RF Dummy Load

  • Rack 200KW RF Dummy Load RF Load 200KW RF Termination 100000 Watt Attenuator for Sale

    Rack 200KW RF Dummy Load RF Load 200KW RF Terminasi 100000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 2

    Ing proses tes sistem RF, rak beban dummy 200kw (uga dikenal minangka beban RF 200kw) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy rak 200kw biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Rak beban dummy 200000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • Rack 100KW RF Dummy Load RF Load 100KW RF Termination 100000 Watt Attenuator for Sale

    Rack 100KW RF Dummy Load RF Load 100KW RF Terminasi 100000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 3

    Ing proses tes sistem RF, rak beban dummy 100kw (uga dikenal minangka beban RF 100kw) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy rak 100kw biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Rak beban dummy 100000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • Rack 75KW RF Dummy Load RF Load 50KW RF Termination 75000 Watt Attenuator for Sale

    Rack 75KW RF Dummy Load RF Load 50KW RF Terminasi 75000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 4

    Ing proses tes sistem RF, rak beban dummy 75KW (uga dikenal minangka beban RF 75KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy rak 75KW biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Rak beban dummy 75000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 50KW RF Dummy Load RF Load 50KW RF Termination 50000 Watt Attenuator for Sale

    50KW RF Dummy Load RF Load 50KW RF Terminasi 50000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 35

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 50KW (uga dikenal minangka beban RF 50KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 50KW biasane kalebu resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 50000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  •  Rack 50KW RF Dummy Load RF Load 50KW RF Termination 50000 Watt Attenuator for Sale

    Rack 50KW RF Dummy Load RF Load 50KW RF Terminasi 50000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 9

    Ing proses tes sistem RF, rak beban dummy 50KW (uga dikenal minangka beban RF 50KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy rak 50KW biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Rak beban dummy 50000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • Rack 20KW RF Dummy Load RF Load 20KW RF Termination 20000 Watt Attenuator for Sale

    Rack 20KW RF Dummy Load RF Load 20KW RF Terminasi 20000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 14

    Ing proses tes sistem RF, rak beban dummy 20KW (uga dikenal minangka beban RF 20KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Rak beban dummy 20KW biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Rak beban dummy 20000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 15KW RF Dummy Load RF Load 15KW RF Termination 10000 Watt Attenuator for Sale

    15KW RF Dummy Load RF Load 15KW RF Terminasi 10000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 13

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 15KW (uga dikenal minangka beban RF 15KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 15KW biasane kalebu resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 15000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 10KW RF Dummy Load RF Load 10KW RF Termination 10000 Watt Attenuator for Sale

    10KW RF Dummy Load RF Load 10KW RF Terminasi 10000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 17

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 10KW (uga dikenal minangka beban RF 10KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 10KW biasane kalebu resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 10000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 5KW RF Dummy Load RF Load 5KW RF Termination 5000 Watt Attenuator for Sale

    5KW RF Dummy Load RF Load 5KW RF Terminasi 5000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 17

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 5KW (uga dikenal minangka beban RF 5KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 5KW biasane kalebu resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 5000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 4KW RF Dummy Load RF Load 4KW RF Termination 4000 Watt Attenuator for Sale

    4KW RF Dummy Load RF Load 4KW RF Terminasi 4000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 17

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 4KW (uga dikenal minangka beban RF 4KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 4KW biasane kalebu resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 4000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 3KW RF Dummy Load RF Load 3KW RF Termination 1000 Watt Attenuator for Sale

    3KW RF Dummy Load RF Load 3KW RF Terminasi 1000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 15

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 3KW (uga dikenal minangka beban RF 3KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 3 KW biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 3000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 2.5KW RF Dummy Load RF Load 2.5KW RF Termination 2500 Watt Attenuator for Sale

    2.5KW RF Dummy Load RF Load 2.5KW RF Terminasi 2500 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 25

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 2.5KW (uga dikenal minangka beban RF 2.5KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 2.5 KW biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 2500 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 2KW RF Dummy Load RF Load 2KW RF Termination 2000 Watt Attenuator for Sale

    2KW RF Dummy Load RF Load 2KW RF Terminasi 2000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 31

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 2KW (uga dikenal minangka beban RF 2KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 1KW biasane kalebu resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 2000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 1.5KW RF Dummy Load RF Load 1.5KW RF Termination 1500 Watt Attenuator for Sale

    1.5KW RF Dummy Load RF Load 1.5KW RF Terminasi 1500 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 41

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 1.5KW (uga dikenal minangka beban RF 1.5KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 1.5 KW biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 1500 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 1.2KW RF Dummy Load RF Load 1.2KW RF Termination 1200 Watt Attenuator for Sale

    1.2KW RF Dummy Load RF Load 1.2KW RF Terminasi 1200 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 18

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 1.2KW (uga dikenal minangka beban RF 1.2KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 1.2 KW biasane kasusun saka resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 1200 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 
  • 1KW RF Dummy Load RF Load 1KW RF Termination 1000 Watt Attenuator for Sale

    1KW RF Dummy Load RF Load 1KW RF Terminasi 1000 Watt Attenuator for Sale

    Rega(USD): Hubungi Kita

    Didol: 54

    Ing proses tes sistem RF, beban dummy 1KW (uga dikenal minangka beban RF 1KW) minangka "antena" sing nyata. Iki digunakake kanggo simulasi beban piranti listrik, sing disambungake menyang output pemancar radio. Bisa digunakake kanggo nyoba lan ngatur pemancar utawa panrima tanpa mancarake gelombang radio. Beban dummy 1KW biasane kalebu resistor sing disambungake menyang radiator sing ngilangi daya saka pemancar.

     

    Beban dummy 1000 watt uga digunakake kanggo ngilangi daya RF saka DC nganti 1000MHz. Iki ditondoi kanthi impedansi 50 Ω, lan VSWR ora luwih saka 1.20: 1. Mulane, amarga koefisien refleksi sing kurang, migunani banget kanggo:

    • pangopènan pemancar radio FM lan pemancar TV
    • discharge mbukak saka Filter RF
    • pangolahan pungkasan saka synthesizer daya. 

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak