FMUSER ADSTL Paket Peralatan Link Transmitter Digital Studio Paling apik kanggo Didol

Fitur

  • Rega (USD): 4800
  • Jumlah (PCS): 1
  • Pangiriman (USD): 0
  • Total (USD): 4800
  • Cara Pengiriman: DHL
  • Pembayaran: Paypal

Cepet Ndeleng

 

1. Produk Ringkesan saka FMUSER ADSTL 

 

FMUSER ADSTL, uga dikenal minangka link pemancar studio radio, link pemancar studio liwat IP, utawa mung link pemancar studio, minangka solusi sampurna saka FMUSER sing digunakake kanggo transmisi audio lan video kanthi kasetyan dhuwur (nganti 60 km udakara 37 mil) ing antarane a studio siaran lan menara antena radio. 

 

 

Paket siaran digital terintegrasi iki nyakup studio sing dibutuhake kanggo peralatan link pemancar sing dibutuhake dening stasiun radio ahli, kalebu pemancar link studio lan panrima link radio STL kanthi sistem kontrol tampilan LCD panel ngarep lengkap, baja tahan karat ultra-ringan antena yagi kanthi gain dhuwur, feedline antena RF nganti 30m lan aksesoris lengkap, sing bisa nyukupi kabutuhan kabeh jinis stasiun siaran radio ukuran gedhe lan medium.

 

 

Beda karo gelombang mikro STL (Studio menyang tautan pemancar), FMUSER ADSTL luwih akeh rega-kompetitif utamané kanggo panuku budget kurang (karo mung ewu dolar utawa budget kurang kanggo tuku). Kajaba iku, kanthi kinerja sing apik, FMUSER ADSTL dadi pilihan pisanan kanggo sawetara stasiun radio komersial lan pribadi.

 

2. Fitur Utama FMUSER ADSTL

 

  • Ngirit biaya tuku - Nganti 4-way stereo high fidelity sinyal audio XLR lan siji-way ASI (SDI) transmisi sinyal Video bisa efektif ngoptimalake budget lan ngindhari biaya tambahan: apa tuku sawetara set studio kanggo peralatan link pemancar utawa nyewa menara antena siaran larang .

 

  • Temokake potensial siaran sampeyan - Thanks kanggo pabrik manufaktur lan tim RF ahli, radio sing ditetepake piranti lunak (SDR) lan teknologi digital (enkoding, modulasi, dekoding, lan demodulasi) pungkasane digabung lan diwenehake minangka sistem link pemancar studio sing lengkap lan murah kanggo masarakat. . Tekane FMUSER ADSTL mbantu nyukupi macem-macem kabutuhan operator stasiun siaran radio, ing babagan jinis komersial utawa jinis pribadi, lan kepiye carane nemokake lan ngembangake potensi stasiun siaran radio kasebut.

 

  • Mung nyukupi kabutuhan sampeyan - Kanthi kemampuan anti-interferensi sing luar biasa, FMUSER ADSTL bisa kanthi gampang ngenali lan nyingkirake interferensi link pemancar studio. Mesthine, kajaba salah sawijining titik paling laris kayata anti-interferensi, liyane kayata pangiriman stabil, biaya-ramah, frekuensi lincah, lan transmisi jarak adoh wis nggawe FMUSER ADSTL minangka peralatan link pemancar studio sing paling apik sing bisa didol, sing bisa didol. nggawa kinerja dhuwur lan biaya tuku opsional kanggo saben panuku ing pasar peralatan siaran radio.

 

  • Nggawe frekuensi STL opsional - Sing paling penting, FMUSER ADSTL duwe frekuensi link pemancar studio opsional (saka atusan lan ewu MHz nganti 9GHz paling dhuwur). Apa sampeyan butuh studio tanpa lisensi kanggo ngirim link STL utawa studio sing dilisensi menyang link pemancar, sampeyan bisa nerusake syarat frekuensi STL lan syarat model peralatan link pemancar studio menyang ahli RF. Kajaba iku, gambar, video, lan instruksi bakal disedhiyakake kanthi gratis supaya ora mundhut biaya utawa wektu sing bisa disebabake dening penyiaran pribadi ilegal utawa watesan khusus sing dikelola dening administrasi radio lan televisi lokal, sg, FCC ing AS. .

 

3. Napa Sampeyan Perlu FMUSER ADSTL?

 

 

Peralatan link pemancar studio FMUSER ADSTL dianjurake Yen sampeyan ana ing kahanan ing ngisor iki:

 

  • Sampeyan kudu nyuda utawa ngindhari biaya sing dhuwur banget amarga bola-bali tuku peralatan link pemancar studio sing terjangkau lan biaya sewa peralatan siaran (contone, nyewa menara transmisi antena siaran) 
  • Sampeyan mbutuhake jarak transmisi sing efisien nganti 60km kanggo sinyal audio lan video HD-SDI utawa studio digital lengkap kanggo peralatan link pemancar sing didol.
  • Sampeyan perlu kanggo mesthekake kualitas lossless sinyal audio lan video sak transmisi - lossless tansah luwih.
  • Sampeyan nggoleki link pemancar studio radio sing kompetitif lan terjangkau kanggo didol nanging ora ngerti babagan rega tuku, mula sampeyan butuh sistem lengkap sing bisa nyukupi kabutuhan penyiaran jaringan kanggo perusahaan penyiaran internasional, nanging isih nggoleki supplier peralatan link pemancar studio paling apik.
  • Sampeyan mbutuhake audio lan video HD-SDI kanthi kasetyan dhuwur supaya bisa ditularake saka adoh (studio siaran) kanggo macem-macem stasiun siaran (contone, stasiun siaran FM&TV provinsi, lsp.).
  • Sampeyan duwe prasyarat sing ora ditindakake dening para pesaing, kayata tampilan sing amba ing antarane studio lan menara pemancar.
  • Etc ...

 

4. Carane FMUSER ADSTL Works?

1) Antena Yagi minangka antena STL

Umumé, antena STL minangka antena Yagi ing sistem link pemancar studio, sing bisa digunakake kanggo polarisasi vertikal lan horisontal, nyedhiyakake directivity sing apik. Antena Yagi sing apik banget biasane duwe karakteristik radio sing gampang digunakake, entuk bathi, entheng, kualitas dhuwur, biaya murah, lan tahan cuaca. 

 

 

Ing studio terjangkau iki kanggo paket link pemancar, loro antena Yagi kalebu minangka antena STL, padha bakal diinstal mungguh ing menara antena penyiaran studio lan menara transmisi, lan bakal disambungake karo STL radio link pemancar (studio siaran) lan panrima link radio STL (menara transmisi).

 

Kangge, loro feedlines antena RF dawa 30 meter bakal disambungake karo pemancar STL lan panrima STL mungguh ing menara studio lan menara transmisi lan bisa dadi bagéan saka sistem link pemancar studio radio saka HD-SDI audio lan video.

2) STL Transmitter lan STL Receiver

Studio ngirimake audio lan video sing direkam liwat pemancar STL lan antena link radio Yagi STL lan ditampa dening pemancar STL lan antena STL ing cedhak ruangan teknik radio lan menara pemancar.

 

 

3) Menara Studio lan Menara Transmisi

Ing tautan pemancar studio radio, pemancar STL bakal entuk sinyal audio lan video ing mburi studio lan nindakake transmisi jarak jauh ultra (nganti 60km) ing sawetara frekuensi 100 ~ 1000MHz liwat antena siaran cedhak studio ( biasane yagi antena). Banjur antena siaran sing dipasang ing menara pemancar (uga antena Yagi) bakal nampa sinyal audio lan video saka arah studio.

 

Pungkasan, sinyal audio lan video kanthi kasetyan dhuwur iki bakal dipancarake menyang pelanggan dening pemancar siaran radio lan antena siaran sing ndhukung.

 

Link pemancar studio digital iki nduweni toleransi sinyal sing luwih apik lan mundhut sinyal sing luwih murah ing transmisi sinyal audio lan video point-to-point. Ing wektu sing padha, uga nduweni karakteristik biaya ultralow lan jarak transmisi sinyal ultra-dawa.

 

5. Sorotan Umum FMUSER ADSTL

 

Sanajan kanthi rega anggaran sing kaya ngono, kinerja sing apik banget isih bisa dibandhingake karo atusan ewu dolar kanthi level link pemancar studio digital lan tautan pemancar studio analog sing padha:

1) Cost-loropaken

Minangka studio gabungan menyang link pemancar, FMUSER ADSTL bisa ngirim sinyal audio stereo XLR stereo komposit 4 saluran lan sinyal video ASI (SDI) 1 saluran, sing bisa ngirit biaya kanthi efektif. Yen sampeyan milih FMUSER ADSTL, sampeyan ora perlu tuku peralatan link pemancar STL saka macem-macem set lan bisa ngirit biaya sewa menara antena radio. 

2) Performance apik tenan

Saliyane kapasitas transmisi audio lan video nganti 60km, FMUSER ADSTL uga nduweni kemampuan anti-interferensi sing luar biasa, ora ana akumulasi interferensi link pemancar studio, lan bisa ngenggoni pita frekuensi saluran sing luwih akeh.

3) Desain paling apik

Fitur enkripsi sing gampang ndadekake tautan pemancar studio FMUSER ADSTL duwe keamanan transmisi lan kerahasiaan sinyal sing luwih dhuwur. Sampeyan bisa yakin 99.99% manawa program siaran audio lan video sing digawe kanthi ati-ati ora bakal ilang utawa ditampa kanthi ora sengaja (contone, ora bakal ditampa dening pesaing sampeyan).

4) Produsen Top

Thanks kanggo pabrik manufaktur lan teknologi manufaktur sing apik banget, saiki kita dadi studio paling apik kanggo ngirim pemasok peralatan link ing saindenging jagad, kabeh peralatan link pemancar studio FMUSER sing didol dadi luwih cilik ing volume lan kualitas, saengga luwih gampang digabungake minangka sistem siaran lengkap. Apa maneh, tim RF pakar kita uga bakal mbantu nyederhanakake proses dhasar panyimpenan, pangolahan, lan ijol-ijolan sinyal, supaya entuk pengalaman pangguna sing paling apik.

5) Pengalaman Swara sing ora ana tandhingane

100% transmisi kualitas swara lan pemugaran nggunakake teknologi audio digital DSP profesional. 

6) Dipercaya kanthi lengkap

mung nguripake sistem, link pemancar studio bakal 24/7 terus-terusan bisa kanggo stasiun radio Panjenengan. Priksa rutin iku kabeh sing dijaluk, kajaba iku, bakal tetep dipercaya kaya biasane lan ngirim audio lan video kanthi kasetyan dhuwur kanggo stasiun radio sampeyan.

7) Sistem Proteksi Kilat

Studio FMUSER ADSTL menyang link pemancar duwe sistem perlindungan kilat dhewe. Sampeyan mung kudu nyambungake garis grounding lan ninggalake liyane menyang sistem proteksi. Ora preduli kilat mlebu saka antena link radio STL, saluran audio, utawa sistem tenaga, peralatan link radio STL bisa direksa kanthi sampurna.

 

6. Fitur Liyane

 

Tansah elinga takon karo administrasi radio&TV lokal babagan rentang frekuensi siaran sing sah utawa pemancar link radio STL sing diidini, lsp sadurunge milih link pemancar studio radio sing paling apik sing didol.

 

  • Pilihan Frekuensi Sistem STL - Kanggo ngindhari faktor sing ora becik kanggo pelanggan sing disebabake dening operasi pihak katelu (kayata rentang frekuensi link pemancar studio siaran ilegal sing diadegake dening FCC Part 15 utawa sawetara administrasi radio lan TV lokal), yen sampeyan butuh layanan khusus kanggo sawetara layanan khusus. pita frekuensi, contone, kanggo studio kanggo peralatan link pemancar ing pita frekuensi 7GHz-9GHz utawa 100MHz-1000MHz (cathetan sing FMUSER menehi macem-macem pilihan band frekuensi STL lan cocog paket peralatan STL beda), hubungi pakar RF kita.

 

  • Solusi Lengkap Kanggo Broadcasting - FMUSER ADSTL kompetitif banget babagan biaya lan kinerja. Nalika link pemancar studio umum umume dipérang dadi jinis link pemancar studio stasiun radio analog lan digital, lan FMUSER ADSTL bisa diarani minangka link pemancar studio sing paling murah.

 

  • Akeh terjangkau - Yen sampeyan kekurangan anggaran kanggo biaya peralatan, paket link pemancar studio radio terjangkau kanthi biaya mung ewonan dolar bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

Apa Sampeyan Nggoleki Iki?

 

Thanks kanggo engineers pakar kita lan pabrik pabrikan, sampeyan ora perlu padha sumelang ing bab apa kinerja bakal beda-beda nemen amarga beda prices - malah paket STL karo budget paling murah bisa ngawula sampeyan cukup apik. Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih rinci, mangga njupuk sawetara menit kanggo salah sawijining model peralatan STL sing paling apik:

1) UMUM

Pita Frek 7 - 9 GHz 
Range siaran Nganti 60 km
Rentang frekuensi operasi 100 - 1,000 MHz
Nilai langkah frekuensi 10,000 Hz
Penyimpangan frekuensi ± 10,000 Hz
RF ngirim daya 10 W
RF ngirim panyimpangan daya ± 0.1%
In-band residual radiation <- 80 dB
Radiasi harmonik sing luwih dhuwur <- 70 dB
Parasit AM swara <- 60 dB
Mode modulasi audio 32 QAM@1M
Mode modulasi video 15 bit/s@5M
nampa sensitivitas - 78 dBm
Impedansi output RF 50 Ohm
antarmuka output RF N-head (antarmuka liyane uga bisa disesuaikan)

2) INPUT AUDIO ANALOG

Antarmuka input XLR
Output antarmuka XLR
Tingkat input 15 dBm - +15 dm
Impedansi masukan 600 Ohm

3) INPUT AUDIO DIGITAL (OPERASI AES/EBU)

Antarmuka input XLR
Output antarmuka XLR
Tingkat input 39 dBFS - 0 dBFS
Impedansi masukan 110 Ohm
Signal kanggo rasio swara >85 dB (1,000 Hz, 0 dBm)
Distorsi <0.05% (30 Hz - 15,000 Hz, 0 dBm)
Tanggepan frekuensi audio ±0.1 dB (30 Hz - 15,000 Hz, 0 dBm)
Pamisahan stereo >80 dB (30 Hz - 15,000 Hz, 0 dBm)
Sinyal input Sinyal digital ASI HD
Antarmuka input B
Output antarmuka B
Tingkat input 1Vp-p
MER > 45 dB

4) DESAIN FISIK LAN SPESIFIKASI

Ukuran (Transmitter) (W) 440 mm × (H) 88 mm × (D) 450 mm
Sasis server (Transmitter) 19 inci 2U sasis rackmount
Bobot (Transmitter) 13 kg
Ukuran (Receiver) (W) 440 mm × (H) 44 mm × (D) 300 mm
Sasis server (Receiver) 19 inci 1U sasis rackmount
Bobot (Receiver) 4 kg
Mode dissipation panas Pendinginan Udara (Dipaksa)
Gangguan kipas <50 dB

5) SPESIFIKASI KERJA SARAN

Kelembapan relatif < 95%
dhuwur <4,500 meter
Voltase sumber daya 90 VAC - 260 VAC / 47 Hz - 63 Hz
Suhu lingkungan operasi -10 ℃ - +45 ℃
konsumsi daya 50 W

Ati-ati

Mangga ngerti manawa sawetara info konfigurasi dhasar saka paket peralatan ADSTL, kayata rega lan antarmuka sing cocog, beda-beda amarga model peralatan sing beda. Gambar peralatan sing ditampilake ing ndhuwur mung kanggo referensi. 

1. Apa sing ana ing Paket FMUSER ADSTL?

 

  • ADSTL STL link pemancar * 1
  • ADSTL STL link panrima * 1
  • ADSTL Yagi STL link antena * 2
  • Saluran Feed Antena RF 30m * 2
  • Manual produk * 1 

 

2. Pilihan liyane kasedhiya kanggo Budget Panjenengan

 

FMUSER uga wis ngrancang puluhan paket peralatan STL sing beda-beda nyukupi anggaran sampeyan! Ayo dideleng:

 

Model No. sasis frekuensi Pemancar / Panrima price
ADSTL-M11 2U+1U 100 - 1000 MHz TX: 1 x L/R utawa AES/EBU in, 1 x ASI SDI VIDEO in 4800 USD
RX: 1 x L/R utawa AES/EBU metu, 1 x ASI SDI VIDEO metu
ADSTL-M12 2U+1U 100 - 1000 MHz TX: 2 x L/R utawa AES/EBU in, 1 x ASI SDI VIDEO in 5000 USD
RX: 2 x L/R utawa AES/EBU metu, 1 x ASI SDI VIDEO metu
ADSTL-M13 2U+1U 100 - 1000 MHz TX: 3 x L/R utawa AES/EBU in, 1 x ASI SDI VIDEO in 5200 USD
RX: 3 x L/R utawa AES/EBU metu, 1 x ASI SDI VIDEO metu
ADSTL-M14 2U+1U 100 - 1000 MHz TX: 4 x L/R utawa AES/EBU in, 1 x ASI SDI VIDEO in 5400 USD
RX: 4 x L/R utawa AES/EBU metu, 1 x ASI SDI VIDEO metu
ADSTL-G11 2U+1U 7 - 9 GHz TX: 1 x L/R utawa AES/EBU in, 1 x ASI SDI VIDEO in 12800 USD
RX: 1 x L/R utawa AES/EBU metu, 1 x ASI SDI VIDEO metu
ADSTL-G12 2U+1U 7 - 9 GHz TX: 2 x L/R utawa AES/EBU in, 1 x ASI SDI VIDEO in 13000 USD
RX: 2 x L/R utawa AES/EBU metu, 1 x ASI SDI VIDEO metu
ADSTL-G13 2U+1U 7 - 9 GHz TX: 3 x L/R utawa AES/EBU in, 1 x ASI SDI VIDEO in 13200 USD
RX: 3 x L/R utawa AES/EBU metu, 1 x ASI SDI VIDEO metu
ADSTL-G14 2U+1U 7 - 9 GHz TX: 4 x L/R utawa AES/EBU in, 1 x ASI SDI VIDEO in 13400 USD
RX: 4 x L/R utawa AES/EBU metu, 1 x ASI SDI VIDEO metu

 

Yen sampeyan kasengsem karo kombinasi paket peralatan link STL liyane - mesthi kanthi rega paling apik lan kualitas paling apik, mula aja ragu-ragu hubungi kita! KITA Tansah Ngrungokake!

1. P: Apa legal nggunakake studio kanggo sistem link pemancar ing negaraku?

 

A: iku gumantung.

 

Link pemancar studio sah ing umume negara. Ing sawetara negara, Nanging, nggunakake peralatan link pemancar studio bakal diwatesi dening administrasi lokal, sampeyan bakal dijaluk kanggo aplikasi kanggo lisensi, ngirim informasi needed kanggo registrasi, digunakake, sampeyan bisa dikenani biaya kanggo paukuman ing siaran ilegal. Bakal butuh sawetara wektu kanggo nyingkirake kekacauan lan mulane FMUSER menehi saran supaya sampeyan njaluk frekuensi siaran sing sah saka administrasi radio utawa TV lokal supaya yen sampeyan tuku peralatan link STL, sampeyan bisa siaran kanthi sah. Nanging, ing umume negara, sampeyan diijini nggunakake tautan pemancar studio radio kaya sing dikarepake, ora perlu lisensi lan bayaran ekstra

 

2. P: Apa aku bisa tuku link pemancar studio IP radio ADSTL saka FMUSER nalika aku ana ing Filipina?

 

A: Sing mesthi.

 

FMUSER minangka produsen ahli sing melu ing pasokan global saka studio terjangkau kanggo peralatan link pemancar, lan kita lagi pleased sing Filipina pelanggan ing dhaftar kita. Sampeyan bisa nemokake kabeh jinis peralatan link pemancar studio saka FMUSER sing beda-beda ing aplikasi tartamtu, saka link radio STL digital kanggo link analog STL, lan ora perlu kuwatir bab rega link pemancar studio! Tuku peralatan link pemancar studio kanthi kualitas dhuwur lan murah? Ayo padha ngomong! 

 

Iki minangka dhaptar negara sing diwenehake lan sampeyan bisa tuku studio kanggo peralatan link pemancar saka:

 

Chad, Chili, China, Columbia, Comoros, Kongo, Republik Demokratik, Republik Kongo, Kosta Rika, sedulur Pantai Gading, Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Leste (Timor Leste), Ekuador, Mesir, El Salvador, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Estonia, eswatini, Ethiopia, Fiji, Finlandia, Prancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Yunani, Grenada, Guatemala, Guinea, Guinea Bissau, Guyana, Haiti Honduras, Hongaria, Islandia, India, Indonesia, Iran, Irak, Irlandia, Israel, Italia, Jamaika, Jepang, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea Selatan, Korea Lor, Korea Selatan, Kosovo, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Libanon , Lesotho, Liberia, Libya Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagaskar, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mali, Malta, Kepulauan Marshall, Mauritania, Mauritius, Meksiko, Mikronesia (Negara Federasi), Moldova, Monako, Mongolia, Montenegro, Maroko, Mozambik, Myanmar (Myanmar), Namibia, Nauru, Nepal, Walanda Selandia Baru, Nicar agua, Niger, Nigeria, Makedonia lor, Norwegia, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Papua Nugini, Paraguay, Peru, Filipina, Polandia, Portugal, Qatar, Rumania, Rusia, Rwanda, Saint Kitts lan Nevis, Saint Lucia, Saint Lucia Vincent lan Grenadines, Samoa, San Marino Sao Tome lan Principi, Arab Saudi, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapura, Slovakia, Slovenia, Kepulauan Solomon, Somalia, Afrika Kidul, Spanyol, Sri Lanka, Sultan, Sultan, kidul , Suriname, Rui Dian, Swiss, Suriah, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Tanzania, Tanzania, Tonga, Trinidad lan Tobago, Tunisia, Turki, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraina, Uni Emirat Arab e mirat, Inggris, Uruguay, Uzbekistan , Vanuatu, Vatikan, Venezuela, Vietnam, Yaman, Zambia, Zimbabwe.

 

Mesthi, yen sampeyan ora saka salah siji saka salah siji saka negara kadhaptar, please priksa manawa kanggo hubungi tim sales kita, lan salah siji saka anggota kita bakal nyedhiyani saben langkah ing rinci kanggo bantuan milih sistem link STL paling apik sak tuku.

 

3. P: Kepiye penyiar nyambungake studio menyang pemancar?

 

A: Sampeyan kudu duwe link pemancar studio lan luwih apik hubungi pakar stasiun radio kayata FMUSER.

 

Ayo ngomong yen ana grup siaran sing tuku ADSTL saka FMUSER, lan iki carane studio kanggo link pemancar bakal bisa digunakake: yen link pemancar studio siap-mantep, studio bakal ngirim audio lan video menyang menara antena pemancar, kanthi sinyal sing dikirim dening pemancar link STL lan antena Yagi, lan pungkasane ditampa dening panrima link pemancar studio lan liyane Yagi.

 

4. P: Saka ngendi kanggo nyilih sistem link pemancar studio stasiun radio?

 

A: FMUSER bisa dadi salah sawijining panyedhiya peralatan stasiun radio sing paling apik.

 

Sistem link gelombang mikro STL larang banget ing antarane kabeh tautan pemancar studio radio, mula akeh penyiar bakal milih nyilih link pemancar studio bekas. Temenan, kanggo tuku link pemancar studio ADSTL saka FMUSER padha karo rega sing meh padha karo nyewa sistem link STL jinis gelombang mikro. Mungkin sampeyan ora perlu maneh mbayar kanggo studio ekstra kanggo pemancar link rega sistem nyewakake, tinimbang, takon kutipan paling anyar saka ADSTL misale jek dadi pilihan sing luwih apik. Yen sampeyan butuh spek liyane babagan ADSTL (gambar, video, lan instruksi gratis digunakake), ninggalake pesen sampeyan, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.

 

5. Q: Apa studio kanggo rega link pemancar?

 

A: Prices sawetara saka ewu USD kanggo sepuluh sawetara ewu USD utawa malah luwih, gumantung merek. 

 

Rega beda-beda saka pabrikan link pemancar studio lan jinis studio nganti peralatan link pemancar. Yen sampeyan duwe cukup budget, sampeyan bisa nimbang tuku saka Rohde & Schwarz. Regane kira-kira $1.3W. Yen anggaran ora cukup lan isih mbutuhake transmisi audio lan video sing berkualitas tinggi, sampeyan bisa nimbang tuku link pemancar studio terjangkau saka FMUSER. Mbutuhake mung 3k-5k USD kanggo sistem lengkap karo kabeh sing kalebu (contone, pemancar STL, panrima STL, antena, lan aksesoris)

 

6. Q: Pita gelombang mikro sing dilisensi sing biasane digunakake?

 

A: Ndhuwur 40GHz diijini ing AS.

 

Miturut FCC, teknologi awal mbatesi operasi sistem kasebut ing spektrum radio ing kisaran 1 GHz; nanging amarga dandan ing teknologi solid-state, sistem komersial ngirim ing sawetara nganti 90 GHz. Kanggo ngenali owah-owahan kasebut, Komisi ngadopsi aturan sing ngidini panggunaan spektrum ing ndhuwur 40 GHz.

 

Spektrum iki nawakake macem-macem kemungkinan, kayata panggunaan ing, antarane liyane, jarak cendhak, sistem nirkabel kapasitas dhuwur sing ndhukung aplikasi pendidikan lan medis, akses nirkabel menyang perpustakaan, utawa database informasi liyane. 

 

Nanging, ora saben negara ngetutake prinsip iki. Disaranake mriksa band radio sing dilisensi ing negara sampeyan kanggo nyegah panyiaran ilegal pribadi. FMSUER nyedhiyakake macem-macem frekuensi kanggo studio menyang link pemancar supaya sampeyan ora diwatesi maneh kanthi ijin khusus saka administrasi radio lokal. Pita frekuensi sing diwenehake dening FMSUER kalebu 100MHz-1000MHz, 433-860MHz, 2.3-2.6g, 4.9-6.1g, 5.8G, 7g-9g. 

 

Kita bakal nyedhiyakake peralatan link pemancar studio sing murah saka macem-macem model lan pita frekuensi supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Hubungi pakar RF kita, mangerteni sing luwih lengkap babagan layanan khusus peralatan link pemancar studio lan pita frekuensi saka FMUSER.

 

7. P: Kepiye carane ngerteni manawa link pemancar studio dilisensi utawa ora?

 

A: Bali menyang pakar RF kayata FMUSER kanggo bantuan utawa takon administrasi radio lokal.

 

Sadurunge nggunakake utawa tuku peralatan link pemancar studio saka spesies apa wae, priksa manawa sampeyan wis ngubungi administrasi radio lan TV lokal kanggo nglamar sertifikat kualifikasi sing kasedhiya utawa menehi prosedur sing cocog yen dibutuhake. kita tim ahli RF bakal nulung sampeyan nangani masalah sakteruse kanggo entuk lisensi sistem link STL - kabeh proses saka perakitan peralatan nganti 100% operasi sistem sing aman

PANALITEN

KONTAK US

contact-email
logo kontak

FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    email

  • Contact

    kontak