Sistem IPTV

Kategori iki kalebu puluhan seri FBE, seri Fu, seri FUTV, lan seri RDS video live stream IPTV encoder/decoder/transcoder, sing ndhukung antarmuka input audio SDI lan HDMI, RTSP RTP RTP UDP HTTP TS RTMP HLS m3u8 IP protokol. Dheweke duwe fungsi ndhukung Teleteks / subtitle / multibasa * upgrade piranti lunak sing kuat lan puter maneh file media * resolusi output video 480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080p, integrasi dhuwur, kinerja dhuwur lan biaya murah, sing cocog kanggo sistem penyiaran media streaming. Mesin kasebut bisa dikonfigurasi nganggo LCD lan NMS (software manajemen jaringan). Padha kompatibel karo umume platform streaming, Siaran Langsung Ing Layanan Streaming Apa wae kaya WOWZA, FMS, Red5, YouTube Live, Face book live, Ustream, Live stream, Twitch, Meridix, Stream spot, Dacast, Tikilive, Netrmedia ... Kanthi integrasi dhuwur lan desain biaya-efektif nggawe piranti iki digunakake digunakake ing macem-macem sistem distribusi digital, kayata construction saka tingkat siaran profesional IPTV & sistem OTT, aplikasi IPTV Hospitality, Remote HD konferensi video multi-jendhela, pendidikan Remote HD lan Perawatan medis remot HD, Siaran Langsung Streaming, lsp.

  • FMUSER Complete IPTV Solution for School with FBE400 IPTV Server

    FMUSER Solusi IPTV Lengkap kanggo Sekolah karo FBE400 IPTV Server

    Price(USD): Takon kita

    Didol: 121

    FMUSER FBE200 kanthi integrasi dhuwur lan desain biaya-efektif nggawe piranti iki digunakake digunakake ing macem-macem sistem distribusi digital, kayata construction saka tingkat siaran profesional sistem IPTV & OTT, aplikasi IPTV Hospitality, Remote HD konferensi video multi-jendhela, Remote Pendidikan HD, lan perawatan medis Remote HD, Siaran Langsung Streaming, lsp.

    FMUSER FBE200 H.264/H.265 IPTV Streaming Encoder ndhukung 1 koleksi video audio lan HDMI kanthi input bebarengan kanggo pilihan. Sampeyan bisa milih nggunakake stereo HDMI utawa 3.5mm kanggo saluran audio.

    Saben saluran input HDMI ndhukung 3 IP stream output kanthi rong resolusi sing beda (siji resolusi sing luwih dhuwur, siji resolusi sing luwih murah) kanggo bitrate adaptif, saben grup IP stream ndhukung rong jinis output protokol IP (RTSP/HTTP/Multicast/Unicast/RTMP/ RTMPS).

    FMUSER FBE200 IPTV Encoder bisa ngirim stream video H.264/H.265/encoding kanthi luwih akeh saluran output IP independen menyang macem-macem server kanggo aplikasi IPTV & OTT, kayata Adobe Flash Server (FMS), Wowza Media Server, Windows Media Server, RED5, lan sawetara server liyane adhedhasar protokol UDP / RTSP / RTMP / RTMPS / HTTP / HLS / ONVIF. Uga ndhukung decode VLC.

    FBE200 kompatibel karo umume platform streaming, Siaran Langsung Ing Layanan Streaming Apa wae kaya WOWZA, FMS, Red5, YouTube Live, Face book live, Ustream, Live stream, Twitch, Meridix, Stream spot, Dacast, Tikilive, Netrmedia...

  • FMUSER FBE300 Magicoder IPTV H.264/H.265 Hardware Video Transcoder for Live Streaming

    FMUSER FBE300 Magicoder IPTV H.264/H.265 Hardware Video Transcoder kanggo Live Streaming

    Rega(USD):384

    Didol: 120

    Minangka encoder, FBE300 bisa ngodhe file video menyang aliran video IP lan nyurung menyang jaringan supaya bisa digunakake ing signage digital umum.

    Minangka dekoder, FBE300 bisa decode stream video IP dadi video HD kanggo tampilan lan puter maneh video online uga bisa dadi set-top box kanggo TV.

    Minangka transkoder, FBE300 bisa ngowahi stream video IP menyang format / protokol / resolusi liyane lan stream maneh stream video IP diowahi menyang jaringan. Digunakake kanthi akeh ing operator TV, operator telekomunikasi, integrasi sistem, bisa nyuda biaya panggantos sistem.

    Minangka pemain, FBE300 bisa muter file video saka output HD ing HD utawa ing iklan tampilan digital.

  • FMUSER FBE216 H.264 H.265 16 Channels IPTV Encoder for Live Streaming

    FMUSER FBE216 H.264 H.265 16 Saluran IPTV Encoder kanggo Live Streaming

    Rega(USD):2480

    Didol: 101

    FMUSER FBE216 kanthi integrasi dhuwur lan desain biaya-efektif ndadekake piranti iki digunakake digunakake ing macem-macem sistem distribusi digital, kayata construction saka tingkat siaran profesional sistem IPTV & OTT, aplikasi IPTV Hospitality, Remot HD konferensi video multi-jendhela, pendidikan Remote HD. , lan perawatan medis Remot HD, Siaran Langsung Streaming, lsp.

    16in1 FMUSER FBE216 H.264 / H.265 IPTV Streaming Encoder ndhukung 16 audio lan 16 koleksi video HD kanthi input bebarengan kanggo pilihan. Sampeyan bisa milih nggunakake stereo HD utawa 3.5mm kanggo baris audio.

    Saben saluran input HD ndhukung 3 IP stream output kanthi rong resolusi sing beda (siji resolusi sing luwih dhuwur, siji resolusi sing luwih murah) kanggo bitrate adaptif, saben klompok IP stream ndhukung rong jinis output protokol IP (RTSP / HTTP / Multicast / Unicast / RTMP / RTMPS).

  • FMUSER FBE204 H.264 H.265 4-Channel IPTV Encoder for Live Streaming

    FMUSER FBE204 H.264 H.265 4-Channel IPTV Encoder kanggo Live Streaming

    Rega(USD):650

    Didol: 74

    Integrasi dhuwur FMUSER FBE204 lan desain biaya-efektif ndadekake piranti iki digunakake digunakake ing macem-macem sistem distribusi digital, kayata construction saka tingkat siaran profesional sistem IPTV & OTT, aplikasi IPTV Hospitality, Remote HD konferensi video multi-jendhela, Remote HD pendidikan, lan Perawatan medis remot HD, Siaran Langsung Streaming, lsp.

    4IN1 FMUSER FBE204 H.264/H.265 IPTV Streaming Encoder ndhukung 4 audio lan 4 koleksi video HD kanthi input bebarengan kanggo pilihan. Sampeyan bisa milih nggunakake stereo HD utawa 3.5mm kanggo baris audio.

    Saben saluran input HD ndhukung 3 IP stream output kanthi rong resolusi sing beda (siji resolusi sing luwih dhuwur, siji resolusi sing luwih murah) kanggo bitrate adaptif, saben klompok IP stream ndhukung rong jinis output protokol IP (RTSP / HTTP / Multicast / Unicast / RTMP / RTMPS).

  • FMUSER FBE200 H.264 H.265 Hardware IPTV Encoder for Live Streaming

    FMUSER FBE200 H.264 H.265 Hardware IPTV Encoder kanggo Live Streaming

    Rega(USD):196

    Didol: 21

    FMUSER FBE200 kanthi integrasi dhuwur lan desain biaya-efektif nggawe piranti iki digunakake digunakake ing macem-macem sistem distribusi digital, kayata construction saka tingkat siaran profesional sistem IPTV & OTT, aplikasi IPTV Hospitality, Remote HD konferensi video multi-jendhela, Remote Pendidikan HD, lan perawatan medis Remote HD, Siaran Langsung Streaming, lsp.

    FMUSER FBE200 H.264/H.265 IPTV Streaming Encoder ndhukung 1 koleksi video audio lan HDMI kanthi input bebarengan kanggo pilihan. Sampeyan bisa milih nggunakake stereo HDMI utawa 3.5mm kanggo saluran audio.

    Saben saluran input HDMI ndhukung 3 IP stream output kanthi rong resolusi sing beda (siji resolusi sing luwih dhuwur, siji resolusi sing luwih murah) kanggo bitrate adaptif, saben grup IP stream ndhukung rong jinis output protokol IP (RTSP/HTTP/Multicast/Unicast/RTMP/ RTMPS).

    FMUSER FBE200 IPTV Encoder bisa ngirim stream video H.264/H.265/encoding kanthi luwih akeh saluran output IP independen menyang macem-macem server kanggo aplikasi IPTV & OTT, kayata Adobe Flash Server (FMS), Wowza Media Server, Windows Media Server, RED5, lan sawetara server liyane adhedhasar protokol UDP / RTSP / RTMP / RTMPS / HTTP / HLS / ONVIF. Uga ndhukung decode VLC.

    FBE200 kompatibel karo umume platform streaming, Siaran Langsung Ing Layanan Streaming Apa wae kaya WOWZA, FMS, Red5, YouTube Live, Face book live, Ustream, Live stream, Twitch, Meridix, Stream spot, Dacast, Tikilive, Netrmedia...

  • FMUSER FBE200 Wi-Fi Supported H.264 H.265 Hardware IPTV Encoder for Live Streaming

    FMUSER FBE200 Wi-Fi Didhukung H.264 H.265 Hardware IPTV Encoder kanggo Live Streaming

    Rega(USD):262

    Didol: 43

    FMUSER FBE200 kanthi integrasi dhuwur lan desain biaya-efektif nggawe piranti iki digunakake digunakake ing macem-macem sistem distribusi digital, kayata construction saka tingkat siaran profesional sistem IPTV & OTT, aplikasi IPTV Hospitality, Remote HD konferensi video multi-jendhela, Remote Pendidikan HD, lan perawatan medis Remote HD, Siaran Langsung Streaming, lsp.

    FMUSER FBE200 H.264/H.265 IPTV Streaming Encoder ndhukung 1 koleksi video audio lan HDMI kanthi input bebarengan kanggo pilihan. Sampeyan bisa milih nggunakake stereo HDMI utawa 3.5mm kanggo saluran audio.

    Saben saluran input HDMI ndhukung 3 IP stream output kanthi rong resolusi sing beda (siji resolusi sing luwih dhuwur, siji resolusi sing luwih murah) kanggo bitrate adaptif, saben grup IP stream ndhukung rong jinis output protokol IP (RTSP/HTTP/Multicast/Unicast/RTMP/ RTMPS).

    FMUSER FBE200 IPTV Encoder bisa ngirim stream video H.264/H.265/encoding kanthi luwih akeh saluran output IP independen menyang macem-macem server kanggo aplikasi IPTV & OTT, kayata Adobe Flash Server (FMS), Wowza Media Server, Windows Media Server, RED5, lan sawetara server liyane adhedhasar protokol UDP / RTSP / RTMP / RTMPS / HTTP / HLS / ONVIF. Uga ndhukung decode VLC.

    FBE200 kompatibel karo umume platform streaming, Siaran Langsung Ing Layanan Streaming Apa wae kaya WOWZA, FMS, Red5, YouTube Live, Face book live, Ustream, Live stream, Twitch, Meridix, Stream spot, Dacast, Tikilive, Netrmedia...

PANALITEN

PANALITEN

    KONTAK US

    contact-email
    logo kontak

    FMUSER INTERNATIONAL GROUP LIMITED.

    Kita tansah nyediakake pelanggan karo produk dipercaya lan layanan nimbang.

    Yen sampeyan pengin tetep kontak karo kita langsung, mangga menyang hubungi kita

    • Home

      Home

    • Tel

      Tel

    • Email

      email

    • Contact

      kontak