encoder FMUSER FBE200 dirancang kanggo ngatasi permintaan sing tambah akeh kanggo pangiriman video menyang internet lan piranti seluler.

FMUSER FBE200 kanthi integrasi dhuwur lan desain biaya-efektif nggawe piranti iki digunakake digunakake ing macem-macem sistem distribusi digital, kayata construction saka tingkat siaran profesional sistem IPTV & OTT, aplikasi IPTV Hospitality, Remote HD konferensi video multi-jendhela, Remote Pendidikan HD, lan perawatan medis Remote HD, Siaran Langsung Streaming, lsp.

FMUSER FBE200 H.264/H.265 IPTV Streaming Encoder ndhukung 1 koleksi video audio lan HDMI kanthi input bebarengan kanggo pilihan. Sampeyan bisa milih nggunakake stereo HDMI utawa 3.5mm kanggo saluran audio.

Saben saluran input HDMI ndhukung 3 IP stream output kanthi rong resolusi sing beda (siji resolusi sing luwih dhuwur, siji resolusi sing luwih murah) kanggo bitrate adaptif, saben grup IP stream ndhukung rong jinis output protokol IP (RTSP/HTTP/Multicast/Unicast/RTMP/ RTMPS).

FMUSER FBE200 IPTV Encoder bisa ngirim stream video H.264/H.265/encoding kanthi luwih akeh saluran output IP independen menyang macem-macem server kanggo aplikasi IPTV & OTT, kayata Adobe Flash Server (FMS), Wowza Media Server, Windows Media Server, RED5, lan sawetara server liyane adhedhasar protokol UDP / RTSP / RTMP / RTMPS / HTTP / HLS / ONVIF. Uga ndhukung decode VLC.

FBE200 kompatibel karo umume platform streaming, Siaran Langsung Ing Layanan Streaming Apa wae kaya WOWZA, FMS, Red5, YouTube Live, Face book live, Ustream, Live stream, Twitch, Meridix, Stream spot, Dacast, Tikilive, Netrmedia...

Kita uga duwe versi SDI, 4 ing 1 utawa 16 ing 1 encoder ing profesional 19 'Rack sasis; please aran gratis kanggo hubungi kita yen sampeyan perlu wong.

Yen sampeyan pengin promosi merek sampeyan dhewe, kita uga bisa nindakake OEM kanggo sampeyan.

  • Kita duwe hak kanggo nganyarke tampilan utawa fungsi produk tanpa kabar ekstra.

7 Alasan kanggo Ngerteni Napa FE200 Live Streaming Encoder Worth tuku

1. Pemasaran lan Penjualan

Wiwit diluncurake produk lan acara langsung menyang crita lan njupuk testimoni - streaming langsung lan VOD cocog kanggo ngasilake lan nambah penjualan. 

Rekomendasi: Ing kasus kasebut, sampeyan pengin nggunakake hardware tingkat paling dhuwur sing diidini anggaran sampeyan. Ora mung bakal nggawe merek sampeyan katon luwih profesional, nanging uga nambah pilihan kanggo monetisasi, analytics, lan pangiriman streaming. Encoder streaming langsung hardware FBE200 H.264 minangka pilihan sing paling apik.

2. Streaming Online / Olahraga Langsung

Kanthi streaming langsung olahraga online, para penggemar ing saindenging jagad bisa tetep nyambung karo tim kelairan. Kejaba dadi cara sing apik kanggo nambah jangkauan, video langsung uga bisa ngasilake penghasilan nggunakake macem-macem model bayar saben tampilan lan / utawa saben wulan. 

Rekomendasi: Nalika organisasi lan basis penggemar saya akeh, encoder piranti lunak lan codec dhasar bisa uga ora cukup kanggo tim lan acara sing luwih cilik. Dadi panjaluk streaming kamungkinan bakal meksa nganyarke menyang encoder hardware kayata FBE200 H.264 hardware live streaming encoder. Sampeyan uga pengin ngelingi portabilitas amarga peralatan bakal kerep dipindhah. 

3. Publikasi Online 

Kanthi penerbit online, konten sampeyan minangka bisnis sampeyan, lan milih platform penerbitan video online sing pas iku penting. Goleki panyedhiya kanthi sistem manajemen konten canggih, analytics internal, lan opsi merek khusus, lan CDN (Jaringan Pengiriman Konten) sing solid kanggo nyedhiyakake pengalaman sing paling apik. 

Rekomendasi: Ora ana masalah ing kene - enkoder streaming bermutu kaya enkoding streaming langsung hardware FBE200 H.264 iku penting banget kanggo penerbit online 

Ora preduli kombinasi sing sampeyan pilih, sampeyan kudu ngelingi sawetara faktor. Contone, portabilitas - yen peralatan kudu dipindhah utawa dikonfigurasi maneh asring, tujuane kanggo sing cilik lan entheng. Sampeyan uga pengin njamin OVP duwe fitur lan fungsi sing cocog karo kabutuhan organisasi sampeyan. Lan mesthine, pikirake redhundhansi. 

4. Bisnis lan Merek Perusahaan

Perusahaan ngowahi panyedhiya stream kanggo nindakake latihan langsung lan sesi onboarding virtual. Mangkono ngirit jam lan biaya sing ora kaetung ing proses kasebut. Organisasi uga nggunakake video kanggo mbukak produk utawa layanan anyar lan njupuk pitakonan saka pamirsa interaktif kanthi online. 

Rekomendasi:  Kanggo merek perusahaan gedhe, encoder hardware sing kuat&kinerja dhuwur kayata FBE200 H.264 hardware live streaming encoder biasane dadi pilihan sing paling apik. Persiyapan iki dirancang kanggo streaming data kanthi cepet lan andal lan nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora ana tandhingane.  

5. Greja lan omah ibadah 

Ora mung layanan penyiaran, streaming langsung nyedhiyakake akeh kesempatan liyane kanggo nuduhake usaha sampeyan. Sampeyan bisa nuduhake testimoni saka paroki lan staf, nyoroti acara jangkauan, lan nawakake muriding virtual utawa nggampangake rapat klompok cilik online. 

Rekomendasi: Mirip karo e-learning, encoder streaming video lan codec sing sampeyan kudu langsung streaming layanan greja kanthi online bakal gumantung karo ukuran jemaah sampeyan. Pusat ibadah cilik bisa uga bisa entuk pilihan kanthi gratis / murah, lan organisasi sing luwih gedhe butuh enkoder streaming langsung FBE200 H.264 khusus.

6. Perusahaan Media lan Agensi

Kanthi nyuda pamirsa media tradisional, perusahaan media lan agensi acara nguripake video kanggo nambah keterlibatan. Statistik nuduhake wektu nonton kanggo video langsung meh tikel taun kepungkur lan VOD meh tikel. Nomer kasebut mbuktekake kenapa penting banget kanggo nyakup solusi streaming ing rencana pertumbuhan perusahaan sampeyan. 

Rekomendasi: Kaya merek perusahaan, perusahaan media kudu ngirim streaming sing bisa dipercaya lan berkualitas tinggi kanggo pamirsa paling gedhe. Mangkono, enkoder streaming live hardware FBE200 H.264 canggih - ditambah karo opsi streaming, sindikasi, lan monetisasi sing aman - minangka solusi sing disaranake. 

7. Pendhidhikan lan e-learning

Merek saiki nggunakake kekuwatan platform video kanggo nambah pangiriman konten kanggo pendhidhikan online, ngamanake akses menyang file lan rekaman, lan nambah pengalaman siswa kanthi sakabehe. Kanthi alat manajemen internal, analytics data, lan API khusus, kenapa mitra pendhidhikan ora pengin nggunakake solusi streaming? 

Rekomendasi: Yen sampeyan lagi miwiti - utawa isih band siji wong - enkoder piranti lunak lan codec gratis bisa uga cukup. Nanging, nalika sampeyan terus mekar, investasi ing opsi sing luwih apik kanggo enkoder streaming sing luwih apik kayata encoder streaming live hardware FBE200 H.264 kudu dadi strategi sampeyan jangka panjang. 

Keuntungan Sampeyan Ora Bisa Nolak

  • Dhukungan Kompresi Video H.264 / H.265, Profil Utama / Profil Dhuwur / Profil Dasar.
  • Kompresi Audio ndhukung kompresi audio MP3 & AAC-LC/HE.
  • Bitrate CBR / VBR16Kbit/s--12Mbit/s.
  • Resolusi streaming nganti 720, 720P, 1080P.
  • Setelan frame rate GOP didhukung.
  • Bisa disisipake logo lan Scroll Caption (OSD).
  • Luwes saka gain audio.
  • Bisa nyetel parameter gambar.
  • Ndhukung nganti 3 TS liwat IP stream metu.
  • Mode output audio sing bisa diganti: Ngiwa, Tengen, lan Stereo.
  • Bisa dikonfigurasi Multi-rate, Multi-resolusi, Multi-protocol.
  • Nyedhiyakake protokol M3U8 HLS/RTSP/HTTP/UDP/RTMP/RTMPS.
  • Dhukungan FFMPEG, HLS.
  • Dhukungan ONVIF Network Video Protocol.
  • Manajemen basis web.
  • Mode full-duplex 1000M/100M.
  • Ndhukung sambungan Wi-Fi kanggo unggahan RTMP / RTMPS.
  • Multiple stream output saben layanan input kanggo ndhukung Broadcast, VOD, IPTV lan OTT, Mobile/web, aplikasi Set-top box.
  • Ndhukung macem-macem jinis tampilan peralatan bebarengan ing siji komputer.
  • Ndhukung arsitektur aliran standar Microsoft (arsitektur WDM); ndhukung Microsoft WMENCODER, kompatibel karo arsitektur software Windows VFW lan mode WDM.

Ngendi Sampeyan Bisa Nemokake FBE200 IPTV Encoder Migunani

  • Sistem Siaran TV Digital
  • Transmisi Program TV Digital RJ45
  • Sistem TV Hotel
  • Sistem head-end jaringan cabang TV Digital
  • Sistem siaran CATV
  • Sisih pinggir jaringan backbone TV Digital
  • IPTV lan sistem headend OTT
  • Etc ...

Output IP liwat RTP / RTSP / RTMP / RTMPS / HTTP / HLS -- Transfer liwat internet utawa LAN

FMUSER FBE200 ndhukung streaming langsung lan on-demand sing aman ing njero lan njaba jaringan perusahaan. Ngiyataken perusahaan kanggo nggawe keterlibatan pribadhi, nyuda biaya lelungan, ngluwihi jangkauan, lan ningkatake dodolan liwat streaming video.

Solusi streaming Broadcast, Broadcasting Leading-Edge. Kirim saluran siaran tradisional ing sisih ndhuwur nalika uga nggawe saluran siaran utama kanggo jurnalisme seluler lan partisipasi warga.

Education Streaming Solutions.Streaming kanggo kelas lan ngluwihi. Ngluwihi jangkauan sampeyan. melu. Nggawe paling saka budget.

Output IP liwat UDP (Unicast / Multicast) -- Transfer liwat LAN

Sampeyan Uga Bisa Nemokake FBE200 IPTV Encoder Ing

  • 1 * FBE200 IPTV Live Streaming Encoder
  • 1 * Kabel HDMI
  • 1*3.5mm kanggo RCA wadon (LR)
  • 1* 110V / 220V kanggo 12V 2A Power Supply
  • 1 * Manual Pengguna

Indeks Listrik lan Indeks Instruksional FBE200

  1. Indeks Listrik
  2. Indeks Instruksional

Babagan Latency, kita wis nindakake tes:

  • Komputer # 1 ouputs HD menyang Fmuser FBE200 encoder. 
  • Komputer #2 nggunakake VLC kanggo muter video saka encoder. VLC nyetel 300ms cache.
  • Hasil latensi miturut macem-macem protokol: 
  • RTSP: 240ms -250ms
  • UDP: 240ms-250ms
  • HTTP: 2000ms-3000ms
  • RTMP/RTMPS: gumantung ing server platform maya, kadhangkala luwih saka 1-2 menit

Encoder Kita Wis Ndhukung Protokol SRT:

Kabeh encoder fbe200 kita ndhukung protokol transmisi video SRT. Pelanggan sing nggunakake versi lawas bisa ndownload paket upgrade sing ndhukung protokol SRT ing forum kita. Alamat forum kita yaiku: bbs.fmuser.com

SRT bisa nyadari transmisi video point-to-point langsung ing Internet lan bisa nyadari transmisi lan distribusi video jaringan definisi dhuwur ing lingkungan Internet Komplek, antarane sawetara panggonan, lan karo wektu tundha kurang.

Bisa ngganti RTMP mbesuk. Beda karo RTMP:

  • SRT ndhukung enkripsi AES, dadi luwih aman tinimbang RTMP
  • SRT nggunakake teknologi koreksi FEC, supaya luwih stabil tinimbang transmisi RTMP
  • SRT adhedhasar protokol UDT lan solves masalah tundha transmisi dhuwur protokol UDT, lan ora perlu server kanggo nerusake. Mulane, wektu tundha luwih murah tinimbang RTMP lan bisa tekan kurang saka 200ms.
  • SRT ndhukung algoritma h.265, supaya butuh bandwidth kurang saka RTMP ing kualitas video padha.

Indeks Listrik FBE200 Hardware IPTV Encoder 

Pilihan Umum

  • Tegangan sumber daya: 110VAC±10%, 50/60Hz; 220VAC±10%, 50/60Hz
  • Input Daya DC: 12V utawa 5V kanthi Micro-USB
  • Konsumsi: kurang saka 40W
  • Suhu operasi: 0--45 ° C (operasi), -20--80 ° C (panyimpenan)
  • Ukuran: 146mm (W) x 140mm (D)x27mm (H)
  • Ukuran Paket: 165mm (W) x 112mm (D)x70mm (H)
  • Bobot Paket: 0.65KG

VIDEO Encoding

  • Kompresi Video: H.264 / AVC utawa H.265 / HEVC Tingkat Profil Dhuwur 1.5
  • Input Video: 1 x HDMI 1.3a versi (ndhukung protokol HDCP, utawa 1 x SDI kanggo pilihan)
  • Resolusi Streaming Utama HDMI/SDI: 1920x1080, 1680x1056, 1280x720, 1024x576, 850x480, 720x576, 720x540, 720x480, 720x404, 704x576, 640x480, 640x360, XNUMXxXNUMX
  • Resolusi Sub-Streaming HDMI/SDI: 1280x720, 800x450, 720x576, 720x540, 720x480, 720x404, 704x576, 640x480, 640x300, 352x288, 320x240, 320x180
  • Bit-rate: 16kbps~12Mbps, CBR/VBR
  • Pra-proses video: Ngurangi swara, Ngasah, Nyaring
  • Video enkoding: ndhukung HLS M3U8 FFMEPG VLC

Encoding AUDIO

  • Kompresi audio: AAC, MP3
  • Tingkat sampling: Adaptif, bisa dipilih saka sampel maneh.
  • Akurasi sampling: 24-bit
  • Bit Rate: 48k, 64k, 96k, 128k, 160k, 192k, 256k
  • Sampel maneh: 32k, 44.1k

IP Enkapsulasi output

  • Protokol transportasi: TS liwat output IP, protokol RTSP / HTTP / UDP utawa RTMP / RTMPS
  • Kanggo saben HDMI (SDI) kanggo output IP (HTTP / RTSP / UDP / RTMP / RTMPS / protokol HLS) 3 klompok metu kanthi resolusi sing luwih dhuwur (nganti 1080P) kanggo aplikasi layar gedhe.
  • Output: antarmuka Ethernet RJ45, 100/1000M Full

Pandhuan Liyane

model No.

sasis

Ngodhe

input

Wireless

liyane

FBE200-H.264-LAN

Kothak cilik

h.264

1 x HDMI utawa SDI ing 3.5mm Stereo ing

--

--

FBE200-H.264

Kothak cilik

h.264

1 x HDMI utawa SDI ing 3.5mm Stereo ing

2.4g Wi-Fi

HLS

FBE200-H.265

Kothak cilik

h.264/jam.265

1 x HDMI utawa SDI ing 3.5mm Stereo ing

2.4g Wi-Fi

HLS

FBE204-H.264

19 '1U Rak

h.264

4 x HDMI utawa SDI ing 3.5mm Stereo ing

--

--

FBE204-H.265

19 '1U Rak

h.264/jam.265

4 x HDMI utawa SDI ing 3.5mm Stereo ing

--

--

FBE216-H.264

19 '3U Rak

h.264

16 x HDMI utawa SDI ing 3.5mm Stereo ing

--

--

FBE216-H.265

19 '3U Rak

h.264/jam.265

16 x HDMI utawa SDI ing 3.5mm Stereo ing

--

--

Indeks instruksional FBE200 Hardware IPTV Encoder 

Instruksi Panel:

Manajemen Backend Web

Sistem Manajemen Jaringan

Sistem manajemen jaringan ditrapake kanggo ngontrol lan ngatur paramèter lan setelan, lan liya-liyane.

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak