FMUSER DVB-T/ATSC/ISDB-T FU518D-100W 100Watt VHF/UHF Digital TV Territorial Broadcast Transmitter Televisi Numerique Terrestre TNT kanggo Stasiun TV Profesional

Fitur

  • Rega (USD): 7500
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 650
  • Total (USD): 8150
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

Pemancar FU518D-100W DVB-T / ATSC / ISDB-T 100Watt minangka pemancar wilayah TV digital DVB-T / ATSC / ISDB-T kanggo Stasiun TV profesional, kanthi VHF / UHF berkualitas tinggi lan desain profesional lan cerdas uga linuwih dhuwur karo rega sange. Power tuning saka 100W / 200W / 300W / 500W.

Kaluwihan

Kabeh pemancar TV digital solid state, bandwidth 6-8 MHz.

Koreksi pra distorsi, ngalih otomatis aktuator ganda.

Linearitas dhuwur LDMOS power amplifier, gain dhuwur power amplifier modul, parallel switching power supply, efisiensi dhuwur.

Telemetri lan remot kontrol adhedhasar antarmuka web lan piranti lunak.

Antarmuka wong-mesin sing apik, saklar siji tombol otomatis.

Multiple proteksi (liwat voltase, liwat saiki, overheating, rasio dhuwur gelombang ngadeg ...) High linuwih, 24-jam operasi terus-terusan.

Ora ana informasi.

Spesifikasi Teknis

Frekuensi kerja: VHF/UHF

Bandwidth saluran: 8MHz

Daya output: 100W

Impedansi output: 50Ω

Antarmuka output: L27

Output mbukak mundhut bali: operasi normal: -32dB

Operasi sing diidinake: -20dB

Tingkat input daya: 0dBm

Impedansi input amplifier: 50Ω

Antarmuka input amplifier: L16

Transmisi sing ora ana guna: ≤-60dB

Fluktuasi pita: ± 0.5dB

Band Pundhak: luwih saka 36dB

MER: luwih saka 30dB

Ukuran: 390mm × 570mm × 820mm

Bobot: 45KG

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak