FMUSER FUTV3627 Indoor (5W) MMDS 2.5G 2.7G Siaran TV Broadband DVB-s DVB-t Transmitter Amplifier

Fitur

  • Rega (USD): 3280
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 3280
  • Cara Pengiriman: DHL, FedEx, UPS, EMS, Miturut Laut, Udara
  • Pembayaran: TT (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Payoneer

FMUSER FUTV3627 2.5G 2.7G siaran TV broadband MMDS digital (sistem distribusi gelombang mikro multi-saluran) 5W DVB-s DVB-t pemancar njero ruangan bisa ndhukung transmisi broadband saluran siji utawa multi-saluran. Transmisi saluran siji biasane mbutuhake combiner daya gelombang mikro kanggo nggabungake gelombang mikro saluran siji, banjur dikirim menyang antena liwat pandu gelombang. Kanthi cara iki, daya gelombang mikro bisa ditambah lan tekan jarak sing adoh. Fungsi transmisi broadband saluran multi-saluran ora mbutuhake combiner daya nanging nyambungake sumber IF menyang pemancar liwat mixer. Sawise konversi frekuensi, nyaring, lan amplifikasi, ngirim sinyal menyang antena liwat waveguide. Kanthi cara iki, daya gelombang mikro kurang lan jarak transmisi cendhak. Pemancar MMDS bisa nyedhiyakake saluran sinyal kanthi bandwidth maksimal 200MHz. Gangguan fase rendah osilator lokal ngidini FUTV3627 digunakake ing transmisi sinyal analog lan digital. Panggunaan teknologi amplifikasi super linear bisa nambah daya transmisi nalika nyuda distorsi non-linear lan konsumsi daya total. Kajaba iku, fungsi AGC bisa njaga output daya sing tetep, lan circulator bisa menehi proteksi VSWR. Kabeh fitur kasebut ndadekake FUTV3627 digunakake akeh ing sistem penyiaran.

Kaluwihan

Kebisingan fase osilator lokal sing sithik, kasedhiya kanggo transmisi analog lan digital.

Low power consumption and superlinear design to improve the transmission power, and reduce the nonlinear distortion.

Ndhukung fungsi AGC kanthi output daya sing tetep kanggo ngidini pemancar stabilitas lan linuwih.

Kontrol panel ngarep digital lengkap, operasi gampang.

Jendhela LCD nampilake daya output, status attenuator digital, status kerja AGC/MGC, lan voltase.

Gampang kanggo nginstal, katon elegan.

Ora ana informasi.

Spesifikasi Teknis

Pita frekuensi kerja: 2500MHz ~ 2700MHz

In-band Flatness: ± 0.75

Intermodulation in-band: ≤-70dBc

Penindasan keruwetan: ≤-65dBc

Supresi harmonik: ≤-70dBc

Noise fase osilator lokal: ≤-90at10KHz dBc/Hz

Penyimpangan operator osilator lokal: ± 500Hz

IF Range: 467MHz ~ 667MHz

Tingkat Input: ≥-15dBm

Antarmuka: N-jinis

Impedansi: 50 Ohm

Daya output: 5W

MW Output impedansi: 50 Ohm

Antarmuka output: N-jinis

Suhu kerja: -20 ~ + 45C

Kelembapan sing relatif: <95%, 25C ora ana kondensasi

Mode pendinginan: kipas pendingin ing njero

Sumber daya: AC, 220V±10%/50Hz

Requirement kamar mesin: kurang bledug, ora goyang

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak