Power Supply

Kategori iki kalebu seri daya RSP kanggo pemancar 1KW, Seri iki akeh digunakake ing otomatisasi industri, peralatan mekanik lan listrik, peralatan sipil (mesin vending, mesin kopi, lan sapiturute), lan kabeh jinis instrumen lan meter. Desain tipis 30MM cocok kanggo instalasi model 1U. Desain penggemar sing dibangun nduweni efek pendinginan sing luar biasa lan nduweni fungsi proteksi sirkuit cendhak / overload / overvoltage / overheat; Seri NES sumber daya switching output tunggal nganggo sirkuit tertutup kanthi daya output nganti 350W, sing umum digunakake ing sirkuit komersial. Penggemar sing dibangun nduweni efek pendinginan sing luar biasa; Seri GM95 kalebu rong jinis 12V 7A lan 15V 7A, sing bisa digunakake kanggo amplifier FU-30A 30W FM / pemancar 25W FM lan adaptor daya AC / DC lan daya pemancar FU-15B FM masing-masing seri SE kalebu daya tunggal 200W / 600W. sumber daya output kanggo 600W, dilengkapi short circuit / overload / overvoltage / overheating fungsi pangayoman, sertifikasi UL / CUL, jaminan kualitas; rega murah, garansi rong taun.

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak